Pobyt ve Spa Beerland Chateaux – U Zlaté Hrušky *** je opravdovým splněným snem všech pivařů. Zlatavý mok si zde totiž díky pivní lázni a neomezené konzumaci piva můžete dopřávat zevnitř i zvenčí. Ovšem poloha přímo v historickém centru města, vynikající snídaně a luxusní pokoje v historickém stylu jistě budou velkým lákadlem pro všechny, milovníky piva i nepivaře.

O ubytování

Spa Beerland Chateaux – U Zlaté Hrušky *** se nachází přímo v historickém centru Prahy, jen pár minut chůze od Pražského hradu (400 m). Pobyt si zde díky zaměření hotelu užijí v první řadě milovníci piva, díky nevšedním pivním lázním a skvělé lokalitě vám ale jistě padne do noty, i když pití pivního moku až tak neholdujete.

Nadšení pivaři mohou v duchu své záliby vyladit klidně celý výlet. V Praze je totiž celá řada pivovarů a hned několik pivních muzeí. Největší je Pivní muzeum (2,2 km) na Husově ulici, menší najdete v restauraci U Fleků (2,8 km). Na Václavském náměstí potom čeká expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience (2,8 km), kde se zajímavosti o pivě dozvíte hravou, interaktivní formou.

Vynechat samozřejmě nesmíte ani klasické pražské památky, projděte si nejen hrad, ale také krásné zahrady a náměstí. Případně vyrazte rovnou na Petřín (1,9 km), ať už pěšky nebo lanovkou. Na dosah budete mít spoustu zajímavých muzeí, včetně Českého muzea hudby (1,4 km) nebo Muzea alchymistů a mágů staré Prahy (650 m). Procházkou se potom můžete vydat do dalších částí historického centra, třeba na Kampu (1,6 km) a do Starého města (2,4 km) na druhém břehu Vltavy.

K oblíbeným atrakcím patří také pražská zoo (5,1 km) s více než 80letou historií, obří aquapark Aquapalace Praha (19,8 km) nebo největší mořské akvárium v České republice Mořský svět (4 km) s více než 300 druhy živočichů. V zimě si nenechte ujít vánoční trhy plné stánků s dobrotami a řemeslnými výrobky, které patří k nejkrásnějším v republice.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z přepychových pokojů, laděných do historického stylu. Každý pokoj je vybavený prémiovým italským nábytkem a na kvalitních matracích se vám bude spát jako na zámku.

Pokoj Comfort (25 m²) je vhodný pro 2 osoby, má vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou, pracovní stůl, televizi, minibar a WiFi připojení.

Pokoj Superior (40 m²) umožňuje přistýlku, a ubytuje tak až 3 osoby na manželské posteli a rozkládací pohovce. Výhodou pokoje je prostorný interiér, velká koupelna s volně stojící vanou a zdobený strop s motivem souhvězdí Velkého vozu. Nechybí televize, stolek s posezením, minibar či WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Den zahájíte chutnou snídaní z čerstvých surovin. Díky poloze v centru města budete mít po zbytek dne ideální příležitost vyzkoušet oblíbené kavárny a restaurace. Od 11:00 do 19:00 hodin si navíc můžete podle libosti sami čepovat pivo přímo z měděných tanků.

Kde budete relaxovat?

Čeká na vás opravdu nevšední wellness zážitek - privátní pivní lázeň neboli koupel v tankovém pivu, pivních extraktech a bylinkové pivní směsi, při které si můžete dopřát neomezenou konzumaci tankového světlého i tmavého piva Krušovice. Po koupeli následuje odpočinek u krbu na lůžku z pravé pšeničné slámy spojený s konzumací čerstvého domácího pivního chleba.

Spa Beerland Chateaux – U Zlaté Hrušky ***

Spa Beerland Chateaux – U Zlaté Hrušky ***

Nový Svět 3 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
JSIG Nový svět s.r.o. IČ: 07935366


725 898 383

hotel@beerspa-praha.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,1 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Praha

PrahaTip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Pražský hrad
Pražský hrad
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Vyšehrad
Vyšehrad