Vydejte se do maďarského lázeňského města Mezőkövesd, které leží blízko Egeru a Miškovce. Zsóry Liget Camping & Resort **** nabízí ubytování ve stylových dřevěných chatkách s kapacitou 4+1, ubytujete se tu tedy pohodlně s celou rodinou. Kromě dvou ložnic a obývacího pokoje je jejich součástí také vybavená kuchyňka, koupelna a venkovní terasa. V ceně balíčku navíc budete mít neomezený vstup do klasických i termálních bazénů a saunového světa ve 200 m vzdáleném Balneo Hotelu Zsori Thermal & Wellness ***.

O ubytování

Zsóry Liget Camping & Resort **** se nachází v lázeňském městečku Mezőkövesd v severní části Maďarska. Díky tomu, že jsou oblíbené zážitkové lázně Zsóry Mezőkövesd vzdáleny jen 100 m od ubytování, se jedná o ideální destinaci pro odpočinkovou dovolenou.

V termálních lázních Zsóry Mezőkövesd si můžete odpočinout ve 22 bazénech a saunovém světě. Součástí jsou také nejrůznější atrakce, na kterých si užijí vodní radovánky malí i velcí návštěvníci. V termálních bazénech se vykoupete v léčivé vodě s vysokým obsahem síry, která má blahodárné účinky na spoustu nemocí a zdravotních neduhů. Zajímavým zpestřením programu pak může být návštěva muzea zemědělství (4,5 km) nebo skanzenu s tradičními řemeslnými domy Matyó (4,8 km).

Spoustu cestovatelských zážitků nabízí nedaleké město Eger (18 km), jehož dominantou je Egerský hrad (23 km) a za vidění stojí také krásné náměstí Kis-Dobó tér (24 km) lemované historickými domy. Překrásné výhledy na město nabízí vyhlídka na slavném minaretu (25 km), kam je možné vystoupat po 97 schodech. Vyznavačům lázeňské relaxace doporučujeme vyzkoušet vyhlášené termální lázně Eger (24 km) a milovníkům vína zase ochutnat legendární víno Býčí krev vyrobené z místních hroznů.

Skvělým výletním cílem je město Miskolc (45 km), kde láká k návštěvě středověký hrad Diósgyőr (46 km), zoologická zahrada (48 km) a především světově unikátní jeskynní lázně Miskolc Tapolca (46 km).

S krásami maďarské přírody se seznámíte při výletu do Národního parku Hortobágy (40 km), který je přírodní památkou UNESCO. Na ploše tohoto největšího a nejstaršího maďarského národního parku se nacházejí solné louky, pastviny, stepi, lesy, bažiny i jezera a žije zde mnoho chráněných živočichů.

Kde budete spát?

Domovem se vám během pobytu stane komfortní dřevěný domek s kapacitou maximálně 5 osob (40 m²). Tyto nedávno postavené domky vás na první pohled zaujmou moderním designem a prémiovou kvalitou. Součástí jsou 2 ložnice se čtyřmi lůžky, plně vybavená kuchyň a vlastní koupelna. V obývací místnosti je umístěna pohovka, která může posloužit jako přistýlka. Každý domek má také terasu a přístřešek pro auto. K vybavení náleží televize, WiFi připojení a trezor.

Na čem si pochutnáte?

Ve své plně vybavené kuchyňce budete mít k dispozici lednici, mikrovlnou troubu, elektrický vařič, rychlovarnou konvici, dřez, nádobí, příbory a samozřejmě také jídelní stůl. Na zahradě můžete navíc využívat zázemí na grilování.

Cestujete s dětmi?

Děti se vyřádí na velkém venkovním hřišti s pískovištěm, prolézačkami, houpačkami, skluzavkou a mnoha dalšími atrakcemi.

Zsóry Liget Camping & Resort ****

Zsóry Liget Camping & Resort ****

Olajfa utca 2. , Mezőkövesd
Maďarsko

Provozuje společnost:
Eu-Invest Kft. IČ: 12490415-4-05


+36 30 8830 157, +36 (1) 445 0299

recepcio@zsoryligetcamping.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 4 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 1 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,8 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,2 km