Penzion Dobré Časy nabízí stylové ubytování pro dvě osoby se snídaní v historickém centru lázeňského města Poděbrady. Na dosah budete mít lázeňskou kolonádu s parkem a prameny, zámek Poděbrady nebo Zámecké nábřeží.

O ubytování

Penzion Dobré Časy sídlí v rekonstruovaném domě z přelomu 16. a 17. století v poklidné chráněné části Poděbrad. Pokud jste fanoušci historie a specifické atmosféry lázeňských měst, penzion a jeho okolí vás nadchnou.

Dvě minuty chůze od ubytování stojí majestátní zámek Poděbrady (0,1 km), který byl postaven na základech hradu z doby Přemysla Otakara II. Pod ním se line vycházkové Zámecké nábřeží s cyklostezkou lemující řeku Labe.

Na druhé straně zámku leží Jiřího náměstí (0,2 km) s Mariánským sloupem z roku 1765 a novorenesančním pomníkem krále Jiřího z Poděbrad z 19. století. Odtud pak ústí stezka k Eliščinu pramenu, lázeňskému parku a kolonádě (0,5 km) s Kongresovým Centrem a kavárnou Viola (0,5 km)

Další významnou památkou v okolí je prvorepubliková Libenského kolonáda (0,7 km) z 30. let minulého století, u které naleznete pramen Boček.

Poděbrady jsou však zřídly doslova protnuty. Blahodárnou vodu Poděbradku si můžete užít také u Riegerova (0,3 km), Bülowova (0,4 km v areálu zámeckého dvora) nebo Trnkova pramene (1,3 km). Během procházky městem ale určitě narazíte na mnohé další.

Kde budete spát?

Pokoj Violka a Pokoj Šalamounek jsou vhodné pro dvě osoby a nachází se v podkroví ve 2. patře penzionu. K dispozici vám bude dvoulůžková postel, televize se satelitním přijímačem i WiFi. Pokoj má také rychlovarnou konvici a minibar. Sociální vybavení je velice komfortní, protože obsahuje vlastní koupelnu s WC, vanou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno na vás bude čekat vydatná snídaně formou bufetu pro všechny přímo v zařízení.

Penzion Dobré Časy

Penzion Dobré Časy

Labská ul. 96/14 , Poděbrady
Česká republika

Provozuje společnost:
Friendly Production s.r.o IČ: 26208971


605553535

rezervace@penziondobrecasy.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km