Elegantní Hotel Spongiola **** stojí na ostrově Krapanj v Chorvatsku jen 10 km od Šibeniku. Během dovolené budete využívat polopenzi, vnitřní bazén, fitness i vstup na pláž 20 m od hotelu. Doprava lodí k hotelu a zpět je zdarma, dvě děti do 7 let také.

O ubytování

Hotel Spongiola **** najdete na břehu Jaderského moře na malebném ostrově Krapanj v Dalmácii. Hotel je nový, pyšní se elegantními interiéry a skvělou polohou hned u pláže (20 metrů). Na pevninu je to lodí jen kousek a například Šibenik je vzdálený jen 10 km.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích s klimatizací, nadstandardním dřevěným nábytkem, minibarem, satelitní televizí, telefonem, trezorem a samozřejmě vlastní koupelnou. V prostorách hotelu je bezplatné WiFi připojení a hotel disponuje také hlídaným parkovištěm. Za příplatek si užijte pokoj s balkonem.

Na čem si pochutnáte?

Díky polopenzi se ráno i večer dosyta najíte, čekají vás snídaně i večeře formou bufetu. Na promenádě nedaleko od hotelu se pak nachází pizzerie a restaurace, případně lze doobjednat plnou penzi přímo v hotelu.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci na hotelu můžete využívat vnitřní vyhřívaný bazén a fitness studio. Na oblázkovou pláž je to pouhých 20 metrů. Najdete zde lehátka a slunečníky a na vlastní kůži si můžete vyzkoušet třeba potápění.

Něco navíc

Zabavíte se také v Muzeu potápění, které je v budově hotelu zřízeno.

Hotel Spongiola ****

Hotel Spongiola ****

Obala I No. 58 , Krapanj Šibenik
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Krapano d.o.o. IČ: 96377652599


+38 522 348 900

info@spongiola.com

Check In
15:00 - 20:00
Check Out
8:00 - 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od moře
10 m
Aquapark
3,3 km