Užijte si dokonalou letní dovolenou v Apartmánech Gajac! V klimatizovaném apartmánu až pro 4 osoby se budete cítit vždy příjemně, na pláž dojdete za 3 minuty a kdykoliv během dne si můžete užít posezení na terase nebo na zahradě, kde si odpočinete obklopeni středomořskou zelení. Ostrov Pag je navíc jedním z nejoblíbenějších chorvatských letovisek a nabízí jak klidná místa na relax s rodinou, tak divoké párty na proslulé pláži Zrće.

O ubytování

Apartmánovou vesničku Gajac najdete ve vesnici Gajac na oblíbeném chorvatském ostrově Pag. Ten je jedním z největších ostrovů v Jaderském moři a čekají zde na vás krásné pláže i zábavné atrakce. Velkým lákadlem ostrova Pag je místní gastronomie. Ochutnejte třeba Pažský sýr, olivový olej nebo pršut z lokální produkce. Vyhlášené je také víno odrůdy bílý Gegić, která se jinde nepěstuje. Za historickými a kulturními památkami se vydejte do města Novalja (4 km) se zajímavými kostely nebo města Pag (12,6 km), kde můžete navštívit Muzeum soli nebo Galerii pažských krajek, které jsou dokonce zapsané na seznamu UNESCO.

Krajina na Pagu je velmi specifická a nejlépe ji poznáte na okružní turistické stezce „Druhá strana Měsíce“, která začíná u 22 km vzdáleného města Pag, jež je hlavním městem ostrova. Nádhernými výhledy se pokocháte z nejvyššího vrcholu ostrova Sveti Vid (12,3 km), kam vás z několika směrů dovedou značené trasy. Lodí si můžete udělat výlet na různé menší ostrůvky v okolí, například Maun (14,6 km) a Škrda (15,6 km), nebo přeplujte přes Velebitský průliv do Karlobagu (30,3 km), odkud můžete pokračovat až k pohoří Velebitu (45,2 km).

Moře a pláže

Do 5 minut chůzí budete na pláži Gajac (260 m), někdy nazývané také Braničevica. Ta se táhne celý kilometr podél pobřeží, nedostatek místa tak rozhodně nehrozí. Pláž je oblázková a skvěle vybavená, nechybí sprchy či půjčovna lehátek, navíc je obklopená restauracemi a bary. Část pláže je přístupná i pro psy.

Pokud vyrážíte na dovolenou s partou přátel, pravděpodobně pro vás bude velmi lákavým cílem proslulá pláž Zrće (2,7 km), kde zábava nikdy nekončí. Přes den si zde užijete mírnou oblázkovou pláž a vodní sporty, v noci pláž ožije hlasitou hudbou a divokým tancem.

Pro rodiny s dětmi může být zajímavější variantou například klidnější pláž Braničevica (1,1 km), kde navíc najdete mořský Aquapark Novalja Gajac s různými nafukovacími atrakcemi a o kousek dál je také dětské hřiště s prolézačkami. Ačkoliv je Chorvatsko známé hlavně pro své oblázkové pláže, na Pagu najdete i hned několik písečných – v letoviscích Stará Novalja (8,9 km), Potočnica (13,4 km) a Povljana (30,7 km).

Kde budete spát?

Apartmán s jednou ložnicí zahrnuje jeden pokoj s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a plně vybavenou kuchyni včetně elektrického sporáku a lednice. K vybavení apartmánu patří i vlastní koupelna, klimatizace, televize a WiFi připojení. Nechybí venkovní terasa s posezením.

Apartmán se dvěma ložnicemi je oproti variantě s jednou ložnicí prostornější, kromě dvou ložnic zde najdete i obývací pokoj, kuchyni a koupelnu, díky tomu budou mít všichni ubytovaní více soukromí. Ani v tomto apartmánu nechybí klimatizace, televize, WiFi připojení či terasa.

Na čem si pochutnáte?

Jídlo si můžete připravit kdykoliv podle chuti, díky plně vybavené kuchyni s elektrickými spotřebiči a kuchyňským náčiním. K dispozici je také gril, pokud si chcete užít tu pravou letní dovolenou. Samozřejmě je v okolí i dostatek restaurací a plážových barů, kde se můžete vždy občerstvit bez zdlouhavého vaření.

Tourist resort Gajac

Tourist resort Gajac

III ul. u Gajcu 25A , Kolanjski Gajac
Chorvatsko

Provozuje společnost:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


00386 31 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,7 km