Itálie má tak bohatou historii, že je tu stále co objevovat. Vypravte se do Rimini, užijte si Jaderské moře i výlet do San Marina. Příjemné zázemí vám poskytne Hotel Playa ***, kde vás budou čekat i snídaně formou bufetu, případně také večeře. Díky zapůjčení kola můžete krásy města objevovat také za jízdy.

O ubytování

Hotel Playa *** se nachází v oblasti Rimini u Jaderského moře. Do centra letoviska jsou to pouhé 4 km a k moři jen 60 m, můžete si tedy kdykoliv dopřávat procházky po promenádě.

Městečko Viserbella, kde se hotel nachází, je ideální pro relaxační dovolenou. Nedaleko najdete množství zábavních parků, například park Little Italy (2,2 km) se stovkami miniatur nejznámějších italských a evropských památek. Nemusíte se ale omezovat jen na mini provedení, v okolí je řada historických monumentů, které můžete vidět i naživo. Podívejte se třeba na hrad Castel Sismondo (5,7 km) z 15. století, nebo se projděte po původním římském mostě Ponte di Tiberio (5,1 km) starém více než 2 000 let.

Za návštěvu stojí také o něco vzdálenější park Mirabilandia (36 km) s úžasnými atrakcemi, kde se například projedete na horské dráze v říši dinosaurů nebo se podíváte na zábavou show s piráty. Pokud si chcete udělat delší výlet za památkami, vyrazte do San Marina (23,3 km). Můžete zde navštívit krásné historické jádro a tři nejznámější pevnosti, La Guaita , La Cesta a Il Montale. Z moderních atrakcí zase zaujme lanový park San Marino Adventures (26,7 km) se 30 stezkami v korunách stromů, některými ve výšce až 30 metrů.

Moře a pláže

Přímo před hotelem se rozprostírá písečná pláž Marina Di Viserbella (60 m), která je součástí rozsáhlého pásu pláží, známého jako Lungomare. Pláž má velmi mírný sestup do vody, což je ideální pro rodiny s dětmi. Přes léto si zde můžete půjčit lehátka a slunečníky, občerstvit se v plážovém baru nebo si zahrát beach volejbal, nechybí ani různorodé atrakce pro děti.

Na dosah budete mít i další pás pláží, zvaný Rivabella, kde najdete mimo jiné vodní zábavní park Arenas Parco Acquatico (2,8 km). Navštívit můžete i městskou pláž Lido San Giuliano (4,4 km). Ta je klidná a udržovaná, zázemí zde zajišťují bary a restaurace a nechybí půjčovna slunečníků a lehátek nebo třeba šlapadla k pronajmutí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z pohodlně zařízených dvoulůžkových pokojů (17 m²). K vybavení patří manželská postel, psací stůl, televize, klimatizace a koupelna se sprchou a kosmetickými produkty. Za příplatek můžete zvolit také pokoj s balkonem a krásným výhledem na moře.

Na čem si pochutnáte?

Klenotem hotelu je jeho restaurace, která dbá na využití čerstvých a lokálních surovin. Ochutnáte zde místní kuchyni, zejména pokrmy z masa a ryb, k dispozici jsou ale i specifické dietní varianty, např. pro vegetariány, celiaky či hosty s různými potravinovými intolerancemi. Po dobrém jídle můžete posedět na prostorné terase nebo si dát svůj oblíbený drink v hotelovém baru.

Hotel Playa ***

Hotel Playa ***

Via Ilario Paglierani 2 , Rimini
Itálie

Provozuje společnost:
R.A.M.S di Sanapo Anna Rita E.C.SNC IČ: 03198070405


+39 05 41 72 17 05

info@hotelplayarimini.it

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Restaurace
Dětský koutek
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od moře
60 m
Zastávka
0,2 km