Gotthard Therme Hotel **** u rakouských hranic je chodbou přímo napojený na termální lázně s 1 500 m² vodní plochy. Užijte si neomezený relax v bazénech a pochutnejte si na skvělé polopenzi a all inclusive nápojích. Děti si zamilují vodní atrakce.

Ověřeno Travelkingem

“Úžasný hotel! Termální lázně přímo propojené s hotelem jsou plné zajímavých rostlin, malých i obřích skluzavek, vířivek a bazénů. Polopenze byla výborná a neuvěřitelně bohatá. Navíc máte celý den neomezenou konzumaci nealko nápojů, kávy a čaje, což ocenila hlavně moje rodina. Pokud plánujete nějaký výlet, určitě doporučuju vyrazit se podívat na hrady v Rakousku (k hranicím je to jen 10 minut) nebo v Őrsegu.”

Szabolcs Laza - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Dubnu 2018

O ubytování

Gotthard Therme Hotel & Conference **** leží v nejzápadnějším maďarském městě Szentgotthárd na pomezí hranic s Rakouskem a Slovinskem. Tato lokalita je ideální na relaxační i aktivní dovolenou a pobyty s dětmi. Přímo v Szentgotthárdu leží barokní kostel (300 m) s krásnou zahradou a zajímavou výzdobou od slavných malířů. Mezi lákadla města patří také historická budova divadla (280 m) nebo muzeum spisovatele Pávela Ágostona (600 m).

V bezprostřední blízkosti hotelu začíná území Národního parku Őrség, kde můžete po mnoha kilometrech turistických tras objevovat krásy místní přírody s mnoha druhy vzácných rostlin i zvířat. Blízké jezero Hársas (6 km) lze celé obejít po 2 km dlouhé značené stezce. Stačí přejet nedaleké hranice a můžete objevovat rakouské lázeňské městečko Loipersdorf (18 km) nebo malebný hrad Güssing (15 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj typu Superior má rozlohu 25 m², vybavení pokoje patří klimatizace, televize, telefon, WiFi připojení, posezení s konferenčním stolkem, minibar, trezor, fén a vlastní koupelna. K většině těchto pokojů náleží balkon s krásným výhledem do hotelové zahrady a okolní krajiny.

Pro větší pohodlí můžete zvolit Rodinný pokoj o velikosti 35 m², který ubytuje 2 dospělé osoby s možností 2 přistýlek. Nechybí vlastní koupelna, klimatizace, WiFi připojení a další nezbytnosti. Tyto pokoje nemají balkon.

Na čem si pochutnáte?

Příjemná hotelová restaurace s terasou do zahrady nabízí hostům bohaté a zdravé snídaně formou bufetu. Hlad či chuť během dne zaženete lehkými i vydatnějšími pokrmy z jídelního lístku, který se mění s ohledem na sezónnost a lokální původ potravin. Večer se v hotelové restauraci podávají rozmanité bufetové večeře s nabídkou specialit mezinárodní a maďarské kuchyně. Na oblíbený nápoj či lehké občerstvení můžete zajít do lobby baru. Další bary jsou součástí areálu wellness.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness centrum se středomořskou atmosférou s palmami a exotickými rostlinami. Pod skleněnou kupolí se na více než 1 500 m² vodních ploch nachází vířivky, baazény, odpočívárna i saunový svět, jehož součástí je například finská, parní aromaterapeutická či infra sauna. Dopřejte si dále některou ze široké nabídky masáží a kosmetických procedur. Navštívit můžete také solárium, fitness centrum nebo si zahrát squash na hotelových kurtech.

Cestujete s dětmi?

Hotel myslí i na rodiny s dětmi. Personál vám na požádání dá k dispozici vybavení pro nejmenší hosty jako dětskou postýlku, vaničku, dětské schůdky a sedátko na WC nebo jídelní židličku. Ve wellness najdou nejmenší hosté dětský a výukový bazén i skluzavky. Spoustu zábavy čeká také v dětském koutku a na venkovním hřišti. Během letních měsíců a během svátků jsou pro děti připraveny zábavné animační programy.

Něco navíc

Místní termální voda napomáhá v léčbě chorob pohybového aparátu, gynekologických potíží a při rehabilitaci po sportovních úrazech. Blahodárně působí na léčbu neurologických onemocnění, poruch cévního systému a je vhodná k celkovému uvolnění svalstva.

Gotthard Therme Hotel & Conference ****

Gotthard Therme Hotel & Conference ****

Füzesi út 3/B , Szentgotthárd
Maďarsko

Provozuje společnost:
Gral Europe Kft. IČ: 14899339-2-41


+ 36 94 554 066

reservation@gotthardhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
20 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
20 m