Užijte si skvělou dovolenou nedaleko Krkonoš v Hotelu Auri ***. Máte rádi pěší výlety v horské přírodě, aktivní trávení času nebo odpočinek ve wellness? Během pobytu v Hotelu Auri *** zažijete vše. Čeká na vás relaxační wellness centrum se 2 saunami, terasou a bazénem. Pochutnáte si na polopenzi se snídaněmi formou bufetu a vydatnými tříchodovými večeřemi.

O ubytování

Hotel Auri *** najdete v obci Rudník, jen 6,5 km od Krkonoš. Půjde tak o vynikající lokalitu pro milovníky hor, lyžování a jiných zimních sportů. Krajina Krkonoš a okolí je ale plná zajímavostí i v teplejších měsících a o příležitosti k výletu nebudete mít nouzi.

Pokud patříte k vyznavačům turistiky, můžete vystoupat na nejvyšší českou horu, Sněžku (23,9 km), nebo se projít Stezkou korunami stromů (6,1 km). Tento dřevěný chodník s věží má více než 1,5 km a z vyhlídky ve výšce 45 metrů uvidíte koruny těch nejstarších stromů v Krkonoších. Pokud se raději držíte nohama na zemi, jistě nepohrdnete výletem ke slavnému Mumlavskému vodopádu (37,9 km) nebo přes Černohorské rašeliniště (12,7 km), kterým vede 3 km dlouhá naučná stezka.

Po aktivním dni samozřejmě přichází na řadu zasloužený relax. A kdyby vám náhodou wellness centrum v Hotelu Auri *** nestačilo, vyzkoušejte Aquapark Špindlerův Mlýn (23,9 km) s wellness zónou, bazénem, vířivkami a tobogány nebo léčebné spa v Jánských lázních (7,9 km) s širokou nabídkou wellness, relaxačních a ozdravných procedur.

V zimě bude největší atrakcí v této oblasti samozřejmě lyžování. Od hotelu jste během chvilky v lyžařském areálu Černý důl (6,5 km) nebo v areálu Jánské lázně (7,3 km), oba spadají pod Ski resort Černá hora - Pec. Zajet si můžete i do oblíbeného Skiareálu Herlíkovice (14,5 km) se 12 km sjezdovek nebo do Lyžařského areálu Mladé Buky (11,3 km), který je ideální pro rodiny s dětmi a najdete zde i nejdelší bobovou dráhu v Krkonoších.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj (20-25 m²) může být ve variantě s manželskou postelí nebo se dvěma oddělenými postelemi. K vybavení pokoje patří vlastní koupelna se sprchovým koutem, lednice, šatní skříň, křesílka a stolek k posezení, WiFi připojení a LCD televize.

Apartmán Standard (40 m²) je vhodný až pro 4 osoby. Skládá se ze dvou pokojů, jeden je vybavený manželskou postelí a druhý rozkládací pohovkou. Součástí apartmánu je i vlastní koupelna s vanou a k vybavení patří LCD televize, psací stůl, lednice, šatní skříň, zrcadlo a botník. K dispozici budete mít i WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Nedostatku kulinářských zážitků se nemusíte bát. Hotelová restaurace vám každý den připraví pestrou snídani formou bufetu, kde si vždy vyberete podle chuti. Na konci dne se nasytíte bohatou tříchodovou večeří, která zahrnuje polévku, hlavní jídlo, dezert nebo salát a ovoce.

Kde budete relaxovat?

Wellness centrum hotelu sestává ze saunového světa s finskou saunou a infrasaunou, vnitřního vytápěného bazénu, relaxační zóny a venkovní terasy, kde můžete odpočívat s nádherným výhledem do krajiny. Přístup do wellness centra mají jen hosté hotelu a je otevřeno každý den od 10:00 do 22:00. Cena vstupu je 250 Kč/osoba/hodina, případně si wellness zónu můžete zamluvit pro sebe za 1 500 Kč/1,5 hodiny. Ráno od 7:30 do 10:00 je vstup do bazénu na 20 minut zdarma.

Hotel Auri ***

Hotel Auri ***

Rudník 134 , Rudník u Vrchlabí
Česká republika

Provozuje společnost:
Multibio s.r.o. IČ: 02003678


+ 420 606 706 591

recepce@hotelauri.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
20 km
Vzdálenost od lázní
13 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
4,5 km
Běžkování
5 km

Tipy na výlet

Krkonošský národní park v létě

Krkonošský národní park v létěTip na výlet

Jeden z našich nejkrásnějších národních parků byl vyhlášen 17. května 1963. Nekonečné možnosti pěší i cykloturistiky uspokojí jak zdatné sportovce, krájející svými pahorkami kilometry jako máslo, tak i každého, kdo touží po klidné procházce nádhernou krkonošskou přírodou. Bohatý kulturní život místních středisek nabídne odpočinek vašim nohám a zaměstná vaši hlavu. Tak jako tak, Krkonoše jsou ideálním místem pro výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívejte si chvíle klidu i zábavy.

Největší lákadla Krkonoš:

  • Nejvyšší hora České republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Stezka korunami stromů Krkonoše
  • Nevynechejte ani Černohorské rašeliniště, Krkonošské muzeum v Jilemnici, procházku k prameni Labe a Labský vodopád.

Mezi nejvýznamnější obce Krkonoš patří Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Janských lázních si můžete užít procházky po místní kolonádě nebo se vyvézt kabinovou lanovou na vrchol Černé hory. V Harrachově navštivte muzeum skla a ve Špindlerově Mlýně zamiřte za relaxací do aquaparku.

Více informací
Stezka korunami stromů Krkonoše
Stezka korunami stromů Krkonoše
Mumlavský vodopád
Mumlavský vodopád
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn