Vychutnejte si luxusní ubytování v Toskánsku v rodinném Hotelu Borgo I Tre Baroni **** s výhledem do údolí Casentino. V ceně je snídaně formou bufetu a neomezený vstup do bazénu. Ideální dovolená pro rodiny s dětmi, partu přátel i páry.

Ověřeno Travelkingem

“Na pobyt i cestu do Hotelu Borgo I Tre Baroni vzpomínám opravdu velice rád. Byla to moje první velká cesta po Itálii a první seznámení se s Toskánskem. Po zdolání kopce a serpentin se člověk ocitne v nádherné toskánské vesničce a stylově zařízeném hotelu. Čas můžete trávit u bazénu se sklenkou vína, nebo se vydat do Florencie, která je v pohodlné dojezdové vzdálenosti. S klidným srdcem mohu všem doporučit.”

Tomáš Čmelík - Spolumajitel Travelkingu
Osobně ověřeno v: Srpnu 2018

O ubytování

Hotel Borgo I Tre Baroni **** je rodinný hotel s tradicí sahající až do roku 1900. Přátelská atmosféra a perfektní služby jsou pro rodinu Baroni na prvním místě. Resort leží nad údolím Casentino ve stejnojmenném národním parku a poskytuje výhled na údolí a středověký hrad Poppi (5 km), na který dohlédnete z většiny pokojů, restaurace i od posezení u bazénu. Hotel je citlivě zrekonstruovaný ve stylu typické toskánské architektury s terakotovými podlahami, dřevěným nábytkem, střešní terasou a tradičními dekoracemi.

Na výlet se vydejte do krásných městeček jako je Arezzo (45 km), Siena (100 km), San Gimignano (112 km) a samozřejmě Florencie (65 km), která je plná nádherných památek. Ujít si nenechte náměstí Piazza del Duomo, katedrálu Santa Maria del Fiore či radnici Palazzo Vecchio. V blízko ubytování jsou i další parádní atrakce – vodopády Passo Fangacci (13 km), klášter Eremo Di Camaldoli (13 km), kostel San Pietro a Romena (20 km) a klášter La Verna (40 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Comfort, který je zařízen praktickým nábytkem v toskánském stylu a měří 16-18 m². Najdete zde manželskou postel nebo 2 oddělená jednolůžka, televizi a křesla k posezení. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou či vanou, fénem a toaletními potřebami.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně se podávají formou bufetu, kde najdete domácí pečivo, koláče a toasty, dále vejce, sýr, šunku, ovoce, jogurty i nápoje. Během dne je k dispozici italská restaurace Mater, kterou doporučuje i michelinský výběr v kategorii „Nejlepší italská kuchyně“ a dopřát si zde můžete fantastickou večeři.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku vybízí relaxační posezení s knihovnou. V létě si navíc užijete venkovní bazén, který je obklopen zahradou a budete z něj mít panoramatický výhled do údolí.

Něco navíc

Hotel se označuje jako „pet friendly“, a tak na dovolenou klidně vezměte i svého psího miláčka.

Borgo I Tre Baroni ****

Borgo I Tre Baroni ****

Via di Camaldoli 52 , Poppi
Itálie

Provozuje společnost:
LA CONTEA S.R.L. IČ: 206878


+(390) 575 556 204

info@itrebaroni.it

Check In
14:00 - 21:30
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 19 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Florencie

FlorencieTip na výlet

Florencie je renesanční perla na řece Arno, která si vás podmaní svým půvabem a architektonickými skvosty. Hlavní město Toskánska láká ročně miliony nadšených návštěvníků. Pokud jste se doteď nezamilovali do Itálie a jejích krás, po návštěvě Florencie se tak určitě stane. Historické centrum města je od roku 1982 na seznamu UNESCO. Mezi památky, které rozhodně nesmíte vynechat při návštěvě Florencie patří: bazilika Santa Maria del Fiore, socha Davida od Michelangela, Brunelleschiho dóm, most Ponte Vecchio, palác Medicejských a stovky dalších fascinujících památek.

Více informací
Hora La Verna
Hora La Verna
Klášter Camaldoli
Klášter Camaldoli
Národní park Casentino
Národní park Casentino