Biograd na Moru je oblíbené chorvatské letovisko, které se může pyšnit průzračnou vodou a písčitými i oblázkovými plážemi. Užijte si parádní ve 4* Crvena Luka Resortu, který nabízí ubytování v pokojích s výhledem na moře, chutné snídaně či polopenzi formou bufetu a také neomezený vstup na soukromou pláž. Kromě moře se můžete osvěžit také v jednom z několika bazénů, nechybí ani lehátka a slunečníky. K dispozici je i vnitřní wellness (bazén, sauny) a fitness. Malé i velké hosty jistě potěší animační, sportovní a večerní program.

O ubytování

Crvena Luka Resort **** se nachází v malebné zátoce v obklopení zeleně nedaleko oblíbeného chorvatského letoviska Biograd na Moru v severní Dalmácii. Ačkoliv název rezortu v překladu znamená „Červený přístav“, užijete si zde pobyt plný rozmanitých barev: křišťálově čisté modré moře, žlutou písečnou pláž zalitou sluncem, sytou zeleň středomořských borovic a bílý dalmatský kámen. To vše doplněné o moderní design resortu a špičkové služby. Jednoduše ta správná kombinace pro vaši dokonalou dovolenou na Jadranu.

Nedaleké Vranské jezero (4 km) je krasového původu a jedná se o největší chorvatské jezero proslulé množstvím ryb a ptáků. Královské město Biograd na Moru (3 km) je tradiční a velmi pěkně upravené letovisko s bohatou vegetací, pěknými plážemi a malebnou promenádou. Navštívit zde můžete Etnografické muzeum – Zavičajni muzej (5 km), kde se seznámíte s historií i současností oblasti. Z přístavu vyjíždějí výletní lodě k pozoruhodnému souostroví Národního parku Kornati a do přilehlého Přírodního parku Telašćica.

Skvělým cílem pro celodenní výlet jen nejznámější chorvatský národní park – Plitvická jezera (160 km) nebo neméně zajímavý Národní park Krka, kde vodopády nejen uvidíte, ale můžete se pod nimi i vykoupat.

Moře a pláže

K vodním radovánkám to nebudete mít daleko, přímo před hotelem na vás čeká jedna z nejkrásnějších pláží v okolí Biogradu, Crvena Luka. Kouzelná zátoka s průzračnou vodou, lemovaná borovicemi, vás jednoznačně okouzlí. Pláž je písčito-kamenitá s betonovými plochami a dřevěnými moly. Navíc je přímo součástí hotelového resortu, užijete si tak dostatek soukromí a komfortu. O zábavu se postarají různorodé vodní sporty či potápění.

V dostupné vzdálenosti je ještě několik dalších, převážně oblázkových, pláží. Zajímavostí je, že v okolí hotelu najdete hned dvě nudistické pláže – Lumbrak (2,1 km) a FKK (1,3 km). O něco dál je pláž Pilatuša (1,9 km) s borovicemi, mělkým vstupem do vody, toaletami, sprchami a občerstvením. Nedaleké městečko Pakoštane se pak může pochlubit několika upravovanými plážemi (ani zde obvykle nechybí stín borovic), k nejnavštěvovanějším patří oblázkové pláže Janice 1 a 2 (3,8 km) a písečná pláž Bužakovina (1,9 km).

Kde budete spát?

K ubytování vám poslouží útulný, moderně vybavený pokoj nebo apartmán. K dispozici budete mít vlastní koupelnu, klimatizaci, WiFi připojení, satelitní TV, fén, trezor a telefon.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard o rozloze 30 m² zaujme balkonem s výhledem na moře, díky kterému se budete moci blankytně modrou hladinou kochat, kdykoliv budete chtít. V pokoji najdete manželskou postel a psací stůl s židlí.

  • Pokoj Superior je stejně velký jako Standard, kromě 2 lůžek ale nabízí také možnost přistýlky. Vybírat můžete mezi výhledem do parku, nebo dražší variantou s výhledem na moře. Oba typy mají vlastní balkon. Nechybí psací stůl s židlí.

  • Rodinný pokoj Standard měří 38 m² a plnohodnotně ubytuje až 3 dospělé osoby. Balkon pokoje také směřuje k moři. K dispozici budete mít manželskou postel, samostatné jednolůžko a pracovní stůl.

  • Rodinný apartmán nabídne plochu 88 m² a je vhodný až pro 6 osob, které se vyspí ve 2 samostatných ložnicích s manželskými postelemi a obývacím pokoji s rozkládací pohovkou a plně vybaveným kuchyňským koutem. Apartmán je s výhledem do parku.

Na čem si pochutnáte?

V restauracích v rezortu na vás čekají příjemné chvíle nad lahodným jídlem připraveným z těch nejkvalitnějších lokálních surovin včetně čerstvých plodů moře. Snídaně a večeře se servírují formou bohatých bufetů v hlavní hotelové restauraci.

Součástí resortu je i bistro Mamma Rosa s pestrou nabídkou pizz, těstovin, salátů a dalších italských lahůdek. Moderní a stylová restaurace Il Dòge je zase zaměřena na tradiční chorvatskou i mezinárodní kuchyni s velkým výběrem vegetariánských a bezlepkových jídel.

Dokonalým místem pro odpočinek je pak plážový bar Movida s uvolněnou atmosférou. Po celý den si zde můžete vychutnat osvěžující nápoje, koktejly, vynikající víno i krásný výhled na zátoku a lesopark.

Kde budete relaxovat?

Ve Wellness & Spa Crvena Luka snadno zapomenete na starosti a povinnosti všedních dnů. O dokonalou relaxaci a načerpání nových sil se zde postará finská sauna, parní sauna a krytý vyhřívaný bazén. Ve venkovní části resortu je také panoramatický bazén s lehátky a krásným výhledem na moře.

Kromě bohatého výběru masáží a léčebných procedur zde nabízejí i plážovou masáž ve stínu borovic a za zvuku mořských vln. Příjemné přírodní prostředí dodává terapeutickému účinku úplně nový rozměr.

Cestujete s dětmi?

Rezort je ideální volbou pro rodinnou dovolenou s dětmi. Pro malé hosty jde zde moderní zázemí miniclubu s kreativní dílnou a multifunkční venkovní hřiště. Pravidelně zde probíhají animační programy, během kterých se pobaví malí i velcí. Samozřejmostí je možnost zapůjčení vybavení pro děti a zajištění hlídání.

Něco navíc

Vynikající sportovní zázemí zde najdou vyznavači aktivní dovolené. Součástí rezortu jsou antukové tenisové kurty, fitness centrum a multifunkční sportovní hřiště na fotbal a basketbal. Využít můžete také možnosti zapůjčení vybavení na nejrůznější outdoorové aktivity od jízdy na kole po vodní sporty.

Crvena Luka Resort ****

Crvena Luka Resort ****

Crvena Luka 1 , Biograd na Moru
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Crvena Luka d.d. IČ: 1372469


+385 99 535 2101

info@crvena-luka.hr

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,6 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
3,5 km
Aquapark
12 km