Maďarské lázeňské městečko Mezőkövesd leží nedaleko Egeru a Miškovce. Vydejte se do Zsóry Liget Vendégház ***, který nabízí kontinentální snídaně a ubytování v komfortním pokoji. V ceně balíčku navíc budete mít neomezený vstup do klasických i termálních bazénů a saunového světa ve 400 m vzdáleném Balneo Hotelu Zsori Thermal & Wellness ***.

O ubytování

Zsóry Liget Vendégház *** se nachází v lázeňském městečku Mezőkövesd na severu Maďarska. Vydejte se za odpočinkem ve wellness i nezapomenutelnými zážitky do malebného regionu na úpatí pohoří Bükk. Jde o ideální destinaci pro dovolenou plnou relaxace. Oblíbený areál zážitkových termálních lázní Zsóry Mezőkövesd je od ubytování vzdálen jen 500 m. K dispozici je zde 22 bazénů, saunový svět a nejrůznější atrakce pro malé i velké. Dále můžete v Mezőkövesdu navštívit muzeum zemědělství (4,5 km) nebo skanzen tradičních domů Matyó (4,8 km) s atmosférou 19. století.

Zajímavé výletní cíle ovšem najdete i v okolí. Jedním z nich je nedaleké historické město Eger (18 km), ve kterém stojí za vidění Egerský hrad (23 km) a malebné náměstí Kis-Dobó tér (24 km) lemované nádhernými původními měšťanskými domy. Za krásným výhledem na celé město a okolní krajinu vystoupejte po točitém schodišti na vyhlídkovou plošinu slavného minaretu (25 km). Po procházce po památkách si můžete oddychnout v termálních lázních Eger (24 km), které se těší mimořádné oblibě. Region okolo Egeru je významnou vinařskou oblastí, a tak doporučujeme ochutnat legendární víno Býčí krev v některém z četných vinných sklípků.

Dalším skvělým výletním cílem je město Miskolc (45 km), jehož dominantou je středověký hrad Diósgyőr (46 km). V unikátních jeskynních lázních Miskolc Tapolca (46 km) si můžete dopřát relaxaci ve zcela jedinečném prostředí. Za krásami přírody vyrazte do Národního parku Hortobágy (40 km), který vyniká rozmanitostí své fauny a flóry. Na jeho území najdete solné louky, pastviny, sprašové stepi, lužní lesy, háje, bažiny i jezera. Není se tedy čemu divit, že je pro svou jedinečnost oblast Hortobágy přírodní památkou UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou (20 m²). Pokoj je vybaven pohodlnou postelí, klimatizací, televizí, WiFi připojením a trezorem.

Za příplatek je možné ubytování v prostornějším čtyřlůžkovém pokoji (27 m²). Jeho součástí je vlastní koupelna, ložnice s manželskou postelí a obývací místnost s pohovkou, která může posloužit jako přistýlka pro až 2 osoby. Pokoj je dále vybaven klimatizací, televizí, WiFi připojením a trezorem.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká spousta zábavy na velkém venkovním hřišti se spoustou atrakcí.

Něco navíc

Milovníci grilovaček zajisté ocení, že je na zahradě možné využívat zázemí pro grilování.

Zsóry Liget Vendégház ***

Zsóry Liget Vendégház ***

Ostoros út 1. , Mezőkövesd
Maďarsko

Provozuje společnost:
Eu-Invest Kft. IČ: 12490415-4-05


+3614 450 299

recepcio@zsoryligetcamping.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,2 km