Mezi pohořími čarokrásných Slezských Beskyd, v obklopení několika ski areálů, se rozprostírá přívětivé horské městečko Szczyrk s proslulým Hotelem Alpin ***. Zjistěte i vy, proč si ho vychvalují návštěvníci ze širokého okolí a ubytujte se v jedné z jeho elegantních pokojů. Můžete se těšit na výborné snídaně i brzkou večeři či návštěvu místní domácí cukrárny. Užijte si také privátní wellness a slevu do restaurace, se kterou si ty nejlepší polské speciality opravdu vychutnáte.

O ubytování

Hotel Alpin *** se nachází v srdci malebného horského městečka Szczyrk a svou polohou je ideální pro dokonalý relax i aktivní dovolenou v jakémkoliv ročním období. Jen pár metrů od hotelu se line kouzelná městská promenáda podél horské říčky Żylica. Hotel leží přímo na úpatí hory Skrzyczne, kterou obklopuje hned několik lyžařských středisek. Ski Mountain Resort Szczyrk je vzdálen pouze 1,5 km. V letních měsících můžete horu zdolat po turistických trasách, kterých je v této oblasti nespočet. V nedalekém městě Żywiec (15 km) najdete neoklasicistní palác Habsburků, hrad i známý pivovar s muzeem. Oblíbeným turistickým cílem je také Żywiecká přehrada s mnoha možnostmi sportovního i odpočinkového vyžití.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z elegantně zařízených pokojů s pohodlnou manželskou postelí. K dispozici budete mít také LCD televizi, WiFi připojení a telefon. Samozřejmostí je vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Vynikající kuchyně v hotelové restauraci uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Těšte se na speciality polské i mezinárodní kuchyně připravené z kvalitních lokálních surovin. Energii na lyžování či výlety v nádherných horách načerpáte na bohaté bufetové snídani. Během dne si můžete pochutnávat na pokrmech z jídelního lístku. Večeře mají bufetovou nebo servírovanou formu. Hotel má i svoji vlastní cukrárnu, a tak určitě ochutnejte velmi vyhlášené domácí dezerty a výbornou kávu.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu stráveném na lyžích či turistikou není nic lepšího než si odpočinout hotelové v sauně a vířivce.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraveno speciální menu v restauraci, herna, venkovní hřiště i animační programy. O zábavu tak bude během pobytu postaráno.

Hotel Alpin ***

Hotel Alpin ***

Beskidzka 40 , Szczyrk
Polsko

Provozuje společnost:
Global Sp z o.o. IČ: 072746551


+ 48 33 827 1900

recepcja@hotel-alpin.pl

Check In
od 14:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 60 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
12 km
Zastávka
50 m
Aquapark
18 km
Sjezdovka
2,2 km