V Hotelu Opera *** na vás čeká dovolená plná relaxu, zábavy a výletů. Přímo z hotelu uvidíte na jaroměřický zámek a historické památky budete mít na dosah po celou dobu pobytu, stačí se projít po ulici nebo vyrazit na výlet do nedalekého Třebíče, Vranova nebo Znojma. Po dni stráveném objevováním se rozpohybujete při házení bowlingových koulí. Samozřejmě nesmí chybět ani chutná snídaně či rovnou polopenze.

O ubytování

Hotel Opera *** stojí v Jaroměřičích nad Rokytnou, malém městečku nedaleko Třebíče. Přímo z hotelu budete mít výhled na barokní zámek v Jaromeřicích (230 m), kterému se díky úchvatné francouzské zahradě přezdívá „moravské Versailles“. Jaroměřice jsou celkově bohaté na kulturní a historické památky. Jde o rodiště spisovatele a básníka Otokara Březiny, kterému zde bylo věnováno vlastní muzeum (220 m). Mezi monumenty města se kromě zámku řadí i kaple sv. Josefa (140 m) nebo špitál s kaplí sv. Kateřiny (550 m). Za poznáním navíc můžete vyrazit do nedalekých Příložan (3,4 km), kde najdete Rolnické muzeum.

A kam dál na výlet? Zajeďte si do Třebíče, Vranova nebo do Znojma. V Třebíči (14,3 km) uvidíte především krásný renesanční zámek, původně klášter, který je na seznamu památek UNESCO. V současnosti jej spravuje Muzeum Vysočiny Třebíč a hostí například expozice Svět neživé přírody, Valdštejnové na Třebíči nebo interaktivní expozici Cesty časem. Prohlédněte si také Židovskou čtvrť, baziliku sv. Prokopa nebo větrný mlýn z roku 1836.

Vranov nad Dyjí (30 km) je známý především Vranovskou přehradou s pláží a vodní elektrárnou, k vidění je tu toho ale daleko více. Vyjděte si na Vyhlídku zamilovaných, odkud budete mít krásný výhled na oblast Vranovska, navštivte státní zámek Vranov nad Dyjí, kde můžete ve více než 20 místnostech obdivovat interiéry z 18. a 19. století, nebo si zajděte do zrcadlového bludiště v budově bývalé školy.

Ani ve Znojmě (33,2 km) nezůstanete ochuzení o návštěvu aristokratického sídla, tentokrát na vás čeká zámek (původně gotický hrad) Znojmo s rotundou sv. Kateřiny. Projděte si prohlídkovou trasu po hradebním opevnění nebo vyrazte do bývalého pivovaru v předhradí a užijte si výstavu věnovanou pivovarnictví. Rozhodně si nechte místo na programu také na prozkoumání znojemského podzemí, které tvoří systém sklepů a chodeb o délce až 27 km s až čtyřmi patry.

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderně vybaveném pokoji Comfort plus. Ten kromě dvou klasických lůžek umožňuje i přistýlku, ubytuje tak až 3 osoby. K dispozici budete mít vlastní koupelnu s toaletou, psací stůl, televizi a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si zaručeně pochutnáte. Bohaté menu nabízí nejen oblíbená masová jídla, výtečné burgery, ale i pizzu, saláty a bezmasé pokrmy.

Kde budete relaxovat?

Dokonalý relax a soukromí si užijete v privátní finské sauně s malou odpočívárnou, koupelnou a toaletou. Můžete se také svěřit do rukou profesionálů a užít si klasickou, sportovní či relaxační masáž. Pobyt v sauně i masáž je nutné zarezervovat dopředu.

Něco navíc

O zábavu se v hotelu postará herna se dvěma bowlingovými dráhami, stoly na kulečník, šipkami, stolním fotbálkem a jukeboxem.

Hotel Opera ***

Hotel Opera ***

Komenského 996 , Jaroměřice nad Rokytnou
Česká republika

Provozuje společnost:
Dajpr s.r.o. IČ: 05753040


720 026 225

info@hotelopera.cz

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
17,1 km
Sjezdovka
27,8 km
Běžkování
10 km