Užijte si dovolenou v malebné Severní Dalmácii ve Vile Imperial! Na pláž dojdete asi za 2 minuty a k dispozici budete mít i vnitřní a venkovní bazén, koupání je tak zajištěné za každého počasí. O zábavu se postará pestrý animační program pro děti a pravidelné živé koncerty tradiční dalmatské hudby, vaše chuťové buňky zase oblaží snídaně a večeře ve formě bohatých bufetů se specialitami místní kuchyně.

O ubytování

Vily Imperial (3 budovy) tvoří depandanci Hotelu Imperial *** (50 m) v chorvatských Vodicích, které jsou součástí Severní Dalmácie. Na pláž to budete mít od ubytování jen 150 metrů a do centra letoviska dojdete asi po 10 minutách chůze. Pokud jste rádi uprostřed zeleně, budou pro vás Vodice to pravé. Dokonce zde prý najdete nejhezčí palmy v celé Dalmácii. Okolo pobřeží a pláží rostou borovice, které vám v letním horku poskytnou kýžený stín.

Pokud nechcete strávit celý den jen koupáním, jistě vás potěší, že ve Vodicích najdete i zajímavé historické památky, například obrannou věž Čarićova (1,8 km) nebo kostel sv. Kříže (1,6 km). Z Vodic dojdete příjemnou procházkou po promenádě do rybářské vesnice Tribunj (4 km), která vás okouzlí historickým centrem na malém ostrůvku, kam se z pevniny dostanete po kamenném mostě. Pokud vyrazíte od Vodic na druhou stranu, dorazíte do obce Srima (1,7 km) s krásnou oblázkovou pláží, která dokonce získala ocenění Modrá vlajka za čistotu moře a vysoký standard ochrany přírody.

Na návštěvu si zajeďte i do města Šibenik (14,6 km), označovaného za klenot Severní Dalmácie. Uvidíte zde více než 20 kostelů a jiných sakrálních staveb, včetně katedrály sv. Jakuba, která je zapsaná na seznamu UNESCO. Jako rozcvičku můžete podniknout výšlap na pevnost sv. Michala (najdete ji i pod označením pevnost sv. Anny), která se tyčí 70 m nad Šibenikem, a budete z ní tak mít vynikající výhled na město a jeho okolí. V posledních letech je navíc často dějištěm různorodých kulturních akcí, zejména koncertů.

Moře a pláže

Ke koupání zve v okolí hned několik pláží, kromě té hotelové například i Punta (2,3 km) nebo Hangar (450 m). Pláž Imperial, která se nachází přímo před hotelem, měří cca 300 m a je převážně oblázková, s betonovými plochami k opalování. Díky mírnému sestupu do vody je vhodná i pro děti, zázemí zajišťují plážové bary a kavárny, sprchy či půjčovna lehátek a slunečníků. O zábavu se postará vodní skluzavka a půjčovna sportovního vybavení.

Skvělé zážitky na vás čekají také na nedaleké pláži Hangar. Do přímořských restaurací a klubů si sem můžete zajít na drink i celonoční taneční party. Přes den je pláž zase rájem pro děti, které zabaví dětský vláček a různorodé vodní i suchozemské atrakce. Sportovci využijí tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, ale třeba i půjčovnu šlapadel a vodních skútrů nebo školu potápění. Převlékací kabinky, sprchy či toalety jsou zde naprostou samozřejmostí, nechybí ani půjčovna lehátek a slunečníků či dozor plavčíka.

Kde budete spát?

Pohodlně se vyspíte v moderních dvoulůžkových pokojích typu Superior s interiérem ve světlých barvách a novou koupelnou se sprchovým koutem. Pokoje jsou klimatizované a některé mají i balkón. K dispozici budete mít fén na vlasy a toaletní potřeby, šatní skříň, trezor, ledničku, televizi a WiFi připojení. V pokoji najdete dvě postele, spojené do dvoulůžka nebo samostatné, ke kterým je v případě potřeby možné přidat i přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

O vaše chuťové buňky bude náležitě postaráno v restauraci Hotelu Imperial ***, jejíž nabídka sestává především ze středomořských jídel a lokálních pokrmů. Během dne můžete posedět také na slunné terase, třeba u šálku kávy. Den završíte bohatou večeří, která je opět podávaná formou švédských stolů.

Kde budete relaxovat?

Kromě krásných chorvatských pláží láká k odpočinku také venkovní hotelový bazén s podmanivým výhledem. K dispozici navíc budete mít i vyhřívaný vnitřní bazén, zaplavete si tak opravdu za každého počasí. V hotelu najdete i saunu a plně vybavené fitness centrum s posilovacími a kardio stroji.

Cestujete s dětmi?

Nuda na této dovolené rozhodně nehrozí, děti se vyřádí na venkovním hřišti a užijí si pestrý animační program.

Něco navíc

Zábavu pro dospělé zase obstarají koncerty tradiční dalmatské hudby, které se pořádají jednou týdně v Hotelu Imperial ***.

Ville Imperial ***

Ville Imperial ***

Put Vatroslava Lisinskog 2 , Vodice
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Regina d.o.o. IČ: 00844886215


+385 22 45 44 88

booking@rivijera.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc - Pouze vycvičení psi do 9 kg
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od moře
100 m
Zastávka
1 km
Aquapark
17 km