Odpočiňte si v prostředí elegantního Hotelu Galicja ***, navštivte jedinečný solný důl zapsaný na seznam UNESCO (300 m) a objevte krásy Krakova. V ceně pobytu je snídaně formou bufetu nebo polopenze s tříchodovou večeří, vstup do sauny a hodina kulečníku.

O ubytování

Hotel Galicja *** se nachází ve městě Wieliczka a je ideálním výchozím bodem pro výlety hned na 3 lokality UNESCO. Pouze 400 m od hotelu leží Solný důl Wieliczka se solným hradem. Druhý významný solný důl Bochnia je vzdálen 35 km. Rozhodně navštivte také nádherný Krakov (10 km) s řadou významných památek. V historickém centru města zapsaném na Seznamu světového dědictví najdete hrad Wawel, malebné Hlavní náměstí s radniční věží a kamennou tržnicí Sukiennice i židovskou čtvrť Kaziměř. Krakov je známý také množstvím vynikajících restaurací, kaváren a čokoládoven. V prosinci se navíc jeho Hlavní náměstí promění v adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy. Třetí blízkou polskou památkou UNESCO je koncentrační tábor Osvětim (65 km), jehož návštěva je velmi silným a zároveň smutným zážitkem.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v komfortním a vkusně zařízeném dvoulůžkovém pokoji. Najdete v něm satelitní televizi, WiFi připojení, minibar a vlastní koupelnu se sprchou, fénem, ručníky i toaletními potřebami. Součástí je také psací stůl a telefon.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové Restauraci Solna Grota vyzdobené obrazy místních umělců si pochutnáte na vynikající polské i mezinárodní kuchyni. Ráno načerpáte energii při snídani ve formě bufetu. Pokud vás kdykoliv během dne přepadne hlad či chuť, stačí si vybrat některou ze specialit z jídelního lístku. Večer se podávají servírované večeře s výběrem z menu. V letní sezóně je v provozu příjemná zahrada a altánek.

Kde budete relaxovat?

Po dlouhém dni stráveném na výletech k unikátním památkám UNESCO není nic lepšího, než zarelaxovat v hotelové finské sauně nebo si dopřát příjemnou masáž.

Cestujete s dětmi?

Skvěle postaráno bude i o malé hosty. Personál vám na přání ochotně zapůjčí vybavení pro děti jako přebalovací pult, dětskou židličku či ohřívač lahve. Samozřejmostí je také speciální dětské menu v hotelové restauraci. Plno zábavy a her čeká v herně a na rozlehlé dětském hřišti se spoustou atrakcí. Na požádání lze zajistit hlídání profesionální chůvy.

Hotel Galicja ***

Hotel Galicja ***

Edwarda Dembowskiego 20 , Wieliczka - Kraków
Polsko

Provozuje společnost:
ALPOL Andrzej Lepiarz IČ: 350043738


+ 48 12 291 40 40

recepcja@hotelgalicja.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 30 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,1 km