Láká vás luxusní dovolená v přírodě Beskyd? Vyrazte do Campingu Rožnov pod Radhoštěm. Ubytujete se v nadstandardních apartmánech s krásným výhledem, užijete si spoustu zábavy na výletech a budete jen kousek od Stezky Valaška a dalších valašských monumentů. Na dosah navíc budete mít i několik lyžařských areálů.

O ubytování

Camping Rožnov pod Radhoštěm je obklopený přírodou v CHKO Beskydy. Nabízí proto perfektní lokalitu pro rodiny s dětmi, sportovce i nadšené turisty.

Přímo od kempu vede turistická trasa na horu Radhošť, jejího vrcholu dosáhnete asi po 8 kilometrech. Také se odsud můžete vydat na Pustevny (10,9 km), které se proslavily svými unikátními dřevěnými stavbami. Dostanete se k nim pěšky, můžete se ale nechat vyvézt i lanovkou. Kousek od kempu najdete Valašské muzeum v přírodě (1 km), které je největším muzeem tohoto typu v ČR, nebo 32 metrů vysokou Jurkovičovu rozhlednu (1 km).

Děti budou jistě nadšené z lanového centra Gibon (600 m) nebo z dětského centra Pohádkové lázně (2,6 km), kde mohou navštívit i křišťálovou solnou jeskyni, nebo se zabavit v některé ze zajímavých dílniček. Nejen děti si užijí také procházku po Stezce Valaška (11,1 km), dřevěném chodníku s vyhlídkami nad korunami stromů.

Oblast Beskyd je oblíbeným cílem i pro lyžaře. Ti budou mít v dosahu hned několik ski areálů, například Ski areál Soláň (15,5 km), který je vhodný hlavně pro rodiny s dětmi, Ski areál Bílá (25,1 km) s množstvím běžkařských tratí nebo Ski Malenovice (26,9 km) s 5 sjezdovkami.

Kde budete spát?

Ubytujete se v nadstandardních apartmánech pro 2-6 osob s vlastní koupelnou a kuchyňským koutem. Těšit se můžete na moderní vybavení a maximální pohodlí. V kuchyni najdete vše potřebné vybavení, včetně lednice, sporáku, nádobí aj. Všechny apartmány jsou pokryté WiFi připojením

Apartmány Relax (22 m²) se nacházejí v zadní části kempu a jsou dvoulůžkové, na dovolené v páru tak budete mít maximální soukromí. Každý apartmán je řešený jako garsonka s kuchyňským koutem, nechybí televize a terasa s grilem. Apartmány jsou klimatizované.

Apartmán Laura najdete taktéž v zadní části kempu, měří 28 m² a skládá se z pokoje s kuchyňským koutem a koupelny. Součástí je také prostorná terasa s grilem a k dispozici budete mít i televizi a klimatizaci. Ubytuje maximálně 2 osoby.

Apartmány Pool (25 m²) najdete hned u bazénu, jak již napovídá jejich název, jsou tak ideální variantou pro rodiny s dětmi. V apartmánu najdete manželskou postel a 2 palandy, kuchyňský kout a jídelní stůl s židlemi. Samozřejmostí je televize a venkovní terasa s posezením, v případě zájmu je možné zapůjčit klimatizaci.

Apartmány Comfort (34 m²) představují luxusnější čtyřlůžkovou variantu s klimatizací, jsou umístěné v zadní části kempu. Každý apartmán se skládá ze 3 pokojů – 2 ložnic a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. I ve větším počtu tak budete mít patřičné soukromí. Ochuzeni nezůstanete ani o terasu s grilem a televizi.

Apartmány Deluxe (49 m²) jsou vhodné až pro 6 osob. Každý apartmán se skládá z ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a koupelny se sprchovým koutem. Z obývacího pokoje se dostanete na prostornou terasu s grilem a zahradním nábytkem. Nechybí ani televize.

Na čem si pochutnáte?

Díky plně vybavené kuchyni si můžete kdykoliv připravit, na co máte chuť. A kdyby se vám nechtělo vařit, přímo v areálu kempu najdete hospůdku s možností celodenního stravování. Pochutnáte si na domácí kuchyni a specialitách z grilu, v nabídce jsou také různé čepované nápoje a v hezkých dnech můžete posedět na terase.

Kde budete relaxovat?

V areálu sice nenajdete žádné wellness centrum, v teplých dnech si ale zasportujete i odpočinete u venkovního bazénu.

Cestujete s dětmi?

Camping Rožnov pod Radhoštěm je primárně zaměřený na rodiny s dětmi, můžete se tedy těšit na opravdu širokou nabídku zábavy. Přímo v areálu najdete minizoo s kozlíkem, ovečkami a prasátky. Děti si užijí také na dětském hřišti, v bazénu, na elektrických a šlapacích autíčkách nebo na trampolíně.

Něco navíc

K setkávání, posezení a grilování vám poslouží nový srub ve finském stylu s kulatým ohništěm. V areálu kempu najdete i ohniště a zahradní krby s posezením. Aktivnější jedinci zase ocení volejbalové a nohejbalové hřiště, stoly pro stolní tenis a další sportovní atrakce. Pro hosty s domácími mazlíčky je k dispozici dog aréna, kde se mohou pejsci proběhnout a vyvenčit. Využít můžete také kuchyňku a prádelnu s pračkou a sušičkou.

Camping Rožnov pod Radhoštěm

Camping Rožnov pod Radhoštěm

Radhošťská 940 , Rožnov pod Radhoštěm
Česká republika

Provozuje společnost:
CAMPING ROŽNOV spol. s r. o. IČ: 44740204


+420 731 504 073

camproznov@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Přednáškový sál
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,7 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
16,5 km
Sjezdovka
11 km