Užijte si luxusní dovolenou v Jizerských horách v mnohokrát oceněném Hotelu Bon *** jen 4,6 km od vrcholu Tanvaldského Špičáku. Po dni stráveném na výletech si náležitě odpočinete v privátním wellness s vířivkou a saunou nebo se zabavíte na bowlingu. Během pobytu se můžete těšit na vynikající polopenzi.

O ubytování

Hotel Bon *** se nachází ve městě Tanvald v obklopení nádherné přírody CHKO Jizerské hory. Užijete si zde jak zimní zasněženou krajinu a lyžování, tak procházky a výlety v teplejších měsících roku.

V zimě se jako hlavní náplň dne samozřejmě nabízí lyžování a jiné zimní sporty. Skvělou zprávou je, že lyžařský areál Tanvaldský Špičák je vzdálen pouze 4,6 km a užijete si zde až 10 sjezdových tratí.​ Nedaleko se nachází i další populární ski areály: Harrachov (19 km) se 7 sjezdovkami, Bedřichov (18 km) s 10 sjezdovými tratěmi a Severák (14 km). Ten nabízí 12 sjezdovek převážně nižší obtížnosti, a bude tak ideální pro rodiny s dětmi.

V okolí vede mnoho tratí pro běžkaře a cyklistických a turistických tras, které využijete hlavně od jara do podzimu. Na výlet se můžete vydat na kamennou rozhlednu Špičák (3 km) z roku 1909, ke zřícenině hradu Návarov (11 km) na zámek Frýdlant (30 km), který se v roce 1801 stal prvním hradním muzeem ve střední Evropě, či do lázní Libverda (30 km), jejichž stavba započala v druhé polovině 18. století.

Velké oblibě se těší také expozice Muzea Járy Cimrmana (5 km) a Muzea výroby hraček (5 km). Pokud chcete zabavit hlavně děti, vydejte se s nimi do Liberce (20 km), kde je budete mít o program postaráno. Můžete navštívit třeba libereckou ZOO nebo Centrum Babylon, které zahrnuje aquapark, funpark s nejrůznějšími prolézačkami, houpačkami a dalšími atrakcemi, lunapark s autodromem, kolotoči, horolezeckou stěnou i virtuální realitou nebo zábavně-naučné centrum iQpark.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v komfortním pokoji s interiérem laděným do neutrálních barev. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem a neumožňují přistýlku.

Dvoulůžkový pokoj Comfort měří 21 m² a je vybavený manželskou postelí, televizí, WiFi, trezorem, malým stolkem s posezením a závěsy. Za příplatek můžete zvolit tento pokoj ve variantě s balkónem, velikost i vybavení pokoje zůstávají v takovém případě stejné.

Dvoulůžkový pokoj Comfort s dělenými lůžky je oproti variantě s manželskou postelí menší (15 m²) a je vybavený dvěma jednolůžkovými postelemi. Nechybí televize, malý stolek, WiFi připojení, trezor či závěsy. I tento pokoj můžete mít ve verzi s balkónem, ta je potom o trochu větší (17 m²), vybavení je stejné.

Třílůžkový pokoj Standard má 21 m² a najdete v něm manželskou postel, samostatné jednolůžko, televizi, trezor, WiFi připojení a malý stolek. Nemá závěsy, na oknech jsou pouze poloprůsvitné rolety. V případě zájmu je tento pokoj k dispozici ve variantě s balkónem.

Třílůžkový pokoj Comfort je velikostně (21 m²) i vybavením (manželská postel + jednolůžko, malý stolek, televize, trezor a WiFi připojení) velmi podobný pokoji Standard, navíc ale na oknech najdete zatemňující závěsy, které oceníte, pokud se nechce na dovolené probouzet brzy ráno. Za příplatek můžete mít tento pokoj ve verzi s balkónem.

Čtyřlůžkový pokoj bude ideální pro rodiny, kterým poskytne více prostoru (28 m²). K dispozici budete mít manželskou postel a dvě palandy, malý stolek, televizi, WiFi připojení, trezor a zatemňující závěsy. Tento pokoj nemá balkón.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si každé ráno vychutnáte snídani ve formě bufetu. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku. Večer se zde podávají servírované tříchodové večeře s možností výběru z menu.

Kde budete relaxovat?

Po celodenních výletech či lyžovačce není nic lepšího než odpočinek v novém hotelovém wellness. Najdete zde vířivku a finskou saunu.

Cestujete s dětmi?

Součástí hotelové restaurace je dětský koutek s hračkami.

Něco navíc

Spousta zábavy na vás čeká na dvou bowlingových drahách.

Hotel Bon ***

Hotel Bon ***

Pod Špičákem 621 , Tanvald
Česká republika

Provozuje společnost:
Horské chaty s.r.o. IČ: 04084799


+420 777 855 199

info@hotel-bon.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
4,6 km
Běžkování
2,6 km

Tipy na výlet

Lázně Libverda

Lázně LibverdaTip na výlet

Lázeňské městečko na severu Čech v Jizerských horách je jak skvělým výchozím bodem pro túry po horách, tak i oázou odpočinku samo o sobě. Můžete se tu procházet po kolonádě během pojídání oplatků, zastavit se na Vyhlídce nad Libverdou nebo ochutnat zdejší léčebné prameny. Mají železitou chuť a pozitivní účinky na nervový systém.

Co nevynechat při návštěvě Lázní Libverda?

  • Výletní restauraci Obří sud
  • Vyhlídky nad Libverdou
  • Zámek Frýdlant
  • Na procházku se vydejte po Sluneční cestě - jedná se o značený vyhlídkový okruh, který Vás provede všemi významnými místy.
Více informací
Vodní nádrž Josefův Důl
Vodní nádrž Josefův Důl
Maják a muzeum Járy Cimrmana
Maják a muzeum Járy Cimrmana
Liberec
Liberec