Projděte si Krkonoše křížem krážem a začněte třeba v Hotelu U Supa *** v Harrachově, ten je skvělým výchozím bodem pro turisty i lyžaře. V ceně máte chutné snídaně formou bufetu a jednochodové večeře. Získáte také 20% slevu na masáže a dokoupení nápojů. Pobyt je vhodný i pro rodiny, pro děti je tu dětský koutek i hřiště.

O ubytování

Hotel U Supa *** se nachází v klidné okrajové části oblíbeného rekreačního střediska Harrachov. Přijeďte si užít aktivní pobyt v srdci Krkonoš během pohodového pobytu v tradiční horské chatě.

V bezprostřední blízkosti hotelu vedou značené turistické trasy, po kterých se dostanete k oblíbeným krkonošským výletním cílům. Vydejte se například k Mumlavskému vodopádu (2,8 km), k prameni Labe (11 km), k Labské boudě (11,5 km) nebo za krásnými výhledy na rozhlednu Štěpánka (8,3 km). S dětmi či s kočárkem můžete absolvovat Včelí naučnou stezku o délce 3,5 km nebo třeba Liščí stezku, kterou díky její délce 200 m zvládnou ujít i menší děti. Pokud ovšem preferujete náročnou turistiku, zdolejte některý z krkonošských vrcholů, jako je Plešivec (7,6 km), Medvědín (14 km), nebo dokonce Sněžka (27 km). Hned u hotelu se vypíná Čertova hora s příjemnou restaurací s panoramatickým výhledem na vrcholu. Dostanete se tam buď po svých po 3,5 km dlouhé turistické trase, nebo pohodlně lanovkou, jejíž nástupní stanice je od hotelu vzdálena pouze 900 m.

Nudit se ovšem nebudete ani v samotném Harrachově. Najdete zde lanové centrum a bobovou dráhu (1 km), muzeum skla (800 m), Ski muzeum (1,5 km) a letní koupaliště Zákoutí (1,4 km), kde se můžete zchladit během horkých letních dnů.

Harrachovský ski areál je vyhlášeným rájem milovníků různorodých zimních sportů. Kromě 7 sjezdovek obsluhovaných 3 lanovkami a 3 vleky zde na sportovce čekají skokanské můstky a běžkařský areál. Za vyzkoušení případně stojí také Ski areál Rokytnice nad Jizerou (14 km) nebo stejně vzdálené a velmi oblíbené lyžařské středisko Sklářská Poruba na polské straně hranice.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném a jednoduše zařízeném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Součástí vybavení je televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je příjemná restaurace s venkovní sluneční terasou a barem. Ráno si zde pochutnáte na vydatné bufetové snídani a večer se pak můžete těšit na jednochodovou servírovanou večeři.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném v horách si parádně oddychnete v hotelové sauně.

Cestujete s dětmi?

Dětem se určitě bude líbit na dětském hřišti s houpačkami.

Něco navíc

Za příznivého počasí si užijete posezení na zahradě s altánkem, ohništěm a grilem. Pro sportovně založené hosty hotel nabízí půjčovnu horských kol a multifunkční venkovní hřiště na volejbal, nohejbal a badminton. Uvnitř hotelu je k dispozici vibrační stroj Insportline. V zimě vám v hotelu rádi zajistí instruktora lyží či snowboardu.

Hotel U Supa ***

Hotel U Supa ***

Harrachov 346 , Harrachov
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL Harrachov s.r.o. IČ: 03623092


+420 739 070 456

hotelwaldheim@email.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
0,5 km