V oblíbeném chorvatském letovisku Karlobag zažijete tu pravou letní dovolenou! Vyrazte klidně s rodinou nebo s přáteli, Apartmány Gogi jsou vhodné až pro 6 osob, útulné a klimatizované. K dispozici budete mít i pračku, myčku a gril. Kousek od ubytování najdete klidné pláže vhodné pro děti, ale vyrazit můžete i na divokou pláž Zrće, která leží na nedalekém ostrově Pag.

O ubytování

Apartmány Gogi stojí v oblíbeném Chorvatském letovisku Karlobag, nedaleko ostrova Pag. Ubytování je od moře jen 60 m, restaurace, bary a obchody budete mít hned vedle (100-150 m) a oblíbenou pláž Tatinja najdete 1,1 km daleko. Podívat se můžete i na více skrytou pláž Trodražica (6,7 km).

Kromě odpočinku na pláži si zde užijete i zajímavé výlety a poznávání památek. Jen pár kroků od Apartmánů Gogi najdete ruiny bývalé pevnosti Fortica (180 m), která byla spolu s pevností Vidovgrad (900 m) vybudovaná ve 14. století na významné obchodní obchodní stezce. K zachovalejším památkám, které přežily i bombardování za 2. světové války, patří bývalý kapucínský klášter s kostelem sv. Josefa (230 m) z roku 1712.

Dovolená v Karlobagu se rozhodně neobejde bez návštěvy Pagu (20 km), jednoho z nejpopulárnějších chorvatských ostrovů, který od Karlobagu dělí 2 km široký Velebitský průliv. Na Pagu najdete nejen proslulou pláž Zrće (28,8 km), dějiště nikdy nekončící taneční zábavy, ale také umírněnější atrakce, jako je třeba sýrárna Gligora (34,7 km), kde můžete ochutnat světoznámý pažský sýr, nebo Muzeum tradičních pažských krajek (46), ty najdete i na seznamu památek UNESCO.

Zkušení výletníci mohou vyrazit za dobrodružstvím do Národního parku Paklenica (50 km), který je druhý nejstarší v Chorvatsku. Popularitu si získal především u horolezců, uvidíte zde ale i krasovou jeskyni Manita peć, řeku Paklenica nebo horské kaňony Velika Paklenica a Mala Paklenica. Zajímavostí je, že se v některých částech národního parku, například v kaňonu Velika Paklenica, natáčely scény z filmů o Vinnetouovi.

Moře a pláže

Příjemnou procházkou městem se během 7 minut dostanete na pláž Zagreb. Ta je dlouhá přibližně 300 m, převážně betonová, se strmějším sestupem do vody. Najde se zde ale i mělčí, oblázková část vhodná pro děti a zajímavou atrakcí je uměle vytvořený mořský bazének.

Nejznámější pláží v Karlobagu je pak Tatinja. Ta se nachází v klidné zátoce cca 1,5 km od apartmánu. Pláž má postupný sestup do vody, a je tak vhodná i pro rodiny s dětmi. Je převážně kamenitá a štěrková, vybavená plážovým barem a toaletami. Hned u pláže najdete parkoviště, můžete sem tak vyrazit i autem.

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderním, klimatizovaném apartmánu pro 4-5 osob. Budete mít pro sebe 2 samostatné ložnice, obývací prostor s televizí a kuchyňský kout, celková plocha apartmánu je 63 m². V kuchyni najdete nejen nádobí, lednici a sporák, ale také myčku, takže se na dovolené nemusíte příliš zdržovat s nádobím. V koupelně apartmánu je kromě sprchy navíc i pračka, kterou jistě ocení nejen rodiče malých dětí. Nechybí ani WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Díky plně vybavené kuchyni si můžete kdykoliv připravit, na co budete mít chuť. K dispozici máte navíc i venkovní gril, a užijete si tak pravou letní atmosféru. Pokud si ale chcete odpočinout od vaření, stačí se projít po městě a narazíte na spoustu restaurací a plážových barů se středomořskou i mezinárodní kuchyní.

Cestujete s dětmi?

Děti se samozřejmě nejlépe zabaví na pláži, pokud ale budou mít na chvíli dost vodních radovánek, mohou v zábavě pokračovat na dětském hřišti.

Něco navíc

K dispozici budete mít terasu a zahradu plnou zeleně, kde si můžete kdykoliv posedět a v klidu oddechnout.

Apartment Gogi

Apartment Gogi

Fortica 16 , Karlobag, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Goran Kukolj IČ: 35216357685


+385992101423

apkarlbooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 4 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
0,4 km