Chorvatské Vodice jsou oblíbeným prázdninovým letoviskem. Vydejte se sem i vy a ubytujte se v moderním Hotelu Olympia ****. Ten leží jen 300 m od moře a pláže Male Vrulje. V ceně balíčku budete mít polopenzi formou bufetu, neomezený vstup do venkovního i vnitřního bazénu s lehátky a také do fitness centra. Dítě do 6 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Hotel Olympia **** se nachází v oblíbeném letovisku Vodice, které leží v samém středu chorvatského pobřeží. Během pobytu si zde užijete odpočinek u bazénu či na pláži, poznávání přírodních a kulturních památek i skvělou gastronomii. To vše v kombinaci s malebnou středomořskou krajinou a příjemnou atmosférou zaručuje nezapomenutelnou dovolenou na Jadranu.

Všechny milovníky vodních radovánek potěší, že nejbližší městská pláž Hangar je vzdálena jen 100 m od hotelu. Po promenádě lemované mnoha obchůdky, kavárnami a restauracemi se z hotelu snadno dostanete na nejznámější pláž Punta (2 km). Jen o kousek dál leží pláž Plave (2,4 km), jež byla v minulých letech opakovaně oceněna Modrou vlajkou za mimořádnou čistotu vody. Centrum města tvoří spleť úzkých uliček a mezi jeho nejvýznamnější dominanty patří gotický kostel sv. Kříže (1,5 km) a obranná věž Čorićev toranj (1,6 km) ze 17. století.

Ať už máte raději města a historické památky, nebo dáváte přednost objevování krás přírody, o atraktivní výletní cíle v okolí Vodice nouzi rozhodně mít nebudete. Město Šibenik s nádherným středověkým centrem a katedrálou sv. Jakuba, jež je památkou UNESCO, je vzdáleno jen 12 km. Perfektním místem pro celodenní výlet je severodalmatská metropole Zadar (60 km), jehož úchvatné historické jádro leží na poloostrůvku a k vidění jsou zde oblíbené turistické atrakce Mořské varhany a Pozdrav Slunci. Mořské varhany vydávají zvuky podle mořského příboje a Pozdrav Slunci vytváří soubor vizuálních efektů.

Za přírodními památkami vyrazte do Národního parku Krka (48 km), kde vás okouzlí překrásné vodopády a bujná vegetace. Národní park Kornati (20 km) je přístupný jen lodí, z jejíž paluby si vychutnáte pohledy na desítky ostrůvků a útesů. Na sousedním ostrově Drugi otok zase láká k návštěvě Přírodní park Telašćica (50 km) s majestátními skalními útesy a slanovodním jezerem. Parádním cílem výletu je také Vranské jezero (26 km), které je největším jezerem v Chorvatsku a jedná se o mimořádně populární lokalitu pro rybáře.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně vybaveném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. V pokoji najdete vše pro své pohodlí: klimatizaci, LCD televizi, WiFi připojení, minibar a fén. Součástí je také balkon s výhledem do zeleně nebo na moře. Na pokoj lze umístit dětskou přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V moderní restauraci Olympia si pochutnáte na bohatých snídaních i večeřích ve formě bufetu. Těšte se na pestrý výběr teplých i studených pokrmů tradiční chorvatské i mezinárodní kuchyně. Veškeré pokrmy jsou připraveny výhradně z čerstvých surovin včetně lahodných plodů z Jaderského moře.

Vedle velkého venkovního bazénu je malebná Taverna Mate, kde si můžete dát to nejlepší ze středomořské kuchyně, pizzu a dezerty nebo si vychutnat osvěžující drinky.

Perlou hotelové gastronomie je restaurace SKY umístěná v 9. patře. Během vychutnávání výjimečné gastronomie se zde pokocháte nádherným panoramatickým výhledem na moře.

V elegantním Aria baru umístěném v 9. patře na vás kromě originálních koktejlů a chutného občerstvení čeká také infinity bazén s výhledem na celé Vodice.

Ideálním místem pro příjemné chvíle s drinkem je také Lobby bar s nabídkou různých druhů kávy, teplých, alko i nealko nápojů. To vše s perfektní obsluhou a hřejivým interiérem.

Kde budete relaxovat?

Hotel je skutečnou vodní oázou, protože v něm najdete 6 bazénů. Jedná se konkrétně o 4 venkovní bazény, 1 vnitřní a 1 infinity bazén, který je součástí Aria baru v 9 patře. Použití lehátek a slunečníků u bazénů je samozřejmě pro hotelové hosty zdarma.

Součástí hotelu je také wellness centrum Olympia Life, kde si za příplatek dle ceníku hotelu můžete dopřát masáže, léčebné procedury nebo relax ve finské sauně, vířivce a odpočinkové zóně.

Všechny aktivní hosty zajisté potěší klimatizovaná posilovna vybavená moderními posilovacími stroji.

Cestujete s dětmi?

Zábavu ve vodě si zde užijí i nejmenší – součástí jednoho z venkovních bazénů je brouzdaliště a skluzavka.

Hotel Olympia ****

Hotel Olympia ****

Ljudevita Gaja 6 , Vodice
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Olympia Vodice d.d. IČ: 02077230


+385 (0) 22 452 452

recepcija@olympiavodice.hr

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 7 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
100 m
Aquapark
8,6 km