Odjeďte na dovolenou do subtropického ráje v chorvatském letovisku Vela Luka na ostrově Korčula a užijte si pláž přímo u hotelu i stravování formou all inclusive s alko i nealko nápoji. V Hotelu Posejdon *** vás zkrátka čeká parádní dovolená, dítě do 6 let má pobyt zadarmo.

O ubytování

Hotel Posejdon *** nabízí atraktivní polohu přímo na pláži. Nachází se v zálivu ostrova Korčula v přístavním městečku Vela Luka, největším na ostrově. Díky širokým panoramatickým výhledům, příjemnému středomořskému podnebí, kulturnímu dědictví i pestré škále možností sportovního vyžití se jedná o dokonalou turistickou destinaci.

Najdete zde jachtařské středisko s marinou, léčebnu s lázněmi Kalos (1,2 km) a zátoku Kale (1 km), kde vyvěrají léčivé prameny. Navštívit dále můžete archeologické naleziště s jeskyní Vela (3 km) nebo klasicistní kostel sv. Josipa (2 km). Za kulturou vyrazte do města Korčula (43,1 km), kde najdete mimo jiné údajný rodný dům Marca Pola. Na výlet pak můžete vyrazit na nedaleký ostrůvek Proizd (12 km) severozápadně od ostrova Korčula, kam se dá doplout na člunu nebo výletní lodi.

Moře a pláže

Sotva vyjdete z hotelu, ocitnete se na 200 m dlouhé pláži Poseidon, pojmenované po řeckém bohovi moří. Pláž je oblázková a kamenitá, vhodná k plavání, opalování, šnorchlování a zahrajete si tu i plážový volejbal. Zázemí sestává z převlékacích kabinek, sprch a toalet, za poplatek si můžete zapůjčit lehátka či slunečníky. K občerstvení poslouží restaurace a plážový bar. Aktivní jedinci mohou využít půjčovnu loděk, vodních lyží a dalšího vybavení.

Vyrazit můžete také na nedalekou pláž Plitvine (2,2 km). Hned u pláže je parkoviště, dojedete sem tak i autem. Oblázková pláž o délce 200 m nabízí postupný sestup do vody, je tak vhodná i pro rodiny s dětmi. Oproti pláži Poseidon zde ale chybí převlékací kabinky, toalety a jiné zázemí. Velké oblíbenosti se potom těší zátoka s oblázkovou pláží Mikulina Luka, vzdálená cca 4 km. Jde o klidné místo s postupným sestupem do moře a půjčovnou lehátek a slunečníků.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji s klimatizací a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a fénem. Ke dvoulůžkové posteli je možné přidat ještě přistýlku pro dítě nebo další osobu. Součástí vybavení je dále LCD televize a WiFi připojení, některé pokoje mají i malý stůl s židlí nebo křeslo k posezení. Za příplatek jsou k dispozici pokoje s balkónem a můžete si zvolit, zda preferujete výhled do parku nebo na moře.

Na čem si pochutnáte?

Těšte se stravování ve formě all inclusive light. Pochutnáte si na bohatých snídaních, obědech a večeřích ve formě bufetu. Od 10 do 22 hodin budete mít v lobby baru přístup k neomezené konzumaci nápojů. V nabídce najdete piva, vína a výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Pokud vás bude honit mlsná, můžete ji zahnat sušenkou. Během letní sezóny v hotelu probíhají večery s živou hudbou.

Hotel Posejdon ***

Hotel Posejdon ***

Vranac b.b , Vela Luka
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Baltik d.o.o. IČ: 86278653451


+38 591 131 3020

baltik15@baltik.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od moře
10 m
Zastávka
2,1 km