Vydejte se k nejznámějšímu maďarskému termálnímu jezeru Hévíz. Užijte si pobyt ve výborně hodnoceném, dobovém Hotelu Ágnes *** se snídaní a neomezeným wellness centrem s bazénem, vířivkou a saunou. V ceně balíčku jsou navíc i slevy na masáže, do restaurace, ale především na vstupenku na 3 hodiny k jezeru Hévíz.

O ubytování

Ágnes Hotel *** v lázeňském Hévízu je ideálním místem pro pohodovou dovolenou. Nachází se jen 800 m od vyhlášeného termálního jezera a 300 m od centra města, ke všem nejdůležitějším místům to tak budete mít opravdu jen kousek.

Zmíněné termální jezero Hévíz je údajně největším termálním jezerem určeným ke koupání na světě, právem si tak vysloužilo status národní přírodní památky. Minerální a mírně radioaktivní voda v jezeru je vždy příjemně teplá, v létě dosahuje i 38 °C, v zimě se drží okolo 25 °C, a má četné léčebné účinky. Pomáhá zejména s potížemi nervového systému nebo pohybového ústrojí.

Pokud chcete ozdravnou kúru aplikovat i zevnitř, zajděte si k fontáně s pitnou léčivou vodou na Rakócziho ulici (700 m). Oči i žaludek zase potěšíte návštěvou Farmářského trhu (700 m) s nejvybranějšími lokálními lahůdkami. A na sklenku něčeho dobrého se vydejte do čtvrti Egregy (2,1 km), která je známá pro své vinohrady a ochutnávky vína.

Na delší výlety láká světoznámé jezero Balaton (9 km), kterému se přezdívá maďarské moře, a přilehlá města, například městečko Keszthely (8,6 km), kde najdete zámek Helios, Muzeum marcipánu, Muzeum hraček či Muzeum vozů Cadillac. Z místního přístavu také vyplouvají výletní lodě, třeba na poloostrov Tihany (66 km), který vás uchvátí svou nádhernou přírodou.

Kde budete spát?

Vybírat můžete z těchto variant ubytování:

  • Dvoulůžkové Studio měří 24 m² a má balkón s výhledem do zahrady. Součástí pokoje je vlastní koupelna se sprchovým koutem a malý kuchyňský kout s vybavením, včetně mikrovlnky, varné desky, rychlovarné konvice či ledničky. Dále v pokoji najdete manželskou postel, televizi, telefon, ledničku a trezor. K dispozici budete mít WiFi připojení a do pokoje je možné přidat také přistýlku.

  • Apartmán se skládá z obývacího pokoje a samostatné ložnice, bude tedy skvělou volbou, pokud i na dovolené s rodinou nebo ve skupině chcete mít více soukromí. Součástí obývací části je vybavený kuchyňský kout s nejdůležitějšími spotřebiči (varná deska, rychlovarná konvice, lednice, mikrovlnná trouba) a najdete zde rozkládací pohovku, která poslouží jako přistýlka pro 2 osoby. V ložnici je dvoulůžková postel, nechybí vlastní koupelna, televize, trezor či WiFi připojení. Apartmán je bez balkónu.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se každé ráno posilníte bohatou snídaní formou bufetu s pestrou nabídkou slaných, sladkých, studených i teplých pokrmů. Oběd a večeři si můžete připravit přímo ve Studiu nebo Apartmánu, díky plně vybavené kuchyni, v dochozí vzdálenosti ale najdete i řadu kladně hodnocených restaurací, jako je Vinárna Borozó (850 m), Restaurant Platán (1,4 km) nebo Pizzeria La Montanara (350 m).

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness vás čeká celá řada relaxačních zařízení, jako je krytý bazén, vířivka, infrasauna, solná místnost a široká nabídka nejrůznějších procedur. Po celý pobyt také můžete využívat PI vodní kúru. PI voda je podobná vodě, která se nachází uvnitř živých organismů a kromě lepší hydratace má i příznivé účinky na vaše zdraví.

Ágnes Hotel ***

Ágnes Hotel ***

Honvéd utca 7 , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Bisamon KFT IČ: 01-09-992735


+36 83 340-450

agneshotel.heviz@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 800 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
0,8 km
Zastávka
0,8 km