Nechte se zlákat letní dovolenou u moře v oblíbeném Chorvatsku. Ve Střední Dalmácii najdete Hotel Labineca ***, který nabízí komfortní pokoje, all inclusive stravování, animační programy i venkovní bazén. Navíc je to z něj jen pár kroků na pláž a k moři.

O ubytování

Hotel Labineca *** se nachází přímo na pláži v městečku Gradac na samém jihu Makarské riviéry. Poloha u pobřežní promenády a nejdelší oblázkové pláže na Makarské je ideální pro dokonalou letní dovolenou. V okolí vede mnoho cyklistických stezek. Milovníci lezení mohou otestovat své síly na mnoha kopcích s ideálními lezeckými podmínkami. Vydejte se prozkoumat třeba Národní park Biokovo s nejvyšší chorvatskou horou Sveti Jure (40 km). Velmi oblíbené jsou také výlety lodí na okolní ostrovy, například Hvar, Brač či poloostrov Pejlešac.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování ve dvoulůžkovém pokoji typu Comfort s balkonem a výhledme na moře. K vašemu pohodlí v pokoji kromě postele king size najdete také klimatizaci, WiFi připojení, satelitní televizi, minibar a telefon. Součástí je také vlastní koupelna s vanou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s terasou si pochutnáte na snídaních, obědech i večeřích ve formě bohatého bufetu. Pestrá nabídka se skládá z pokrmů domácí i mezinárodní kuchyně. V All inclusive baru se podávají alkoholické i nealkoholické nápoje a také odpolední občerstvení s kávou. Svůj oblíbený koktejl si můžete dát v Piano baru s velmi příjemnou atmosférou či v Cream Caffe hned vedle pláže.

Kde budete relaxovat?

Během horkých letních dnů zajisté oceníte prostorný venkovní bazén. Pravidelně zde probíhají lekce aqua aerobicu.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí spoustu zábavy v Kids clubu i během animačních programů.

Něco navíc

Součástí hotelového areálu jsou tenisové kurty a také multifunkční hřiště vhodné například pro plážový volejbal či badminton.

Hotel Labineca ***

Hotel Labineca ***

Jadranska 2 , Gradac
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Hoteli Jadran d.d. IČ: 03036154


+385 21 608 567

hotel-labineca@hoteli-jadran.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
5 €/noc + 25 €/závěrečný úklid
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 10 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
100 m
Zastávka
0,8 km