Ubytujte se v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev **** v Liberci a užijte si všechna lákadla, která město i Jizerské hory nabízí. Čeká na vás komfortní pokoj Superior, chutné snídaně formou bufetu, ale také welcome drink a relaxace ve wellness centru s vířivkou a saunami. Jen pár kilometrů od hotelu navíc najdete moderní ski areály a Jizerskou magistrálu.

O ubytování

Clarion Grandhotel Zlatý Lev **** je situován do historické budovy v srdci Liberce. Užijete si tu bezstarostný pobyt v blízkosti historických, kulturních i přírodních zajímavostí. Atraktivní region v podhůří Jizerských hor vám nabídne spoustu vyžití a skvělých turistických cílů.

Díky výborné poloze hotelu budete mít centrum Liberce jako na dlani, a tak se hned po příjezdu vydejde do ulic objevit krásy severeské perly. V jádru města rozhodně zavítejte na náměstí Dr. Edvarda Beneše (240 m), kterému vévodí impozantní novorenesanční radnice z roku 1893. Z dalších památek stojí za návštěvu také liberecký zámek (110 m) nebo Valdštejnské domky (700 m) ve Větrné ulici z let 1678–1681.

Díky spoustě zábavných atrakcí se bude v Liberci na dovolené líbit i rodinám s dětmi. Příjemné odpoledne mohou strávit třeba v Centru Babylon (1,3 km), ve vědeckém centru iQLANDIA (2,3 km) nebo v DinoParku (150 m). Vyhlášená je tako liberecká zoo (2,1 km), ve které můžete pozorovat šelmy, opice nebo papoušky.

Nad Libercem se zvedají vrcholky Jizerských hor, jejichž symbolem je bezesporu vysílač Ještěd (9,2 km), který při svém pobytu rozhodně nesmíte minout. Až se pokocháte panoramatickým výhledem do okolí, můžete si zajít na něco dobrého do místní restaurace.

Pobyt v Jizerských horách vám však přinese mnohem víc. V létě máte možnost objevovat přírodní krásy regionu na kole nebo pěšky. V zimě se sem vydejte za parádní lyžovačkou a upravenými běžkařskými stopami.

A kam se vyrazit v Jizerských horách na výlet? Pokud máte chuť na pořádnou túru, vyšlápněte si třeba na nejvyšší vrchol Smrk (38 km). Vydejte se také do přírodní rezervace Rašeliniště Jizery (40 km) nebo za výhledem na rozhlednu Císařský kámen (12 km). Nekonečné vyžití vás čeká také u vodní nádrže Josefův Důl (18 km).

V zimě otestujte místní vyhlášené sjezdovky všech obtížností. Perfektní podmínky vás čekají ve Skiareálu Ještěd (8,6 km), který byl zvolen třetím nejlepším skiareálem v Česku. Děti si tu zimní radovánky užijí ve FunParku Kubík. Deset skvělých sjezdovek vás čeká zase ve Ski areálu Bedřichov (10 km). Okolní hřebeny pak lákají na běžky, prohánět se tu můžete po 81 kilometrech běžkařských tratí Jizerské magistrály.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 117 útulných pokojů. K dispozici budete mít vlastní prostornou koupelnu s vanou či sprchovým koutem a fénem. Chybět nebude ani satelitní televize, bezplatné vysokorychlostní připojení k Wi-Fi a trezor na uložení cenností. Pro vaše pohodlí tu najdete i chladničku a příslušenství pro přípravu kávy a čaje. Většina pokojů disponuje také klimatizací.

  • Pokoj Superior měří 14-21 m² a najdete v něm manželskou postel, psací stůl a stolek s křesly k posezení.

  • Pokoj Deluxe je prostornější (26-31 m²), vybavený manželskou postelí, psacím stolem, stolek s posezením a komfortní pohovkou.

  • Junior Suite o ploše 40 m² se skládá z oddělené ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a pracovním stolem. Budete tak mít klid a soukromí i při pobytu ve více lidech.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Benada vás okouzlí nádherným secesním interiérem a pestrou nabídkou lahodných pokrmů a dezertů, které si nejvíce vychutnáte společně s koktejlem nebo sklenkou šampaňského. To vše s výhledem do přilehlého parku.

V Hospodě Na Růžku si zase pochutnáte na poctivé české kuchyni, ke které patří jedině pivo.

S oblíbeným drinkem relaxujte také v hotelovém Lobby Baru, kde se uvelebíte ve velkých a pohodlných secesních křeslech. V letních měsících můžete využívat také terasu s výhledem na město.

Kde budete relaxovat?

Za kvalitním odpočinkem se vydejte do hotelového wellness centra. Prohřejete se tu ve finské sauně, vydechnete ve velké vířivce nebo si dopřejete relaxační koupel v dřevěné kádi. Po sauně se můžete zchladit v ledovém vědru nebo po sprchou.

Abyste si oprostili od všedních starostí, vyberte si z pestré nabídky masáží a nechte se hýčkat. Pokud si chcete dopřát trochu soukromí, využijte možnosti privátního vstupu do sauny i vířivky.

Dáváte-li přednost aktivnímu odpočinku a chcete se hýbat i na dovolené, dejte si do těla v hotelovém fitness centru. Využívat tu můžete kardio zónu a posilovací stroje.

Clarion Grandhotel Zlatý Lev ****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev ****

Gutenbergova 3 , Liberec
Česká republika

Provozuje společnost:
CPI Hotels, a.s. IČ: 47116757


485 256 700

reservations.ghzl@clarion-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 700 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 290 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
8 km
Sjezdovka
5 km
Běžkování
5 km