Oddejte se odpočinku v luxusním přímořském letovisku Novalja na ostrově Pag, které proslulo nádhernými plážemi a bujarým nočním životem. Bezstarostnou dovolenou u moře si užijete v komfortních a elegantních apartmánech se snídaní a hotelovým bazénem.

O ubytování

Luxusní hotel Joel **** se nachází v chorvatském městečku Novalja na ostrově Pag. Dopřejte si tu odpočinek na písčitých i oblázkových plážích u klidné mořské hladiny nebo se vydejte za zábavou do centra města. Slunce, středomořská kuchyně a komfortní ubytování. Co víc si od bezstarostné dovolené u moře přát? Přímořské letovisko Novalja proslulo především bujarým nočním životem, zábavu si však ve městě užijete i během dne. V centru je vybudovaná krásná nová promenáda, kterou lemují četné kavárny, restaurace a bary, kam si můžete zajít na drink nebo romantickou večeři.

Novalja není jen party město, turisty ze široka daleka láká na průzračnou hladinu moře, příjemné pláže a atraktivní místa v okolí. Příležitosti k výletům nabízí samotný ostrov Pag, který patří k nejkrásnějším v Chorvatsku. Vypravit se můžete třeba na prohlídku staletých olivovníků u vesnice Lun (20 km) nebo prozkoumat historické město Pag (25 km). Nadšení turisté by si neměli nechat ujít ani známou stezku nazvanou Druhá strana Měsíce (29 km). Možností máte víc než dost, i pokud se rozhodnete vyrazit na celodenní výlet. Navštivte město Zadar (75 km) s překrásnými historickými památkami nebo si naplánujte výlet lodí na okolní ostrovy Olib a Silba.

Moře a pláže

Oblázková pláž Lokunje se rozprostírá asi 300 metrů od hotelu, k oáze klidu u azurové hladiny Jadranu to tak budete mít jen pár minut pěšky. Moře je tu mělké, a tedy vhodné pro rodiny s malými dětmi. V případě zájmu si můžete pronajmout lehátko nebo slunečník a dopřát si tak perfektní pohodlí.

Přibližně 3,3 km od hotelu pak najdete nejznámější pláž na Pagu – Zrće. Tato oblázková pláž je proslulá zejména nočními kluby, plážovými bary a nikdy nekončící taneční zábavou. Přes den se ale hudba přece jen trochu utlumí a na pláži si užijete i vodní sporty nebo den s rodinou. Díky mírnému sestupu do moře je pláž vhodná i pro děti, a navíc patří k nejudržovanějším v okolí.

Pokud preferujete spíše klidnější místa, vyrazte na pláž Braničevica (3,3 km) s mořským Aquaparkem Novalja Gajac a dětským hřištěm s prolézačkami. Na Pagu najdete i několik písečných pláží, v letoviscích Stara Novalja (6 km), Potočnica (11,2 km) a Povljana (32,6 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v opravdu nadstandardních, vzdušných apartmánech s elegantně zařízeným interiérem a nádherným výhledem. Všechny apartmány jsou klimatizované a mají vlastní koupelnu, televizi, chladničku, trezor či fén. Samozřejmostí je i WiFi připojení.

  • Jednopokojový apartmán v přízemí s terasou měří 54 m² a je vhodný pro 2-3 osoby. V apartmánu najdete dvoulůžkovou postel nebo dvě jednolůžka, komfortní pohovku a menší kuchyni s jídelním koutem.

  • Studio Superior s balkonem a výhledem na moře je určené pro 2 osoby, které si zde užijí vzdušnou ložnici, elegantní obývací prostor s pohodlnou pohovkou, kuchyňský kout a koupelnu s velkým sprchovým koutem.

  • Jednopokojový apartmán s balkonem je velikostně stejný jako apartmány v přízemí a také zde můžete počítat s pohodlnou postelí a pohovkou. Pokoj je ovšem umístěný v depandanci (vedlejší budově). Díky možnosti přistýlky ubytuje až 3 osoby.

  • Jednopokojový apartmán s balkonem a výhledem na moře je oproti předchozím variantám o trochu větší, měří 58 m². Ve vybavení velké rozdíly nezaznamenáte, z balkónu si ale můžete užít výhled přímo na hladinu moře. Celkově je tento pokoj vhodný až pro 4 osoby.

  • Apartmán Deluxe s balkonem a výhledem na moře je z nabízených pokojů největší a nabídne vám větší míru soukromí, ložnice a obývací pokoj jsou totiž oddělené. Těšit se můžete také na luxusně vybavenou kuchyni s jídelnou a koupelnu s vanou.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace nabízí tradiční středomořskou kuchyni, výborně upravené mořské plody nebo steaky. Kromě luxusních pokrmů vás potěší i moderní design nebo prostorná terasa s výhledem na moře. V místním baru se osvěžíte koktejlem nebo ochutnáte znamenitá lokální vína.

Kde budete relaxovat?

Odpočívat můžete u vyhřívaného hotelového bazénu. Opalujte se na lehátku s výhledem na centrum města Novalja a dopřejte si luxus v podobě sladkých drinků z bazénového baru.

Něco navíc

Ani na dovolené nemusíte vyjít z formy. Sportovci ocení půjčovnu jízdních kol i venkovní fitness centrum.

Joel Hotel ****

Joel Hotel ****

Jadranski put 17 , Novalja
Chorvatsko

Provozuje společnost:
SUTJESKA d. o. o. IČ: MB:04889703


+385 53 210 021

reservations@joelhotel.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
3,5 km