Přijeďte si odpočinout do kouzelné přírody Moravského krasu. Hotel U Tří volů *** a Porčův Mlýn nabízí stylové ubytování v pokojích Deluxe, ale také chutnou polopenzi a nespočet míst k relaxaci. V horkých dnech se nechte zlákat zahradou a rybníkem, v chladnějších si zase užijete vnitřní bazén a parní saunu.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel U Tří volů leží v nádherné kopcovité oblasti plné pasek, luk, polí a lesů. Nalákat vás hotel může nejen na velký bazén se saunou, ale také na moderní restauraci s terasou. Pokoje byly menší, ale čisté a personál milý a ochotný. Pokud bych měla vypíchnout to nejlepší, je to právě zdejší klidná lokalita –⁠ krásy Moravského krasu, blízkost města Boskovice či rozhledna Žernovník nebo zámek Lysice.” Přečtěte si celou recenzi

Michaela Nallerová - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Říjnu 2023

O ubytování

Hotel U Tří volů *** a Porčův Mlýn se nachází v malebné vesničce Býkovice nedaleko jihomoravského města Blansko. Přijeďte si užít pohodový pobyt, moderní ubytování i odpočinek ve wellness.

Mírně kopcovitá krajina je ideální pro turistiku a výlety na kolech. Cyklotrasa vedoucí přímo kolem ubytování vás zavede například do nedalekého městečka Černá Hora (3,5 km), kde můžete navštívit muzeum pivovarnictví. Parádními cíli jsou také nádherný zámek Rájec nad Svitavou (10 km), zámek Lysice (4 km) a zámek Kunštát s úchvatnou zámeckou zahradou. Překrásné výhledy budete mít z nedalekých rozhleden : Žernovník (5 km), Malý Chlum (7 km) a Spešovské rozhledny (8 km).

Daleko to nebudete mít ani do nejvýznamnější krasové oblasti ve střední Evropě – Moravského krasu (20 km). Z více než 1 100 jeskyní jich můžete několik navštívit. Mezi přístupné jeskyně Moravského krasu patří Punkevní jeskyně (26 km), Sloupsko-šošůvské jeskyně (19 km), jeskyně Balcarka (24 km), Kateřinská (21 km) a jeskyně Výpustek (26 km). Ze dvou vyhlídkových můstků si můžete prohlédnout také 138,5 m hlubokou propast Macocha (26 km).

Vstupní branou do Moravského krasu je město Blansko (13 km). Dominantou města je zámek Blansko (14 km), v jehož prostorách je k vidění expozice Muzea Blanenska, které se jako jediné v Česku specializuje na dějiny železářství od pravěku po současnost. Milovníkům technických památek zase doporučujeme navštívit huť Klamovka.

Během zimy si pobyt zpestřete lyžovačkou ve Ski areálu Olešnice na Moravě (20 km) nebo bruslením na kluzišti v Lysické oboře (4 km). Za letním osvěžením vyrazte na koupalište Lysice (4 km) nebo do aquaparku Blansko (14 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete buď v Hotelu U Tří volů ***, nebo v Porčově Mlýně. Ať už zvolíte jakýkoliv typ ubytování, těšte se na maximální pohodlí.

Dvoulůžkový pokoj Deluxe (Hotel U Tří volů ***) disponuje vlastní koupelnou a vybavením v podobě televize, WiFi připojení, psacího stolu a minibaru. Součástí je také balkon.

Dvoulůžkový pokoj Deluxe (Porčův mlýn) poskytuje útulné ubytování ve stylovém prostředí historického mlýna. Pokoje jsou laděny do červené, nebo modré barvy a je v nich k dispozici WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Součástí balíčku je polopenze podávaná v budově hotelu U Tří volů (cca 400 m od Porčova mlýna). Každé ráno pobytu na vás budou čekat švédské stoly s vydatnou snídaní ve formě bufetu. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku a večer se můžete těšit na servírované dvouchodové večeře s možností výběru z menu.

Kde budete relaxovat?

Zábavu i odpočinek na vás čeká u vnitřního bazénu s protiproudem, masážními tryskami a chrličem. K dispozici je také parní sauna a dopřát si dokonce můžete i masáž.

Hotel U Tří volů *** a Porčův Mlýn

Hotel U Tří volů *** a Porčův Mlýn

Býkovice 30 , Lysice
Česká republika

Provozuje společnost:
Trivoli, s.r.o. IČ: 27756882


+420 725 378 809

info@utrivolu.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
60 m
Sjezdovka
25 km
Běžkování
20 km

Tipy na výlet

Zámek Lysice

Zámek LysiceTip na výlet

Navštivte barokní zámek Lysice s ojedinělou zahradou a bohatě zařízenými interiéry, které můžete obdivovat hned ve dvou prohlídkových okruzích. Další okruhy se soustředí na již zmíněnou zahradu, zahradnictví a oranžérii. Spolu se vstupenkou do zámeckého parku obdržíte plánek, abyste se mezi keři, altánky a pergolami nezamotali.

Otevírací doba:

  • 1.6. - 30.6. ve všední dny (mimo pondělí) od 9:00 do 16:00 hodin a o víkendech od 9:00 do 17:00 hodin
  • 1.7. - 31.8. denně od 9:00 do 17:00 hodin
  • 1.9. - 30.9. denně (mimo pondělí) od 10:00 do 16:00 hodin
  • 1.10. - 26.10. o víkendech od 10:00 do 16:00 hodin

Vstupné:

  • Reprezentační prostory: 140 Kč/dospělí, 110 Kč/studenti a senioři, 70 Kč/děti
  • Privátní a hostinské pokoje: 120 Kč/dospělí, 100 Kč/studenti a senioři, 60 Kč/děti
  • Zámecká zahrada: 40 Kč/jednotné vstupné
  • Oranžérie a skleník: 30 Kč/jednotné vstupné
Moravský kras
Moravský kras
Blansko
Blansko
Zámek Blansko
Zámek Blansko