Užijte si luxusní pobyt v Thermal Hotelu Visegrád ****superior s vlastním wellness centrem a termálními lázněmi se spoustou bazénů, saun, vířivkou a dalšími lákadly. V ceně je také chutná polopenze, animační a sportovní program pro děti i dospělé, zapůjčení županu a vstup do fitness. Dítě do 6 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Thermal Hotel Visegrád ****superior je přepychové ubytování v malebné oblasti Dunaje v klidném prostředí a těsné blízkosti města Visegrád a lesoparku Pilis, které je jako stvořené ke krásným procházkám. Vydejte se poznat národní park Duna-Ipoly (800 m) s proslulou trasou Rám-szakadék (9,4 km) vedoucí skrze skalní roklinu nebo horou Dobogókő (38,1 km), kde se v zimě nachází lyžařské středisko vhodné pro začátečníky a rodiny s dětmi.

Pokud holdujete golfu, jistě vás potěší blízkost minigolfového hřiště (cca 7 km). A jestli vám nádherné wellness centrum v hotelu nebude stačit, vydejte se necelých 18 km na Termální koupaliště Vadas do Štúrova nebo 26 km k jezeru Omszki-tó. Za památkami vyrazte do nedalekého Visegrádu (2,7 km). Město proslulé svou historií a politickým významem, několikrát vstoupilo do dějin Maďarska i Českých zemí. Není tak divu, že láká na celou řadu historických monumentů. Nejznámější z nich je visegrádský hrad, který se tyčí na pahorku nad řekou.

Hotel má také ideální pozici pro jednodenní výlety do Budapešti (41 km) nebo Ostřihomi (24 km). V hlavním maďarském městě prozkoumáte úchvatné památky, jako je budova parlamentu nebo Rybářská bašta, a dopřejete si zasloužený odpočinek v některých z mnoha termálních lázní. Také Ostřihom vábí na historii. Na kopci nad Dunajem tu pyšně stojí dechberoucí bazilika a královský hrad.

Kde budete spát?

Ubytování budete v luxusně zařízených pokojích s nádherným výhledem do okolní přírody. Každý pokoj je vybaven satelitní TV, trezorem, minibarem, klimatizací, balkónem a vlastní koupelnou s WC, sprchou, fénem a županem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se můžete těšit na pokrmy z kvalitních a čerstvých surovin. Na vyžádání je možné připravit i jídla pro hosty se speciálními požadavky a pro děti.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness je opravdu bohaté. Užijte si vířivku, finskou, infra či parní saunu s tepidáriem, vnitřní, venkovní, dětský a termální bazén a mnoho dalšího. K dispozici jsou také masáže a další procedury.

Cestujete s dětmi?

V hotelu naleznete i dětské hřiště a dětský koutek, nejmenší hosté se tak zabaví za každého počasí.

Thermal Hotel Visegrád ****superior

Thermal Hotel Visegrád ****superior

Lepence völgy 2. , Visegrád
Maďarsko

Provozuje společnost:
Thermal Hotel Visegrád Zrt. IČ: 13-10-040734


+36 26/801 900

info@thv.hu

Check In
od 14:30
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 14 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Budapešť

Budapešť Tip na výlet

Maďarská metropole je jedním z nejkrásnějších měst Evropy i světa, ve kterém je navíc v jako jediném velkoměstě na světě více než stovka termálních pramenů a studní. Rozhodně stojí za dlouhou návštěvu, a to nejen kvůli památkám, jako jsou Královský palác (nazývaný také Budínský hrad), budova parlamentu, Markétin ostrov (Margit-sziget) či Rybářská bašta, ale také kvůli bohatému kulturnímu životu, místním trhům, vyhlášeným restauracím a dalším turistickým lákadlům. Zmiňovaný Budínský hrad se nachází podél břehu Dunaje, který Budapeští protéká, a je společně s Andrássyho třídou zapsán na Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

Co byste v Budapešti rozhodně neměli vynechat?

  • Výšlap k Matyášovu chrámu s věží Rybářské bašty a s nádherným výhledem na město
  • Prohlídku majestátní budovy parlamentu a jeho okolí
  • Procházku na Markétin ostrov uprostřed Dunaje, který je jedním velkým, udržovaným parkem
  • Prozkoumání jedné z nejvýznamnějších ulic Budapešti, Váci utca, která je ukázkou měnících se architektonických stylů 19. a 20. století
  • Návštěvu některých z budapešťských lázní, například termálních lázní Széchenyi, kde se léčí revmatismus, poruchy pohybového, dýchacího a zažívacího ústrojí, artritida a neuritida a další
Více informací
Budova Parlamentu
Budova Parlamentu
Rybářská bašta
Rybářská bašta
Tropicarium
Tropicarium