Farma Szőlőszem leží v Maďarsku jen 6 km od jezera Tisza-tó a 16 km od Národního parku Hortobágyi. Vydejte se do této oblasti poznávat místní přírodní krásy. Kromě ubytování v apartmánu se těšte na polopenzi formou bufetu, neomezený vstup do wellness (bazény, sauny, vířivka) nebo na welcome drink. Děti nadchne minizoo a velké dětské hřiště plné atrakcí.

O ubytování

Szőlőszem Farm se nachází v severomaďarské obci Tiszaszőlős, která leží v romantické rovinaté krajině v blízkosti jezera Tisza. Užijete si zde nezapomenutelnou rodinnou dovolenou, aktivní pobyt i nerušený odpočinek v blízkosti krásné přírody.

Jezero Tisza (5 km), které je součástí Národního parku Hortobágy, patří ke klenotům maďarské přírody. Nejlépe se s jeho krásami seznámíte při výletech po turistických stezkách, které kolem něj vedou. Celé jezero se dá objet po nových cyklotrasách. Kratší z nich o délce 70 km se dá ujet za půl dne, delší 90km pak za celý den. Kolem jezera stojí několik rozhleden, ze kterých je možné pozorovat nejen vodní hladinu a okolní krajinu, ale také vzácné druhy živočichů – jezero je totiž významnou ornitologickou rezervací.

V nedalekém městečku Tiszafüred (6,5 km) láká k návštěvě regionální muzeum a koupaliště na břehu jezera. Na lužním ostrově se zde v krásném zalesněném prostředí nachází největší dobrodružný park v Maďarsku (9 km). Jeho součástí je lanový park, vyhlídková věž s lezeckou stěnou, minigolf a další atrakce. Milovníci techniky mohou v obci Kisköre (40 km) na opačném břehu jezera absolvovat zajímavou exkurzi ve vodní elektrárně.

Za vodními radovánkami i relaxem v léčivé vodě se vydejte do termálních lázní Zsóry (40 km) v Mezőkövesdu. Parádním cílem celodenního výletu je město Eger (70 km) s krásným historickým centrem, vyhlídkovým minaretem a termálními lázněmi.

Kde budete spát?

Apartmán Standard pro 9 osob je dvoupodlažní, v přízemí apartmánu najdete vybavenou kuchyň, obývací místnost s rozkládací pohovkou, koupelnu a samostatné WC. V patře se nacházejí dvě ložnice. Součástí vybavení je LCD televize, WiFi připojení, lednička, mikrovlnná trouba a fén.

Apartmán Standard pro 10 osob měří 130 m² a skládá se z obývacího pokoje, kuchyně, jídelny, koupelny, toalety a tří ložnic. K vybavení patří LCD televize, lednice, indukční vařič, trouba, mikrovlnka, kávovar, myčka, pračka a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci s terasou s výhledem do přírody na vás čekají skvělé gastronomické zážitky. Během snídaní a večeří ve formě bufetu si pochutnáte na specialitách maďarské i mezinárodní kuchyně. Součástí areálu je také bar a vinný sklípek.

Kde budete relaxovat?

Za nerušenou relaxací zamiřte do wellness centra. Jeho součástí je venkovní bazén s teplou pramenitou vodou, finská sauna, infra sauna a vířivka. Zatímco budete odpočívat na pohodlných lehátkách u bazénu, vaše děti si mohou hrát na nedalekém hřišti. Dokonalé uvolnění těla i mysli si můžete dopřát během masáží.

Cestujete s dětmi?

Nudit se zde děti rozhodně nebudou. V zahradě je pro ně připraveno hřiště o rozloze 200 m² s houpačkami, skluzavkou, pískovištěm, prolézačkou a dalšími zábavnými prvky.

Něco navíc

Pokud si během dovolené rádi zasportujete, můžete využít zázemí pro plážový fotbal a volejbal, stolní tenis a badminton.

Areál hotelu je soustředěný kolem rybníku, na který je krásný výhled z pokojů i restaurace a zájemci si zde dokonce mohou zarybařit.

Szőlőszem Farm

Szőlőszem Farm

Dózsa Gyögy út 19. , Tiszaszőlős
Maďarsko

Provozuje společnost:
Koreny Bt. IČ: 01-06-118398


+36-20-227-66-00

szoloszem2022@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 2 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,4 km