Vydejte se do maďarského lázeňského městečka Bükfürdo a užijte si odpočinek v termální vodě. Walter Panzió nabízí komfortní pokoje a navíc si užijete polopenzi ve vedlejším 4* hotelu. U vybraných variant je v ceně i celodenní vstup do lázní. Děti do 5 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Walter Panzió se nachází v srdci lázeňského městečka Bük, které leží mezi podhůřím rakouských Alp a Malou uherskou nížinou. Druhé největší maďarské lázně Bükfürdő jsou vzdáleny jen 2 km od penzionu. Vedle lázeňského areálu se rozkládá jedno z největších golfových hřišť v Maďarsku. Osvěžení těla i duše zažijete v Kneippově parku (2 km), jehož součástí je 510 metrů dlouhý chodník pro Kneippovu terapii. Jedinečné zážitky na vás čekají v zábavním parku Napsugár (2 km) či v lezeckém areálu Křišťálová věž (1 km). V oblasti je bohatě rozvinutá síť cyklistických stezek. Kopce kolem Kőszegu (20 km) nabízí ojedinělou příležitost k zajímavým výletům.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji vybaveném WiFi připojením, LCD televizí a minibarem. Součástí je také vlastní koupelna se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Stravování je zajištěno v restauraci Mandola vedlejšího čtyřhvězdičkového hotelu. Podávají se zde snídaně a večeře ve formě bufetu. Pochutnáte si zde na maďarských specialitách i mezinárodní kuchyni ve zdravém pojetí. Důraz je kladen na sezónnost a lokální původ surovin. Rádi vám připraví i jídla s ohledem na potravinové intolerance. V letním období je v provozu terasa, na které se pořádají večery s živou hudbou. Osvěžující nápoje a lehké občerstvení si můžete dopřát v lobby baru a wellness baru.

Kde budete relaxovat?

Ve wellness centru Hotelu Piroska najdete vnitřní i venkovní bazén s toboganem s atrakcemi (trysky, turbogejzír, perlivá voda). V saunovém světě je možné se prohřát ve finské, bio, infra i parní sauně. K dispozici je také tepidárium. Dopřát si můžete některou z masáží či kosmetických procedur.

Walter Panzió

Walter Panzió

Kossuth utca 66. , Bük
Maďarsko

Provozuje společnost:
IBB Muszaki Tanácsadó és Szolgáltató Kft. IČ: 13-09-214202


+36 70 392 74 22

info@walterpanzio.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Česky hovořící personál

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
2,5 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
2,5 km

Tipy na výlet

Lázně Bükfürdo

Lázně Bükfürdo Tip na výlet

Maďarské lázně Bükfürdo se nachází poblíž města Bük u hranic s Rakouskem a patří k celosvětově známým lázním. Přestože jsou to jedny z nejmladších maďarských lázní, jsou zároveň i druhé největší v Maďarsku. Areál lázní se rozprostírá na 14 hektarech a rozloha bazénů přesahuje 5 200 m². V bazénech vás bude léčit termální voda o teplotě 23 - 38 °C. Najdete zde nespočet plaveckých a zážitkových bazénů, nechybí ani saunový svět či prostory pro relaxaci. Celodenní vstupné pro dospělého začíná na 5 000 HUF, ale rozhodně této investice do vlastního zdraví a obnovy sil nebudete litovat.

Co všechno můžete využít v lázních Bükfürdo?

  • Bazénový lázeňský komplex s více než 32 bazény s termální vodou, vzduchovými tryskami, chrliči vody, protiproudem, tobogánem, dětským bazénem s brouzdalištěm a atrakcemi.
  • Saunový svět s tepidáriem, parními lázněmi, infra a finskou, aromatickou i venkovní saunou s ochlazovacím bazénkem, s vířivkou, s Kneippovou koupelí a dalšími speciálními saunami. Personál navíc připravuje i jedinečné saunové seance
  • Medical wellness se speciálními koupelemi, relaxačními masážemi, teplými zábaly a ošetřeními těla regenerující pokožku
  • BISTRO 1, vlastní lázeňskou restauraci s denně aktualizovanými nabídkami, sezónně se měnící nabídkou a la carte a nabídkou denních zákusků
  • Ubytování v blízkých hotelích

V těchto lázních vám zdejší prameny pomohou zejména při léčbě nemocí trávicího traktu (žaludek, játra), gynekologických či metabolických onemocnění (cukrovka, dna, obezita), poruch pohybového ústrojí (klouby, páteř), močového ústrojí a dalších.

Více informací
Město Bük
Město Bük
Křišťálová věž
Křišťálová věž
Město Sárvár
Město Sárvár