Hotel Esplanade Spa & Golf Resort ***** v Mariánských Lázních je zárukou pobytu s královským pocitem. Starat se o vás budou jako o knížectvo už od příjezdu: hned na recepci vás totiž uvítají welcome drinkem, na pokoji vás bude čekat lahev vína a pozvánka do rozlehlého hotelové wellness a na proceduru. Hotelová restaurace vám bude připravovat přepychové snídaně a jednou si budete dokonce moct užít dokonalou, romantickou, tříchodovou večeři při svíčkách. A to stále není vše! Dítě do 11 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Klidná příroda, nádherný výhled na město a sportovní, wellness i kulturní vyžití na 100 % –⁠⁠ to je luxusní wellness hotel Esplanade Spa & Golf Resort ***** v oblíbeném českém lázeňském městě, v Mariánských Lázních. Se svými více než 40 minerálními prameny, krásnou secesní architekturou a obdivuhodnou přírodní scenérii láká návštěvníky z celého světa, včetně slavných osobností, už několik desítek let.V létě se zde můžete vydat na procházky po překrásném lázeňském okolí, na nejrůznější vyhlídky, k fontánám a po kolonádách, v zimě zase na blízké sjezdovky či běžkařské trasy. Celoročně se však můžete kurýrovat ve zdejší léčivé vodě a pořádně si odpočinout.

Kde budete spát?

Ubytujete se v luxusním, umělecky vyzdobeném pokoji s klimatizací a možností individuálního nastavení teploty, televizí LCD SAT s 80 programy, telefonem, WiFi připojením, minibarem a trezorem. Samozřejmostí je vlastní, prostorná, mramorová koupelna s hydromasážní vanou, sprchovým koutem a fénem.

Dvoulůžkový pokoj měří cca 35 m² a umožňuje přistýlku. Máte také na výběr, zda v pokoji preferujete dvě oddělené postele, nebo manželskou postel královských rozměrů.

Junior Suite je prostorné apartmá o velikosti cca 60 m², které se skládá ze samostatné ložnice s velkou manželskou postelí a obývacího pokoje. I tento pokoj umožňuje přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Hotel Esplanade Spa & Golf Resort ***** nabízí rovnou tři různá restaurační zařízení –⁠⁠ restauraci King Edward VII, lobby bar a "Kolonádu" se zimní zahradou.

Restaurace King Edward VII je luxusní restaurace s rozsáhlou nabídkou pokrmů od místních kuchařů znalých svého oboru, navíc s jedinečnou nabídkou archivních vín. Stylově zařízený lobby bar nabízí zase golfovou atmosféru, malé občerstvení či lehký drink za doprovodu klavírní hudby. Kolonáda se zimní zahradou je zase celoročně otevřená terasa s okouzlujícím výhledem na město s chutnou, lázeňskou gastronomií, nápoji i dezerty.

Kde budete relaxovat?

Rozlehlé moderní spa & wellness centrum vám poskytne vše, na co si jen vzpomenete. Od krytého bazénu, parní i finské sauny, přes nejrůznější relaxační i thajské masáže, zábaly, elektroléčbu, perličkové koupele až po nadstandardní lázeňské procedury jako hydrojet, floating, presojet, thermojet, vše pod dozorem odborného personálu. A pokud se budete chtít nechat opečovávat ještě trochu jinak, využijte služeb zdejšího kosmetického salónu, kadeřnického salónu, manikúry či pedikúry.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je zde k dispozici venkovní dětské hřiště.

Něco navíc

V Esplanade Spa & Golf Resortu ***** se opravdu nejde nudit, na své si zde přijde opravdu každý bez rozdílu. Nabízí vnitřní i outdoorové fitness studio, golfová hřiště a vnitřní golfové vybavení, kulečník, šachové a bridžové hrací stolky a venkovní tenisový kurt. Můžete se zde projet na koni i v kočáru, projít po turistických stezkách, zaběhat po okolních běžeckých trasách anebo se projet na kole po cyklotrasách –⁠⁠ pokud vám k tomu bude chybět kolo, za poplatek vám jej v hotelu zapůjčí. A budete-li chtít rybařit, i na to je zdejší okolí uzpůsobeno! V zimě to navíc budete mít blízko na sjezdovky i na trasy pro běžkaře.

Esplanade Spa & Golf Resort *****

Esplanade Spa & Golf Resort *****

Karlovarská 434/15 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL AMBASSADOR ZLATÁ HUSA spol. s r.o. IČ: 45794898


+420 354 676 111

hotel@esplanade-marienbad.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 260 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
0,5 km

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské LázněTip na výlet

V Mariánských Lázních vás čekají proslulé lázeňské parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, mnoho kulturního i společenského vyžití a především několik desítek léčivých pramenů. Nejznámějšími jsou Ferdinandův, který byl také úplně prvním využívaným pramenem, dále Lesní pramen a Ambrožův. K pitným kúrám slouží prameny Křížový, Karolinin a Rudolfův. Mariánské Lázně se vždy těšily oblíbenosti u slavných osobností a šlechty. Za zmínku stojí například anglický král Eduard VII nebo skladatel J. W. Goethe. Dnes jsou druhými největšími českými lázněmi.

Co patří mezi skvosty Mariánských Lázní?

  • Zpívající fontána
  • Hlavní lázeňská kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandova pramene

Navštivte také Park Boheminium. Můžete zde obdivovat miniatury českých památek. K procházkám jsou ideální Skalníkovy sady, park u Lesního pramene nebo vycházková trasa Královská cesta.

Pokud se chcete vydat na výlet mimo město, doporučujeme hrad Loket nebo hrad a zámek Bečov nad Teplou, kde se nachází relikviář svatého Maura.

Více informací
Zpívající fontána
Zpívající fontána
Park Boheminium
Park Boheminium
Městský bazén
Městský bazén