Vydejte se do maďarského lázeňského města Mezőkövesd, které leží blízko Egeru a Miškovce. Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness **** nabízí ubytování v luxusních pokojích, stravu formou bohaté polopenze, ale především neomezený vstup do vlastního termálního wellness s bazény a saunovým světem. Užijete si také slevu na masáž.

O ubytování

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness * * * * najdete v městečku Mezőkövesd v severní části Maďarska. Na své si zde přijdou milovníci relaxace, historie i přírody. K návštěvě vybízí zejména nedaleký lázeňský areál Zsóry Mezőkövesd (600 m) s 22 bazény, saunovým světem a celou plejádou nejrůznějších atrakcí pro dospělé i děti.

Za kulturou a poznáním se můžete vydat do muzea zemědělství nebo skanzenu tradičních domů Matyó. Za návštěvu rozhodně stojí také historické město Eger (18 km), kterému dominuje Egerský hrad (23 km). Srdcem města je náměstí s původními měšťanskými domy, Kis-Dobó tér (25 km), a nesmí chybět ani lokální termální lázně (24 km). Jde navíc o vyhlášení vinařský kraj, nenechte si proto ujít příležitost ochutnat legendární víno Býčí krev.

Na delší výlety je jako stvořené město Miskolc (45 km). Kromě prohlídky středověkého hradu Diósgyőr (46 km) zde můžete také navštívit unikátní jeskynní lázně Miskolc Tapolca (46 km), které nabízejí relaxaci s naprosto jedinečnou atmosférou.

Plně odpočatí můžete vyrazit na výlet do Národního parku Hortobágy (40 km). Jde o největší a nejstarší národní park v Maďarsku, který je domovem celé řady ohrožených druhů a nabízí širokou paletu přírodních scenérií. Ne nadarmo je zapsán na seznamu přírodních památek UNESCO.

Kde budete spát?

Čekají na vás útulné pokoje s moderním designem. Všechny jsou klimatizované, vybavené pracovním stolem, posezením s křeslem, televizí a minibarem, součástí je také balkón a vlastní koupelna.

U dvoulůžkových pokojů typu Classic můžete volit mezi manželskou postelí a dvěma oddělenými lůžky, v pokoji je prostor i na 1 přistýlku.

Pro více osob se hodí Rodinný pokoj, rozdělený na ložnici a obývací prostor, který ubytuje až 4 hosty na manželské posteli a 2 přistýlkách.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace se specializuje na lokální i mezinárodní kuchyni a můžete se připravit na opravdový gastronomický zážitek. Snídani si vychutnáte na prostorné hotelové terase, součástí široké nabídky jsou jak hříšně dobrá dovolenková jídla, tak i zdravější varianty.

Na oběd můžete vyrazit třeba do nedaleké restaurace Rózsa, která vás okouzlí nejen výběrem jídel, ale také tradiční výzdobou.

Večer na vás čeká otevřená kuchyně s vynikajícími pokrmy nebo terasa s rozpáleným grilem, pro děti je připravené speciální menu. Den můžete zakončit luxusním zákuskem nebo originálním maďarským vínem.

Kde budete relaxovat?

Přímo v hotelu najdete luxusní wellness s termálním bazénem (34-38 °C), 12,5 m dlouhým plaveckým bazénem (26-28 °C) a zábavním bazénem s vířivkou (30-32 °C), který má vnitřní i venkovní část.

Nesmí chybět ani saunový svět, v tom najdete tradiční finskou saunu, infračervenou saunu i páru, k osvěžení a relaxaci potom poslouží ochlazovací bazének, ledová fontána a solná místnost. Můžete se zúčastnit originálních saunových rituálů, které probíhají každý den v 10:00, 11:00, 15:00, 16:00 a 17:00.

Návštěvu wellness či sauny lze doplnit zdravotní i relaxační masáží, některou ze zkrášlujících koupelí a jiných procedur, nebo třeba pedikúrou rybičkami.

Cestujete s dětmi?

Děti si pobyt užijí stejně přepychově jako dospělí, díky speciálnímu jídelnímu menu, nabídce dětských masáží a dětskému koutku, ve kterém se během sezóny odehrává také zábavný program.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness ****

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness ****

Fülemüle út 2 , Mezőkövesd
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel Balneo Kft. IČ: 24145246-4-05


+36 49 505 030

info@balneohotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 4 900 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 1 150 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Lázně Eger

Lázně EgerTip na výlet

Termální lázně Eger, založené už v roce 1932, patří mezi nejhezčí městská koupaliště v Maďarsku. Nacházejí se přímo v centru Egeru, na hranici historického jádra města. V krásném, udržovaném areálu lázní plném stromů a zeleně o rozloze 5 hektarů se rozprostírá 13 různých bazénů. Zde mohou hosté využívat benefitů jedinečné radonové léčivé vody a sírové termální vody po celý rok.

K dispozici je 13 bazénů:

  • Oblázkový léčebný bazén s radonovou léčivou vodou (kavicsos), který je napájen vlastním zdrojem. Část dna bazénu je oblázková, odtud ten název, takže příjemně chladná radonová léčivá voda zde může tryskat nepřetržitě.
  • Sezónní termální bazén se sirnou vodou o teplotě 37 °C, částečně zakrytý s několika zážitkovými prvky jako masážní fontány a sprchy
  • Dětský léčebný bazén, který je napájen pramenem turecké lázně, je ideální pro odpočinek a zotavení.
  • Léčebný bazén pro dospělé
  • Stálý, mělký termální bazén se sirnou vodou o teplotě 37 °C
  • Polokrytý zážitkový bazén
  • Dětský zážitkový bazén se skluzavkami a hradem
  • Plavecký bazén s 50metrovými plaveckými dráhami
  • Pool Slides
  • Bazén pro batolata (brouzdaliště)
  • Lázeňský dům I. (kénes termálvíz)
  • Lázeňský dům II. (kénes termálvíz)
  • Odpočinkový bazén s radonovou léčivou vodou

Termální voda v lázních Eger je vhodná k léčbě kloubních onemocnění a revmatu, nemocí páteře, kloubů, svalů a šlach, určitých druhů gynekologických potíží a mnoha dalších onemocnění.

Více informací
Město Eger
Město Eger
Minaret Eger
Minaret Eger
Jeskynní lázně Miskolctapolca
Jeskynní lázně Miskolctapolca