Užijte si příjemnou dovolenou Apartmánech Bačić. Od pláže budete jen pár kroků a díky zahradě a venkovní terase si můžete do sytosti užívat působivé výhledy a krásnou okolní přírodu. Klimatizace vám umožní vyspat se do růžova a k dispozici budete mít i plně vybavenou kuchyni.

O ubytování

Apartmány Bačić najdete v chorvatském letovisku Karlobag, na hranici severní Dalmácie. Ačkoliv jde o malé městečko s cca 1000 obyvateli, nudit se zde rozhodně nebudete.

Přes 1,8 km široký Velebitský průliv se dostanete na ostrov Pag (19,6 km), který patří k největším ostrovům na Jadranu a je známý pro svou tradici v produkci soli a rybolovu. Většina ostrova je poklidná, najdete tu ale i legendární pláž Zrće (28,4 km), známou pro své nikdy nekončící párty.

Pokud se od apartmánu vydáte na opačnou stranu, směrem do vnitrozemí, můžete si udělat výlet k pohoří Velebit (17,2 km) s mnoha turistickými trasami. Autem se z Karlobagu navíc pohodlně dostanete k několika národním parkům - Paklenica (56,2 km), Severní Velebit (78,2 km) a Plitvická jezera (101 km).

Určitě si udělejte i procházku po městě, uvidíte zde kapucínský klášter s kostelem sv. Josefa (350 m) nebo pozůstatky pevnosti Fortica (1 km) se středomořskou zahradou. Navštívit můžete také okolní letoviska, například Priznu (15 km), odkud vyrážejí trajekty na ostrov Pag, nebo Jablanac (31,5 km) se školou potápění.

Moře a pláže

Pláže přímo v Karlobagu jsou z větší části nově upravené s betonovými moly a vstupy do vody. Nejblíže apartmánům jsou oblíbené pláže Zagreb (400 m) a Tatinja (1,1 km).

Pláž Zagreb (zvaná také pláž Karlobag nebo "městská pláž") je dlouhá přibližně 300 m, převážně betonová, se strmějším sestupem do vody. Najde se zde ale i mělčí, oblázková část vhodná pro děti a zajímavou atrakcí je uměle vytvořený mořský bazének.

Krásná Pláž Tatinja se potom nachází v klidné zátoce cca 1,1 km od apartmánu. Pláž má postupný sestup do vody, a je tak vhodná i pro rodiny s dětmi. Je převážně kamenitá a štěrková, vybavená plážovým barem a toaletami. Hned u pláže najdete parkoviště, můžete sem tak vyrazit i autem.

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlném, klimatizovaném Apartmánu typu 2 o velikosti cca 28 m². Pokoj je dvoulůžkový, ale umožňuje také přistýlku. K dispozici budete mít koupelnu se sprchovým koutem, plně vybavenou kuchyni, televizi a WiFi připojení.

Za příplatek můžete zvolit větší Apartmán typu 1, který měří cca 42 m² a je vhodný až pro 4 osoby. Samozřejmě ani zde nechybí vlastní koupelna, vybavená kuchyně, klimatizace, televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Díky kuchyni se vším potřebným vybaveným si můžete chutné jídlo připravit rovnou v apartmánu, kdykoliv budete chtít. Pokud preferujete jídlo v restauraci, v okolí najdete několik populárních podniků. Například Bistro Adriatik (80 m) nebo Nautilus Beach Bar (450 m).

Apartments Bačić

Apartments Bačić

Punta 12 , Karlobag, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Delfa Bačić IČ: 29292168213


+385 992 101 423

apkarlbooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 4 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
0,8 km

Tipy na výlet

Karlobag

Karlobag Tip na výlet

Karlobag je malebné letovisko na břehu Jaderského moře. Leží přímo naproti ostrovu Pag, od něhož je oddělen 1,8 km širokým Velebitský průlivem. Nedaleko za městečkem se zvedají vrcholy pohoří Velebit, který je jediným místem v Chorvatsku prohlášeným za světovou biosferickou rezervaci UNESCO. Díky tomu nabízí Karlobag ideální podmínky pro kombinování dovolené u moře s horskou turistikou.

Letovisko je malé a velice klidné, vzkvétat začalo až v posledních letech po uzavření trajektového přístavu. Moře je zde čisté a pláže podél pobřeží jsou nově upravené. Většinou zde najdete betonová mola s upravenými vstupy do vody. Samozřejmostí je skvělé zázemí pro provozování vodních sportů, jako je jachting, windsurfing, potápění či šnorchlování.

Kvůli válečné minulosti není v Karlobagu tolik památek. Najdete zde například kapucínský klášter s kostelem svatého Josefa ze začátku 18. století, v němž se nachází malá sbírka cenných předmětů a knihovna. Dále jsou tu pozůstatky středověkého hradu nad městem, jižně od Karlobagu se nachází zříceniny hradu Vidov a kostela sv. Víta.

Více informací
Ostrov Pag
Ostrov Pag
Pláž Zrće
Pláž Zrće
Národní park Severní Velebit
Národní park Severní Velebit