Vydejte se na pobyt do Liberce a ubytujte se v klidnější okrajové části jen kousek od Ještědu. Pytloun Design Self Check-in Hotel **** nabízí komfortní pokoje i chutné snídaně formou bufetu. V ceně navíc máte ubytování v designových pokojích Superior. V zimě si užijete také blízké ski areály.

O ubytování

Pytloun Design Self Check-in Hotel **** se nachází v klidné části horami obklopeného severočeského města Liberec. Hlavní dominantou celého Libereckého kraje je z dálky viditelná hora Ještěd s ikonickou rozhlednou (7 km) na vrcholu. Záleží jen na vás, jestli horu zdoláte po svých, nebo zvolíte cestu lanovkou.

V samotném Liberci stojí za vidění úchvatná novorenesanční radnice (4,5 km), botanická zahrada a také nejstarší česká zoologická zahrada (7 km) s chovem vzácných tygrů bílých. Slavnou motoristickou minulost města připomíná Technické muzeum Liberec (5 km) se zajímavou expozicí nejrůznějších dopravních prostředků, Automuzeum v Pivovaru Konrád (4 km) či rodný dům Ferdinanda Porscheho (3 km).

Liberec je ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Děti můžete vzít například do moderního vědecko-zábavního centra iQLANDIA (3 km) či do DinoParku (4 km). Celá rodina užije spoustu zábavy v Centru Babylon (3 km), jehož součástí je oblíbený aquapark, lunapark a funpark.

Za zimními sporty můžete vyrazit do Skiareálu Ještěd (5 km) či na Tanvaldský Špičák (25 km).

Kde budete spát?

Čeká vás ubytování ve dvoulůžkovém pokoji typu Superior. O vaše naprosté pohodlí během pobytu se postará nejen pohodlná postel, ale také WiFi připojení, LCD televize, minibar, telefon a trezor. Součástí je také vlastní koupelna se sprchovým koutem, vysoušečem vlasů a sadou kvalitní kosmetiky.

Na čem si pochutnáte?

O ten nejpříjemnější start do každého dne pobytu se postarají bohaté snídaně ve formě bufetu.

Pytloun Design Self Check-in Hotel ****

Pytloun Design Self Check-in Hotel ****

Proletářská 195 , Liberec
Česká republika

Provozuje společnost:
PDHLB Management s.r.o. IČ: 09309314


774 484 003

reservations.design@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2,7 km
Sjezdovka
6,1 km