Vydejte se do polských Tater, konkrétně k vyhlášenému městečku Zakopane, které je plné restaurací, barů a především je obklopeno termálními lázněmi a dalšími atrakcemi. Právě tady najdete Tatra Wood House, stylové dřevěné chatky, které nabízí ubytování až pro 8 osob. V ceně budete mít servírované snídaně a 10% slevu do lázní Chochołowski.

O ubytování

Tatra Wood House se nachází v klidné části střediska Zakopané, které je nejvýše položeným městem v Polsku. Ačkoliv se Zakopanému ležícímu na úpatí Tater přezdívá „hlavní zimní město Polska“, dokonalou aktivní dovolenou si zde užijete po celý rok.

Do centra Zakopaného se dostanete příjemnou procházkou. Srdcem města je oblíbená promenáda Krupowki (3 km) lemovaná tradičními dřevěnými horskými domy. Kromě spousty obchodů, restaurací a kaváren zde najdete vyhlášené tržiště Gubałowka (3,5 km), kde nabízejí nejrůznější řemeslné výrobky i místní delikatesy. K návštěvě dále láká muzeum voskových figurín (4,3 km), aquapark (5,2 km) nebo Tatranská zoo (4,9 km).

Díky poloze jen 400 m od Tatranského národního parku se jedná o ideální výchozí bod pro turistiku v Tatrách. Ze Zakopaného se můžete nechat vyvézt lanovkou (3,5 km) na nedalekou horu Gubałówka. Na jejím vrcholu je několik restaurací, vyhlídka či bobová dráha a vede z něj řada značených turistických tras. K oblíbeným turistickým cílům patří Kasprowy Wierch (12,6 km), vodopád Siklawica (5 km) nebo ledovcové jezero Mořské oko (23 km).

Zakopané je zároveň rájem zimních sportů. Nejbližší ski areál Polana Szymoszkowa (3,4 km) nabízí 16 km sjezdovek všech obtížností. Po dni stráveném na svazích nebo turistikou si můžete odpočinout v termálních lázních Chochołowskie (13,6 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v dřevěné chatce s kapacitou 8 osob. Stavba v sobě dokonale snoubí tradiční horský design s moderními prvky. Z útulného interiéru i balkonu budete mít navíc nádherný panoramatický výhled na Tatry a horu Gubałówka.

Dvoupatrová chata disponuje třemi ložnice pro dvě osoby. Jako přistýlka pro další dvě osoby poslouží pohovka v obývací místnosti s krbem. Dále jsou součástí dvě koupelny (s vanou a sprchovým koutem) a kuchyně vybavená lednicí, myčkou, varnou deskou, kávovarem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a jídelním stolem. Abyste si pobyt užili se vším pohodlím, nechybí ani LCD televize, WiFi připojení, dostatek úložných prostor a fén.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu se posilníte při servírované snídani, kterou vám personál přinese až do vaší chatky.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je k dispozici dětské hřiště a pro případ nepříznivého počasí také stolní hry, u kterých se pobaví celá rodina.

Tatra Wood House

Tatra Wood House

Krzeptowskiego 15 , Zakopane
Polsko

Provozuje společnost:
Robert Orange IČ: 120239076


+48604129700

info@tatrawoodhouse.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
60 Zł/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
5,6 km
Sjezdovka
3,4 km
Běžkování
0,3 km