Chvíle plné pohody a oddechu v přírodě i ve wellness zažijete v hotelu Dům Wczasowo Rekreacyjno Zgoda, kde vás kromě chutné polopenze a neomezeného relaxu v sauně a vířivce čeká i zábava u kulečníku. Hotel leží hned u lanovky na Sněžku a pouhých 950 m od nejbližšího skiareálu.

O ubytování

Horský hotel Dům Wczasowo Rekreacyjno Zgoda si užijí milovníci turistiky i ti, kteří touží po ničím nerušeném odpočinku. Nachází se v horském městečku Karpacz uprostřed krásné přírody polských Krkonoš.

Okolí je protkané turistickými stezkami. Zdolejte Sněžku z polské strany – lanovka na nejvyšší českou horu je od hotelu vzdálena pouze 1 km. Na výlet se můžete dále vydat například na Krkavčí skály (3,7 m), k vodopádu Dziki (850 m) či k horskému jezeru Malý Staw (4,4 km), na jehož břehu leží nejstarší horská chata v Polsku. Na vlastní oči můžete vidět také unikátní památku – dřevěný kostel Wang (1,3 km), který byl postaven ve 12. století v Norsku a do Polska byl přesunut v 19. století.

Nedaleké lyžařské středisko Winterpol (1,1 km) nabízí skvělé zázemí pro zimní sporty. Svahy Karpacz Ski Areny (1,1 km) jsou pak z hotelu vzdáleny pouhé 4 km a další skvělé lyžařské areály najdete v nedalekém středisku Szklarska Poręba (27,3 km) nebo v české Peci pod Sněžkou (40,3 km). Dokonalý relax po výletech i lyžování zažijete ve vodním parku Tropikana (650 m) s mnoha bazény a saunovým světem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém nebo třílůžkovém pokoji s výhledem na hory. Některé pokoje disponují balkonem a všechny jsou vybaveny televizí, WiFi připojením, rádiem, rychlovarnou konvicí a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

V prostorné hotelové restauraci s příjemnou terasou připravují vynikající speciality polské kuchyně plné chutí a vůní tradičních, domácích jídel, připravovaných s láskou, jako od maminky.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu stráveném v nádherných okolních horách zajisté přijde vhod hotelové wellness. Najdete zde finskou saunu a vířivku. Dopřát si můžete také příjemnou masáž od profesionálů.

Dom Wczasowo Rekreacyjny Zgoda

Dom Wczasowo Rekreacyjny Zgoda

Pusta 2 , Karpacz
Polsko

Provozuje společnost:
Jacek Tarnawski IČ: 930598167


+48 693 128 361

rezerwacje@zgoda.karpacz.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
60 Zł/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Lyžárna
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1,5 km
Aquapark
0,7 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km