Užijte si dovolenou v Krakově s ubytováním ve 4* Hotelu Swing. Vyrazte obdivovat historické památky, zadovádět si na vodních atrakcích, nebo na koncert v Tauron Areně, vše budete mít na dosah ruky. Navíc s luxusní snídaní či polopenzí, vstupem do wellness a vstupem do aquaparku zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt v Hotelu Swing **** pro mě byl první, ale jistě ne poslední návštěvou Krakova. Můžeme pochválit čisté, vkusně zařízené a hlavně klimatizované pokoje, stejně jako celkově pěkné interiéry hotelu. Snídaně byly bohaté a pestré, z nabídky si pravděpodobně vybere každý. Hotel můžu doporučit jak párům, tak rodinám s dětmi, pro které bude sousedící aquapark opravdovým rájem na zemi. Pozitivem je také klidná lokalita a díky poměrně levným taxi službám i dobrá dostupnost do města.” Přečtěte si celou recenzi

Eliška Srncová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2023

O ubytování

Hotel Swing **** najdete v severní části Krakova, zhruba 10 minut od centra. Z hotelu to budete mít blízko k historickým památkám a dalším monumentům města, jeho poloha je ale vynikající také pro rodiny s dětmi, které najdou v okolí dostatek vyžití.

Pokud vyrážíte na dovolenou s rodinou, jistě vás potěší, že hned vedle hotelu najdete pláž s dětským hřištěm, vodními atrakcemi a relaxační zónou. Pochutnáte si zde na zmrzlině a italské pizze nebo si můžete dát drink v plážovém baru. O kousek dál je oblíbený krakovský Aquapark (200 m) s pirátským ostrovem, divokou řekou, tobogány, lezeckou stěnou, vířivkami a vodními sporty.

Z historických a kulturních památek si nesmíte nechat ujít návštěvu nábřeží Wavel (5,7 km) s Královským hradem a katedrálou sv. Stanislava a Václava, která je Seznamu světového dědictví UNESCO. Na jihozápadní straně nábřeží najdete krasovou jeskyni Dračí sluj, opředenou zajímavými pověstmi. Velkým lákadlem je Hlavní náměstí (5,2 km), kde vás okouzlí historická tržnice Sukiennice plná obchůdků se suvenýry, kořením a polskými specialitami. V zimě se na Hlavním náměstí pořádají také překrásné vánoční trhy.

Zásadní výhodou může být i dobrá dostupnost od hotelu do Tauron Areny (3 km), kde se pořádají sportovní zápasy a koncerty světoznámých umělců, vystupovali zde například Elton John, Paul McCartney, Metallica nebo KISS. Pohodlně se dostanete také na výstaviště EXPO (4,9 km) nebo do Muzea polského letectví (2 km).

Kde budete spát?

Ubytovaní budete v elegantním, klimatizovaném pokoji typu Standard (20 m²). Pokoj ubytuje dvě osoby a může být ve variantě s dvoulůžkem nebo s oddělenými jednolůžkovými postelemi. Za příplatek je možné přidat dětskou postýlku nebo přistýlku pro dítě.

Kromě ložnice zde najdete i vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Interiér je laděný do uklidňujících tlumených barev a k vybavení pokoje patří malý stolek s křesílky, pracovní stůl, televize, set na přípravu kávy a čaje a malá lednička s minerální vodou. Samozřejmě nechybí ani WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Nedostatku gastronomických zážitků se v Hotelu Swing **** rozhodně bát nemusíte. Ráno zahájíte skvělou snídaní ve formě bufetu v přepychové hotelové restauraci Quickstep, pro hosty jsou zde k dispozici i večeře, které mohou být servírované nebo formou bufetu, podle obsazenosti.

Přes den si v restauraci si můžete dát chutný oběd. Nabízí zde klasické pokrmy polské a evropské kuchyně doplněné o různé sezónní speciality. V menu najdete také řadu vegetariánských, veganských a bezlepkových jídel. Na restauraci navazuje prostorná terasa, kde si můžete vychutnat odpolední kávu a sledovat, jak si vaše děti hrají na prolézačkách nebo na písečné pláži.

Kde budete relaxovat?

K dokonalému odpočinku vám poslouží hotelová wellness zóna. Ta zahrnuje finskou saunu s ochlazovacím bazénkem, aromaterapeutickou parní komoru a odpočinkovou zónu s křesílky a solnou stěnou.

Součástí wellness zóny je salón krásy, kde si můžete objednat nejrůznější ozdravné a zkrášlovací procedury, například peelingy, luxusní pleťovou péči nebo barvení řas a obočí hennou. Nechybí ani pestrá nabídka masáží, včetně relaxačních, aromaterapeutických nebo masáží horkými kameny.

Cestujete s dětmi?

Na dovolenou s vašimi ratolestmi je hotel perfektně připraven. Pro dětské dovádění a vybíjení kreativity je zde dětská herna, k dobití energie zase poslouží speciální dětské menu v hotelové restauraci. Pokoje mohou být doplněné dětskou postýlkou a nočníkem a v restauraci jsou k dispozici vysoké dětské židle pro malé strávníky.

Hotel Swing ****

Hotel Swing ****

Dobrego Pasterza 124 , Kraków
Polsko

Provozuje společnost:
Hotel Swing sp. z o.o. IČ: 357048496


+48 12 311 11 11

hotelswing@hotelswing.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 60 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5,2 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,2 km

Tipy na výlet

Krakov

Krakov Tip na výlet

K Praze, Paříži a dalším evropským turistickým metropolím můžeme směle přiřadit i Krakov. Ačkoliv se nejedná o hlavní město Polska, jde určitě o město v Polsku kulturně nejvýznamnější. Poloha na řece Visle, množství zajímavých památek, ale i romantická atmosféra se stylovými kavárnami a restauracemi dělá z Krakova zajímavý cíl několikadenního výletu.

Co nevynechat při návštěvě Krakova?

  • hrad Wawel
  • Rynek Glówny neboli Hlavní náměstí s historickou tržnicí Sukiennice
  • solné doly Wieliczka
  • Za návštěvu stojí i Radniční věž, Kostel Nanebevzetí Panny Marie, židovská čtvrť Kazimierz a Podzemí Rynku.

Nejenom děti potěší procházka po místní ZOO a návštěva Dračí jeskyně, která se nachází na kopci Wawel. Do Krakova zavítejte určitě i v předvánočním období, kdy se zde konají překrásné adventní trhy.

Více informací
Aquapark Krakov
Aquapark Krakov
Královský hrad Wawel
Královský hrad Wawel
Historická tržnice Sukiennice
Historická tržnice Sukiennice