Hotel Cieplice Medi & SPA *** je ideálním místem na relaxační dovolenou. Čeká vás každodenní relaxace v moderní wellness centru s bazénem a vířivkou se slanou vodou, skvělá snídaně či polopenze s výběrem specialit tradiční polské kuchyně a krásné výlety po okolí. Projít si totiž můžete nejen malebné lázeňské město Jelení Hora, ale budete také jen kousek od okouzlující přírody Krkonošského národního parku.

O ubytování

Hotel Cieplice Medi & SPA *** najdete v malebném lázeňském městě Jelení Hora nedaleko polských Krkonoš. Užijete si zde perfektní relaxační dovolenou, ale i skvělé výlety do přírody.

Hlavní atrakcí města Jelení Hora jsou Cieplické termální lázně (750 m) s plaveckým bazénem, termálními bazény, saunovým světem s finskou, parní a infra saunou či sněžnou jeskyní. Lázeňský komplex je obklopen dvěma památkovými parky - Norským parkem (950 m) a Lázeňským parkem (180 m). K Norskému parku vede od lázní most přes řeku Wrzosówka a jeho hlavní chloubou je rybník, nad kterým se nachází Norský pavilon, v současnosti sídlo Přírodovědného muzea. V Lázeňském parku, jehož historie sahá až do 18. století, potom najdete krásnou budovu galerie a divadla.

S Lázeňským parkem sousedí palác Schaffgotschů (400 m) z 18. století, mezi další zajímavé budovy v okolí lázní se řadí Dlouhý dům (300 m) ze 17. století, kostel sv. Jana Křtitele (200 m) a evangelický kostel Spasitelů (550 m). Můžete si také udělat výlet k ruinám hradu prince Jindřicha (6,2 km) nebo hradu Chojnik (5,7 km). Od toho klidně pokračujte dále do přírody Krkonošského národního parku, třeba k hoře Żar (5,6 km) nebo vodopádu Podgórna (8,2 km). V zimě si v polských Krkonoších také skvěle zalyžujete, vyrazte třeba do skiareálu Sklářská Poruba (13,9 km), který patří k největším v Polsku, oblíbená je také Ski Arena Szrenica (15 km) nebo skiareál Karpacz (13,8 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlném dvoulůžkovém pokoji typu Comfort (15 m²) s moderním vybavením a interiérem laděným do neutrálních barev. Pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem, satelitní televizi a telefon. Můžete si vybrat, zda preferujete dvoulůžkovou postel nebo dvě oddělené jednolůžkové postele.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na bohatých snídaních formou bufetu, servírují zde také vynikající obědy a večeře. Těšit se můžete především na speciality tradiční polské kuchyně a domácí dezerty. Všechna jídla jsou připravovaná s důrazem na čerstvost surovin a s využitím osvědčených receptur. K hotelu patří také Bar Cafe s terasou, kam si můžete zajít na kávu, oběd nebo večerní drink.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je moderní wellness centrum s jednou specialitou - bazén i vířivka jsou zde napuštěny slanou vodou, velmi podobnou té mořské, která je daleko příjemnější pro lidský organizmus než voda s chlórem. Součástí je také saunový svět s finskou saunou (90-95 °C) a římskou parní lázní (45-50 °C) a fitness centrum s posilovacími stroji. V rámci hotelu si můžete dopřát i rehabilitační a ozdravné procedury, jako je kryoterapie, hydroterapie či světelná terapie, relaxační masáže a zkrášlující rituály.

Hotel Cieplice Medi & SPA ***

Hotel Cieplice Medi & SPA ***

Cervi 11 , Jelenia Góra - Cieplice
Polsko

Provozuje společnost:
"Chata Karczowiska" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa IČ: 230873879


+ 48 757 551 341

hotelcieplice@hotelcieplice.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 40 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,9 km
Sjezdovka
16,3 km
Běžkování
13,9 km

Tipy na výlet

Cieplické termální lázně

Cieplické termální lázně Tip na výlet

Cieplické termální lázně patří k nejoblíbenějších termálům v celém Polsku a najdete je jen kousek od hranic s Českem (30 km od Harrachova). Velký komplex rekreačních a sportovních bazénů se nachází v centru města Jelení Hora. Cieplice a jejich okolí tvoří dva památkové parky: Norský park a Lázeňský park. Díky příjemně teplé vodě s léčivými účinky se vám odtud zaručeně nebude chtít pryč.

Co všechno je součástí termálů?

  • Rekreační bazén s plaveckými drahami
  • 2 termální bazény s vodními prvky
  • venkovní termální bazén
  • venkovní rekreační bazén s tobogánem
  • dětský bazének s atrakcemi

V termálech nechybí ani SPA zóna, kde nové síly načerpáte ve 3 typech saun (finské, parní a infrasauně), ve vířivce či ve sněžné jeskyni. Nechybí zde ani tepidárium a vyhřívaná lehátka.

Otevírací doba:

  • Denně od 8:00 do 22:00 hodin

Vstupné:

  • Dospělí: 20–76 PLN/vstup do bazénů, 42–90 PLN/vstup do bazénů a SPA zóny
  • Snížené vstupné: 18–56 PLN/vstup do bazénů, 35–68 PLN/vstup do bazénů a SPA zóny
Více informací
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Polské Krkonoše
Polské Krkonoše
Dinopark Szklarska Poręba
Dinopark Szklarska Poręba