Lázeňské městečko Balmazújváros najdete ve východním Maďarsku jen pár kilometrů od známějšího Debrecenu. Vydejte se sem za relaxací v léčivé termální vodě i vy. Hotel Kamilla **** nabízí komfortní pokoje, chutnou polopenzi a především je přímo propojen s termálními lázněmi Kamilla. K dispozici je hned několik termálních, wellness i zábavních bazénů, ale také vířivky a sauny.

Ověřeno Travelkingem

“Objevili jsme oázu klidu a relaxace ve 4* prostředí. Musím vyzdvihnout laskavost a pohostinnost personálu, čisté a prostorné pokoje i nonstop otevřený termální bazén. A co teprve objevování Národního parku Hortobág s pozorováním jeřábů a skotu – to jsou věci, které člověk nezažívá každý den. Pobyt v Hotelu Kamilla **** můžu jenom doporučit a snad se sem brzy vrátím s celou rodinou. ” Přečtěte si celou recenzi

Szabolcs Laza - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Září 2022

O ubytování

Hotel Kamilla **** se nachází v malebném městečku Balmazújváros na východě Maďarska. Právě tady díky klidnému prostředí, příjemné rodinné atmosféře a skvěle vybavenému wellness jen pár kroků od vašeho pokoje snadno zapomenete na všechny starosti všedních dnů.

Hlavní výhodou hotelu je, že je přímo propojen s termálními lázněmi Kamilla Spa. Součástí lázeňského areálu je mimo jiné rozlehlý saunový komplex, který se pyšní největší saunou v celém Maďarsku. Odpočinek v lázních si můžete zpestřit výlety po cyklistických trasách. Zavedou vás například do nedalekého Národního parku Hortobágy (2 km), který se pyšní mimořádným přírodním bohatstvím včetně bažin, jezer a největší stepi ve střední Evropě. Milovníci vodních radovánek mohou zamířit do nedalekého Hajdúszoboszló (21 km), kde leží oblíbený komplex termálních lázní s velkým aquparkem a dlouhou pláží.

Skvělým cílem pro celodenní výlet je také druhé největší město Maďarska – Debrecín (21 km). Jeho dominantou je Nagytemplon, neboli velký kostel, který je největším svatostánkem v zemi. K návštěvě zde dále láká zoologická zahrada či termální lázně Kerekestelep. Na každém kroku zde samozřejmě ochutnáte slavnou místní pochoutku – debrecínský guláš.

Kde budete spát?

Pokoj Standard je vybaven manželskou postelí (180x200 cm) nebo dvěma oddělenými postelemi (90x200 cm), navíc je možné přidat 1 přistýlku. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem, fénem, župany a toaletními potřebami. K vybavení dále patří klimatizace, televize, trezor, minibar, telefon, WiFi připojení a psací stůl.

Pokoj Deluxe je oproti variantě Superior prostornější a kromě manželské postele (180x200 cm) v něm najdete také rozkládací pohovku, kterou je možné připravit jako přistýlku pro 2 osoby. Nechybí koupelna se sprchovým koutem, fénem, toaletními potřebami a župany, klimatizace, televize, psací stůl, trezor, minibar a WiFi připojení.

Pokoj Superior představuje variantu pro náročné. Kromě klasického pokoje totiž plní i funkci privátního wellness centra, díky vířivce a infračervené sauně, které najdete v koupelně. Ta samozřejmě nepostrádá ani klasický sprchový kout, fén, župany a toaletní potřeby. V ložnici na vás bude čekat pohodlné manželské lůžko (180x200 cm) a rozkládací pohovka pro další 2 osoby, klimatizace, televize, minibar, trezor, psací stůl a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V útulné restauraci Kamilla připravují delikátní pochoutky z maďarské i mezinárodní kuchyně. Těšte se na bohatou nabídku teplých i studených jídel, která uspokojí každý mlsný jazýček.

Příjemný čas nad skleničkou svého oblíbeného nápoje zažijete v Kamilla baru. Na nápojovém lístku najdete široký výběr místních i zahraničních vín, destilátů, piv i nealkoholických nápojů.

Kde budete relaxovat?

Moderní Kamilla Spa je chloubou hotelu. Součástí celoročně otevřeného areálu jsou vířivky, Kneippova lázeň a pro milovníky plavání je zde celý komplex bazénů zahrnující plavecký, zážitkový, dětský i letní plážový bazén. Nejpůsobivější částí je saunový svět, kde se můžete prohřát ve finské, parní, bio, infra či solné sauně. Kuriozitou je unikátní sauna Kelo, která byla postavena ze dřeva stovky let starých borovic.

Něco navíc

Rovinatá krajina v okolí je ideální pro výlety na kole. Pokud si rádi pobyt zpestříte touto aktivitou, můžete si kola zdarma půjčit přímo v hotelu.

Hotel Kamilla ****

Hotel Kamilla ****

Kastélykert utca 1-2. , Balmazújváros
Maďarsko

Provozuje společnost:
Balmazújvárosi Turisztikai és Szolgáltató Kft IČ: 09-09-032334


+36 52 487 371

recepcio@hotelkamilla.com

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Půjčovna kol
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
50 m
Aquapark
18 km