Vydejte se do polských Tater a užijte si krásu hor i relaxaci v termálních lázních, kterých je tu spousta – Chocholowskie, Bukovina, Goracy Potok... Ubytováni budete v Hotelu Logos ***, který nabízí útulné pokoje v tradičním designu, neomezený vstup do wellness centra s vířivkou a saunami, a také stravu dle vašeho výběru – snídani či polopenzi.

O ubytování

Hotel Logos *** se nachází v Zakopaném, nejvýše položené obci v Polsku, které se přezdívá „hlavní zimní město“. Dokonalou aktivní dovolenou si zde ovšem užijete po celý rok.

Díky poloze na úpatí Tater nabízí Zakopané krásné panoramatické výhledy na tatranské doliny a horské štíty i pestré možnosti aktivit a výletů. Hotel najdete v centru města, a tak se příjemnou procházkou přes park dostanete na oblíbenou promenádu Krupowki (900 m), která patří k nejznámějším ulicím Polska. V této malebné třídě lemované tradičními dřevěnými budovami láká k návštěvě mnoho obchodů, restaurací a kaváren. Na jejím konci se rozprostírá vyhlášené tržiště Gubałowka (1,3 km), kde můžete nakoupit řemeslné výrobky i nejrůznější dobroty. Daleko to z hotelu není ani do muzea voskových figurín (800 m), do aquaparku (2 km) nebo do Tatranské zoo (1,3 km) .

Pokud patříte mezi vyznavače turistiky, stačí si vybrat, po které z mnoha značených turistických tras se vydáte. Jen 1,5 km od hotelu leží stanice lanovky jedoucí na vrchol Gubałówka, což je ideální výchozí bod pro řadu výletů. K oblíbeným turistickým cílům patří Kasprowy Wierch (10 km), vodopád Siklawica (7 km) nebo ledovcové jezero Mořské oko (20 km).

Zakopané je vyhlášené zimní středisko. Svahy nejbližšího ski areálu Polana Szymoszkowa se 16 km sjezdovek různých obtížností jsou vzdáleny pouze 1,4 km. Velké oblibě se těší také lyžařské středisko Kasprowy Wierch (9 km). Ať už se během pobytu budete věnovat jakýmkoliv aktivitám, zajisté přijde vhod odpočinek v termálních lázních Chochołowskie (14 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlně zařízeném standardním dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Jsou tu dvě jednolůžkové postele, které je možné spojit do manželské postele. Součástí vybavení je WiFi připojení, televize, set na přípravu čaje a kávy, telefon a fén. Je zde také rozkládací křeslo, které je možné využít jako přistýlku (75x180 cm).

Za příplatek je možné ubytování ve dvoulůžkovém pokoji typu Superior s vlastní koupelnou . Kromě většího prostoru nabízejí tyto pokoje také balkon. V tomto pokoji je manželská postel a rozkládací křeslo, které poslouží jako přistýlka.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Staropolska si pochutnáte na tradiční polské kuchyni v moderním pojetí i na mezinárodních specialitách. Každé ráno zde na vás bude čekat snídaně ve formě bufetu. Přes den je možné objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku. Večer se můžete těšit na lahodnou dvoubodovou večeři.

K dispozici je také útulná kavárna 3rd Floor, která má nádherný výhled na panorama Tater. Aktuálně je však mimo provoz, nápoje si zde neobjednáte, ale můžete ji využít jako odpočinkovou zónu.

Kde budete relaxovat?

Za uvolněním těla i mysli se vydejte do wellness zóny. Její součástí je finská sauna, parní lázeň a vířivka. Den si můžete zpříjemnit také masáží.

Hotel Logos ***

Hotel Logos ***

ul. Grunwaldzka 10 , Zakopane
Polsko

Provozuje společnost:
Biuro Turystyki ZNP Logostour Sp. z o. o. IČ: 35052292500232


+48 18 26 37 020

rezerwacje@logos-zakopane.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 50 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Zastávka
100 m
Aquapark
1,8 km
Sjezdovka
1,4 km
Běžkování
2 km