Užijte si parádní pobyt v polských Tatrách v obležení aquaparků a termálů. Ubytováni budete v Prázdninovém domě U Staszla, kde vás čekají komfortní pokoje, snídaně formou bufetu a také hodinová relaxace ve wellness s vířivkou a saunou. Jistě vás potěší také slevová karta na různé atrakce v oblastí Podhalí.

O ubytování

Prázdninový dům U Staszla najdete v malebném městečku Bańska Wyżna, které je součástí polských Tater. Tato část Tater není českým turistům dosud příliš známá, což je velká škoda, protože se zde nachází spousta zajímavých míst a přírodních pokladů.

Nádherná horská krajina je protkaná rozvětvenou sítí turistických tras, které vás dovedou například na vrcholy hor, jako je Kozí vrch (27 km), hora Gubalówka (12 km) nebo polská národní hora Giewont (20 km). Objevte také krásy Czorsztynského jezera (27 km), na jehož břehu najdete památku UNESCO – kostel sv. Michaela archanděla v obci Dębno a hned dva impozantní hrady Czorsztyn (38 km) a Niedzica (32 km). V Niedzici můžete navštívit také park miniatur a lanový park Spišská Kraina. Pokud si po náročné turistice budete chtít odpočinout, zamiřte do nedalekých obcí Szaflary (5 km), kde najdete hned dvoje termální lázně. Další termály se nacházejí v Zakopaném (15 km), tak v Białce Tatrzańské (16 km).

Polské Tatry jsou rájem zimních sportů. Nedalekému středisku Zakopané se dokonce přezdívá zimní hlavní město Polska. Najdete v něm oblíbený lyžařský areál, nádhernou promenádu ​​Krupówki, světově proslulý trh Pod Gubałówką i řadu historických budov. Skvělé lyžařské areály jsou ve střediscích Białka Tatrzańska a Bukowina Tatrzańska (18 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Součástí vybavení je dřevěný nábytek, WiFi připojení a televize.

Na čem si pochutnáte?

V jídelně penzionu si pochutnáte na vynikající domácí kuchyni připravené z kvalitních čerstvých surovin. Každé ráno se těšte na snídani ve formě bufetu se stoly plnými dobrot včetně domácího pečiva a zákusků. V nabídce jsou i pokrmy pro vegetariány a celiaky.

Kde budete relaxovat?

Součástí penzionu je relaxační zóna s vířivkou a saunou. Najdete zde také fitness, kde si doplníte endorfiny.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je zde skvěle vybavený dětský koutek se spoustou her a hraček.

Prázdninový dům U Staszla

Prázdninový dům U Staszla

Szlak Papieski 36 , Bańska Wyżna
Polsko

Provozuje společnost:
Stanislaw Staszel IČ: 008095394


+48 601496543

pensjonat@ustaszla.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
3,5 km
Zastávka
2,3 km
Aquapark
3,5 km
Sjezdovka
7,7 km
Běžkování
10,7 km

Tipy na výlet

Polské Tatry

Polské TatryTip na výlet

Polské Tatry patří mezi majestátní skvost a mají co nabídnout každému, kdo do nich zavítá. Leží zde nejvyšší polská hora - Rysy (2.499 m). Každého návštěvníka zde čeká dobrodružství spojené s objevováním přírodních krás. Narozdíl od slovenských Tater zde neprobíhají sezónní uzávěry chodníků, jediné omezení pro turistiku je tedy počasí.

Jaké jsou skvosty polských Tater?

  • Zakopané
  • Czarny staw pod Rysami
  • Kasprowy wierch
  • navštivte také vodopád Siklawica nebo Morskie Oko - největší pleso, které leží na polské straně. Pleso je přístupné pěšky po celý rok.

Pro nadšence pěší turistiky a horolezeckých aktivit je správnou volbou vyhledávaná Dolina Gąsienicowa. Nezapomenutelný zážitek ve vás zanechá návštěva národního polského vrchu Giewont, se kterým je spjata legenda.

Více informací
Termální lázně v Polských Tatrách
Termální lázně v Polských Tatrách
Termální komplex Termy Gorący Potok
Termální komplex Termy Gorący Potok
Zakopane
Zakopane