Dokonalá dovolená v přírodě Krušných hor a každodenní relaxace v sauně, to vše vám nabídne Penzion Jáchymoff. Z penzionu budete mít všude blízko – na výletní stezky či k historickým památkám Karlových Varů. Honosné pokoje s luxusními postelemi se vám ale možná nebude chtít ani opouštět.

O ubytování

Penzion Jáchymoff najdete v téměř stejnojmenném městě Jáchymov v Krušných horách. Díky skvělé lokalitě budete mít na dosah ruky sjezdovky, přírodní památky i historické monumenty.

Na lyžaře čeká opravdu pestré vyžití, nejblíže penzionu najdete vleky Jáchymov Střed (1,5 km), Prima Express (3 km) a Lanová Dráha Klínovec (3,4 km). Budete kousek od Ski areálu Boží dar (7,4 km) s 5 sjezdovkami, Ski areálu Merklín (12,5 km) s malou sjezdovkou vhodnou pro úplné začátečníky, nebo největšího lyžařského střediska v Krušných horách, Ski areálu Klínovec (10,2 km), s cca 47 km sjezdovek. Přímo od penzionu navíc můžete vyrazit na skialpy a v okolí najdete také řadu běžkařských tratí.

Pokud si chcete udělat výlet za památkami, navštivte město Ostrov (7,5 km). Najdete zde goticko-renesanční Starou radnici, Horní hrad Hauenštejn ze 13. století, který je chráněnou kulturní památkou, zámek Ostrov s nádherným nádvořím a zámeckou zahradou nebo klášterní areál Posvátný okrsek, okouzlující svou barokní architekturou.

Samostatnou kapitolou je potom město Karlovy Vary (18,5 km), které vyniká nejen historickými památkami, ale také lázeňskou kulturou. Z méně známých atrakcí stojí za návštěvu například Japonská zahrada, vybudovaná jako místo k meditaci, nebo Tunelová lanovka Imperial, která vás podzemní trasou vyveze z Divadelního náměstí k hotelu Imperial.

Na své si přijdou i milovníci pěší turistiky. Vydejte se třeba na jednu z blízkých rozhleden, například 16 metrů vysokou rozhlednu Plešivec (12,2 km), 21metrovou rozhlednu Blatenský vrch (15,8 km) nebo rozhlednu Tisovský vrch (20,4 km), která měří 24 metrů. Mezi oblíbené výletní cíle patří i hora Božídarský Špičák (10,8 km), skalní útvar Sfingy u Měděnce (18,6 km), vyhlídka Jelení skok (19,8 km) v Karlových Varech nebo Svatošské skály (26,3 km), Národní přírodní památka, která je součástí 10 km dlouhé naučné stezky.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji. Každý z pokojů je unikátní, liší se vybavením interiéru, všechny jsou ale laděné do historického stylu s dřevěným nábytkem, zdobenými závěsy a honosnými lustry.

Pokoj typu Economy je menší (13 m²), a proto neumožňuje přistýlku. Těšit se ale můžete na postel s vysoce kvalitní matrací a luxusní polštáře z paměťové pěny, na kterých se vám bude spát jako na zámku. Nechybí vlastní koupelna se sprchovým koutem a WiFi připojení.

Pokoj Deluxe je oproti variantě Economy větší (17 m²) a zdobnější. Díky větší ploše se do pokoje vejde také psací stůl se židlemi a v případě zájmu i přistýlka, celkem tak ubytuje až 3 osoby. Ani v tomto případě nechybí vlastní koupelna, WiFi připojení či nadstandardní matrace a polštáře.

Na čem si pochutnáte?

Ráno odstartujete pestrou snídaní, kterou vám naservírují formou švédských stolů. Na výběr budete mít z různých druhů pečiva, sýrů, uzenin, nesmí chybět ani sladké snídaně nebo teplá jídla, například palačinky.

Na oběd a na večeři můžete vyrazit do některé z nedalekých restaurací. Oblíbeným místem je zejména Pivovar Rýžovna, kde se kromě domácí kuchyně můžete těšit i na místní pivní speciality. Na burgeru či steaku si pochutnáte v restauraci Jáchym a šálek kávy s výborným dezertem vám nabídnou v kavárně Zimní zahrada.

Kde budete relaxovat?

Součástí penzionu je také privátní finská sauna, kde si můžete po dni stráveném na sjezdovce nebo dlouhých výletech dopřát příjemnou relaxaci ve dvou.

Něco navíc

K odpočinku a posezení vám poslouží společný salonek nebo slunná terasa. K dispozici budete mít také garáž na motocykly s nářadím pro základní údržbu, kolárnu, úschovnu lyží nebo nabíječku na elektrokola. Výhodou je také parkování zdarma a inteligentní systém uzamykání hlavního vchodu, díky kterému se do penzionu dostanete ve kteroukoliv denní či noční dobu.

Penzion Jáchymoff

Penzion Jáchymoff

Fibichova 59 , Jáchymov
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel OFF s.r.o. IČ: 10955399


+420775696222

info@jachymoff.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Kolárna
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,8 km
Vzdálenost od lázní
1,2 km
Zastávka
10 m
Sjezdovka
3 km
Běžkování
4 km

Tipy na výlet

Město Jáchymov

Město Jáchymov Tip na výlet

Městečko Jáchymov na Karlovarsku bývá často nazýváno bránou do Krušných hor, nachází se totiž v jejich podhůří nedaleko mohutného Klínovce. Při návštěvě města si prohlédnete historické centrum z 16. století s goticko-renesančními měšťanskými domy a spoustu zajímavých pamětihodností. V zimě zase můžete do města zavítat kvůli nedalekým lyžařským střediskům nebo kvalitním běžkařským tratím. Jáchymov je však známý především kvůli svým proslulým lázním, ve kterých probíhá unikátní léčba radonovou vodou a přímým ozařováním.

Co v Jáchymově neminout?

  • Jáchymovská radnice
  • Klínovec se sedačkovou lanovkou
  • Královská mincovna
  • Knihovna latinské školy
  • Aquacentrum Agricola
  • Petrův mlýn
  • Šlikův hrádek
  • Kostel svatého Jáchyma a svaté Anny
Více informací
Lázně Jáchymov
Lázně Jáchymov
Muzeum Jáchymov
Muzeum Jáchymov
Šlikův hrádek
Šlikův hrádek