Apartmány Adria Haus **** leží ve městě Rogoznica, které spadá pod Dalmácii. Nabízí moderní a stylové ubytování v apartmánu s manželskou postelí, rozkládacím gaučem a vlastní plně vybavenou kuchyňkou. Využít můžete také zahradu s BBQ vybavením, anebo si zapůjčte paddle board. Nejbližší pláž je Life vzdálená asi 500 metrů.

O ubytování

Apartmány Adria Haus **** se nachází v malebném letovisku Rogoznica ve střední Dalmácii. Užijte si dokonalou dovolenou v hluboké zátoce Luka Rogoznica u jachtařského přístavu Marina Frapa Rogoznica, který je považován za vůbec nejkrásnější na Jadranu.

Rogoznica se u návštěvníků těší oblibě díky členitému pobřeží s dostatkem stromů. Zdejší oblázkové pláže poskytují skvělé podmínky pro koupání a pro čistotu vody byly některé z nich oceněny Modrou vlajkou. Velmi pěkné pláže jsou na ostrově Kopara (3,2 km), v centru města leží pláž Crljina (2 km).

Ve staré části letoviska (2 km) najdete spousta restaurací, zmrzlináren, kaváren a obchůdků. V blízkosti mariny je k vidění zajímavý přírodní úkaz – jezero Dračí oko (2,5 km), jenž je spojeno s mořem, a tudíž je slané.

Pokud vodní radovánky a odpočinek na pláži rádi proložíte nějakým tím výletem, rozhodně budete mít z čeho vybírat. Za vidění rozhodně stojí nedaleké letovisko Primošten (7,5 km) s krásným starobylým jádrem umístěným na poloostrůvku. Daleko to nebudete mít hned do tří měst, jejichž historická centra jsou pro svou unikátnost a architektonickou hodnotu památkami UNESCO. Jedná se o Šibenik (32 km) s nádhernou katedrálou sv. Jakuba a dvěma pevnostmi, Trogir (31 km), který poskytuje jedinečný příklad románského ostrovního městečka a v neposlední řadě nádherný Split (53 km). Ve Splitu si můžete prohlédnout Diokleciánův palác (58 km), který je nejlépe zachovanou stavbu antického původu na území Chorvatska.

Za přírodními krásami se vydejte do Národního parku Krka (55 km) s mnoha nádhernými vodopády a bujnou vegetací nebo do Národního parku Kornati, který je tvořen 147 ostrovy a útesy různé velikosti a jedná se o skvělý cíl celodenního výletu lodí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém apartmánu s výhledem na moře. Jeho součástí je vlastní koupelna a vybavená kuchyň s jídelním koutem. K vybavení náleží klimatizace, WiFi připojení, televize, trezor a fén. Do apartmánu lze umístit jednu přistýlku pro dítě do 10 let.

Na čem si pochutnáte?

Kromě plně vybaveného kuchyňského koutu ve vašem apartmánu můžete využívat také zázemí pro grilování na zahradě penzionu.

Něco navíc

Aktivní hosté ocení možnost využívat posilovnu nebo zapůjčení paddle boardů.

Adria Haus ****

Adria Haus ****

Rtić 2b , Rogoznica, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Renata Tiroch IČ: 69219592021


+43 664 5453959

adriahausrogoznica@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 9:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od moře
50 m