Vydejte se do Hotelu Bukovanský Mlýn ***, ráje pro všechny milovníky vína a nadšené výletníky. V rustikálních pokojích se vyspíte dorůžova, o gastronomický zážitek se postará hotelová restaurace s vlastní udírnou a pekárnou a díky nádherné okolní krajině, ale i venkovnímu bazénu, vinnému sklípku a dalším atrakcím, se nudit rozhodně nebudete.

O ubytování

Hotel Bukovanský Mlýn*** najdete na jižní Moravě, ve městě Kyjov. Jeho umístění bude perfektní pro všechny milovníky výletů, ať už do přírody, nebo po památkách.

Milovníci historie určitě nesmí vynechat návštěvu některého z nedalekých hradů a zámků, například zámku Milotice (12 km) s konírnou a půjčovnou kostýmů, hradu Buchlov (30 km) s bohatou knihovnou a vyhlídkovou věží nebo zámku Buchlovice, který okouzlí italskou barokní architekturou. Nejen rodiny s dětmi jistě ocení také řadu muzeí v okolí, třeba Vlastivědné muzeum Kyjov (6 km) nebo Military muzeum Vlkoš (10 km).

Autentický náhled do historie vám dodají i okolní skanzeny a hradiště. V Hradisku Sv. Klimenta Vřesovice (18 km) najdete pozůstatky středověkých sakrálních staveb, Skanzen Strážnice (28 km) zaujme expozicí věnovanou lidovým zvykům a historickému způsobu života a ve Slovanském hradišti Mikulčice (31 km) se můžete podívat na vykopávky z 8. a 9. století.

S rodinou se můžete vydat i do Hodonínské ZOO (24 km), ta se nachází v lužním lese a uvidíte v ní přes 140 druhů zvířat a 70 druhů ohrožených rostlin. Pokud preferujete výlety ve volné přírodě, projděte si Chřiby (29 km), okouzlující přírodní oblast se sítí turistických tras, nebo se vydejte do Moravského krasu (55,4 km), podívat se do hlubin propasti Macocha a prozkoumat krasové jeskyně.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve dvoulůžkovém pokoji (18 m²) v jednopodlažní Slovácké chalupě. Pokoje jsou vybavené rustikálním nábytkem včetně manželské postele (180x200 cm) nebo dvou samostatných lůžek (90x200 cm). Za příplatek je možné doplnit také přistýlku. K vybavení pokoje patří i vlastní koupelna se sprchovým koutem a fénem, televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně je servírovaná tradičně, formou bufetu. Na výběr budete mít z pestré nabídky studených i teplých jídel, včetně domácích moučníků a pomazánek a čerstvého pečiva. V případě nižší obsazenosti hotelu Vám připravíme snídani na přání výběrem z karty.

K obědu a večeři vám hotelová restaurace nabídne pokrmy z klasického menu, kde najdete především lokální speciality, jako je kachna s červeným zelím a knedlíkem, moravský vrabec s cibulovým zelím, nebo jelení guláš se špeclemi. Velmi oblíbené jsou sladké patenty plněné mákem a povidly, stejně jako císařský trhanec. Hotel disponuje vlastní udírnou a pekárnou a všechny pokrmy jsou připravované s maximálním důrazem na čerstvost.

Kromě restaurace najdete v hotelu i tradiční vinný sklep s vinotékou Rotunda, kde můžete okusit i zakoupit kvalitní vína od kyjovských a dalších vinařů.

Kde budete relaxovat?

Přímo v hotelu wellness zónu nenajdete, hosté ale mají exkluzivní možnost pronájmu wellness centra v penzionu Régio. Zde se prohřejete v infrasauně, zrelaxujete se na masážním křesle a čeká na vás také vířivka a parní box. Pronájem a případně i dopravu do wellness si můžete domluvit na recepci hotelu.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v areálu hotelu připravena zábavná venkovní hra Pomozte najít Mlynaříčkovi jeho skrýš s zajímavými úkoly a hádankami. Vyřádí se také při řadě dalších aktivit, mohou si vyzkoušet jízdu na koni, minigolf, projít se po mlynářské masážní stezce nebo si pohrát na venkovním hřišti.

Něco navíc

Za pěkného počasí budete mít k dispozici také vyhřívaný venkovní bazén, využít můžete i víceúčelové hřiště, úschovnu a půjčovnu kol nebo stolní tenis.

Hotel Bukovanský Mlýn ***

Hotel Bukovanský Mlýn ***

Bukovany 70 , Bukovany
Česká republika

Provozuje společnost:
Region, spol. s r.o. IČ: 49451286


518 618 011

info@bukovansky-mlyn.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
50 m
Aquapark
18 km
Sjezdovka
20 km