Dopřejte si pohodovou dovolenou v Jižních Čechách v Hotelu Corona****, kde na vás čeká fitness centrum s kardiozónou, finská sauna a solárium. Pochutnáte si na bohaté snídani nebo polopenzi a budete jen kousek od hraničního přechodu s Rakouskem, Českých Budějovic i Českého Krumlova, o příležitosti k výletu tak nebudete mít nouzi.

O ubytování

Přepychový Hotel Corona **** stojí v městečku Kaplice, které najdete v jižních Čechách, a to 10 km od Dolního Dvořiště, 20 km od Českého Krumlova a Českých Budějovic a 34 km od Lipna.

Historické centrum Kaplic je městskou památkovou zónou a uvidíte zde krásnou radnici s barokní věží (83 m), kamennou kašnu s brzdovým kamenem (68 m) nebo kapli sv. Josefa a sv. Barbory (280 m). Navštívit můžete také Galerii Krampus (87 m) s výstavou rakouských démonických masek, Na výlet se vydejte ke zřícenině hradu Pořešín (6 km), na vyhlídku - poloostrov Kozák (11 km) nebo vystoupejte na 28 metrů vysokou rozhlednu na Hradišťském vrchu (4 km).

Zajeďte si také do Českého Krumlova (20 km), který patří k nejkrásnějším městům v České republice. Navštivte hrad a zámek Český Krumlov s 86 metrů vysokou hradní věží a rozsáhlými zahradami nebo venkovní divadlo s otáčivým hledištěm. Pro milovníky umění a poznání je tu Egon Schiele Art Centrum, 3D muzeum nebo Muzeum voskových figurín, kde si můžete zblízka prohlédnout nejznámější osobnosti světa.

Nedaleko leží i České Budějovice (20 km), kde si pochutnáte na vynikajícím jihočeském kaprovi a pivu Budweiser Budvar. K nejnavštěvovanějším památkám zde patří náměstí Přemysla Otakara II., které je s rozměry 133x133 m jedním z největších v Evropě. Na náměstí uvidíte barokní Samsonovu kašnu s ohromujícím průměrem 17 m, bludný kámen opředený pověstmi a monumentální Černou věž, ze které můžete shlédnout na město z výšky 46 m.

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlných, elegantně vybavených pokojích s interiérem laděným do neutrálních barev. Samozřejmostí je také moderní koupelna.

Dvoulůžkový pokoj (20 m²) má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem, televizi a WiFi připojení. V pokoji najdete komfortní dvoulůžkovou postel a je možné přidat i přistýlku.

Čtyřlůžkový pokoj měří 30 m² a nabízí manželskou postel a 2 přistýlky. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a fénem, televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se ráno posilníte snídaní ve formě bufetu s pestrou nabídkou slaných, sladkých, studených i teplých jídel. Tříchodové večeře se potom podávají v sousední restauraci 100 m od hotelu. Během dne či večer si můžete posedět v hotelovém lobby baru a vychutnat si šálek kávy nebo třeba sklenku vína.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku láká hotelové wellness centrum s privátní vířivkou a finskou saunou. Zacvičit si můžete ve fitness centru, kde vám je k dispozici také trenér. Nechte se hýčkat také relaxační masáží nebo si zajděte do solária.

Hotel Corona ****

Hotel Corona ****

Masná 933 , Kaplice
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL CORONA s.r.o. IČ: 07688865


+420 777 714 521

recepce@coronahotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování není k dispozici

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Fitness
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
32 km
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Český Krumlov (UNESCO)

Český Krumlov (UNESCO)Tip na výlet

Český Krumlov je perla Jižních Čech a po právu také jedno z nejnavštěvovanějších míst u nás.Romantické městečko s bohatou historií i impozantním zámkem se nachází na řece Vltavě, která dodává celému místu skutečně pohádkovou atmosféru. V centru i na nábřeží na vás čekají historické budovy, výborné restaurace, dobové obchůdky a především spousta kulturního vyžití. Celá oblast, která je nazývána "Branou Šumavy" je od roku 1992 zapsána na seznam UNESCO.

Co nevynechat při návštěvě Českého Krumlova?

  • Státní hrad a zámek Český Krumlov
  • Zámeckou zahradu s otáčivým hledištěm
  • Zámeckou věž
  • Navštivte také Muzeum voskových figurín, 3D muzeum, Egon Schiele Art Centrum, Kostel sv. Víta nebo místní pivovar.

Mezi nejvýznamnější kulturní akce patří Mezinárodní hudební festival Český krumlov nebo Festival barokních umění.

Více informací
CHKO Blanský les
CHKO Blanský les
Kaplice
Kaplice
Holašovice (UNESCO)
Holašovice (UNESCO)