Užijte si odpočinkovou dovolenou v Hotelu Forrás *** v lázeňském městečku Zalakaros v Maďarsku. Čeká vás vstup do místních termálních lázní (až 7x!) s mnoha bazény a atrakcemi, chutná polopenze a zapůjčení županů. Líbit se tu bude i dětem, pro ty je tu herna i klubovna.

O ubytování

V Hotelu Forrás *** Zalakaros si užijte si jedinečnou atmosféru lázeňského města i prvotřídní služby. Hotel zaujme skvělou polohou v blízkosti termálních lázní (100 m) a pár minut chůze od centra města.

Okolí hotelu nabízí mnoho možností výletů. Vydejte se na procházku na rozhlednu Kilátó (2,3 km), z níž budete mít nádherný panoramatický výhled na jezero Balaton (34 km). Navštivte také buvolí rezervaci Kápolnapuszta (14 km) s nejpočetnější populací buvolů v zemi, aquapark (1 km) nebo ostrov Kányavári (16 km) na jezeře Kis-Balaton.

V blízkém Galamboku (2,7 km) najdete rybník s možností rybaření i skanzen. Za návštěvu rozhodně stojí i nádherné lázeňské městečko Hévíz (33 km) se slavným bio termálním jezerem. Přímo na jezeře najdete i jedinečné jezerní lázně. Z Hévízu už to budete mít jen kousek do městečka Keszthely (35,2 km) s krásným zámkem a spoustou muzeí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortně vybaveném pokoji s vlastní koupelnou, satelitní televizí, WiFi připojením a klimatizací.

  • Pokoj Classic je laděn do klasického maďarského stylu a je vybaven dvoulůžkovou postelí nebo oddělenými jednolůžky, posezením a nabízí možnost jedné přistýlky.

  • Pokoj Superior je vybaven moderním nábytkem a budete se v něm cítit opravdu přepychově. I do něj je možné k manželské posteli či odděleným jednolůžkům umístit jednu přistýlku. V pokoji je také psací stůl a křeslo k posezení.

Na čem si pochutnáte?

Za výbornou maďarskou kuchyní nemusíte chodit daleko – podává se totiž přímo v hotelové restauraci. Hosté si zde pochutnají na skutečně domácích kulinářských specialitách.

Kde budete relaxovat?

V hotelu si můžete za příplatek dopřát jednu z bohaté nabídky masáží.

Cestujete s dětmi?

Líbit se tu bude i vašim dětem, pro které je zde připraven dětský koutek se společenskými hrami, hračkami i panenkami. Venku se zas mohou vyřádit na travnaté ploše, kde je možné hrát míčové hry, badminton nebo pétanque. Rodiče nejmenších dětí potěší možnost zapůjčení dětské postýlky, vaničky, ohřívače dětské stravy a vysoké židličky v restauraci.

Něco navíc

Na výlety po okolí se vydejte na kole z hotelové půjčovny. Večery vám zas zpříjemní různé hry jako kulečník, stolní fotbal či šachy.

Hotel Forrás *** Zalakaros

Hotel Forrás *** Zalakaros

Termál u.6 , Zalakaros
Maďarsko

Provozuje společnost:
Vasutas Önkéntes Támogatási Alap Egyesület IČ: 19653613-2-42


+36 30 414 5804

info@hotelforraszalakaros.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
100 m
Zastávka
0,8 km
Aquapark
0,3 km