Užijte si pohodovou dovolenou plnou zážitků v Jizerských horách. Ubytujte se v Hotelu Farma Vysoká ***, vychutnejte si snídaně či polopenzi a každý den obdivujte koně a okolní přírodu. Dle varianty balíčku si užijete také parádní relax v privátním wellness centru s vířivkou a saunou. Děti potěší hrací koutek a hřiště.

O ubytování

Hotel Farma Vysoká *** ve městě Chrastava nedaleko Liberce. Nechte se během pobytu v malebném podhůří Jizerských hor hýčkat klidem a přírodou, koňmi i dechberoucími západy slunce. Jen 10 minut jízdy autem z Liberce zde na vás čeká také relaxace ve wellness a vynikající gastronomie.

Díky poloze v údolí mezi kopci je toto místo ideální pro všechny, kdo touží po odpočinku od městského ruchu. Překrásnou okolní krajinu můžete objevovat při výletech po turistických či cyklistických trasách, nebo dokonce na projížďkách na koni, které v hotelu pod vedením zkušené cvičitelky organizují.

Vydat se můžete například k hradu Grabštejn (12 km), ke zřícenině hradu Děvín (25 km), na zámek Lemberk (17 km), nebo na hrad a zámek Frýdlant (17 km). Nádherné výhledy budete mít z rozhledny Nad Prosečí (22 km), rozhledny Liberecká výšina (13 km) nebo z ikonické rozhledny na vrcholu Ještěd (19 km), kam je možné vyjet lanovkou.

Parádním cílem výletu je nedaleké město Liberec (9 km), které nadchne milovníky historie a kulturních památek, aktivní turisty i rodiny s dětmi. V Liberci je k vidění spousta historických budov, včetně novorenesanční radnice, budovy spořitelny, kavárny Pošta, Liebiegovy vily či budovy oblastní galerie. Během exkurze do libereckého podzemí můžete nahlédnout do labyrintu chodeb i největšího libereckého krytu civilní obrany. K návštěvě láká také pěkná zoologická zahrada nebo nejstarší botanická zahrada v Česku. Děti potěšíte výletem do zábavního komplexu s aqauaparkem Centrum Babylon, Dinoparku Plaza či vědecko-zábavního centra s planetáriem iQLANDIA.

Během zimy můžete využít toho, že moderní Ski areál Ještěd s výbornými podmínkami pro denní i večerní lyžování pro všechny kategorie sportovců, je vzdálen jen 12 km.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard s vlastní koupelnou je vybaven nábytkem z masivního dřeva, televizí a WiFi připojením.

Dvoulůžkový pokoj Superior s vlastní koupelnou je po nedávné rekonstrukci navíc vybaven stylovým LED podsvícením a klimatizací. K tomu nabízí krásný výhled do zeleně.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci s barem, krbem a s terasou na vás čekají skvělé gastronomické zážitky. Snídaně je základ dne, a tak si každé ráno pochutnáte na bohatém a pestrém bufetu s čerstvými výrobky od místních farmářů. Poté je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku, na kterém najdete speciality české i mezinárodní kuchyně. Večer se pak můžete těšit na dvouchodovou servírovanou večeři, která bude dokonalým zakončením každého dne pobytu.

Kde budete relaxovat?

Dopřát si můžete relax v naprostém soukromí – součástí hotelu je totiž privátní wellness s finskou saunou a vířivkou. Odpočinek si můžete zpestřit osvěžením v podobě wellness košů s občerstvením a osvěžujícími nápoji včetně šampaňského, vína, či dokonce pivního soudku.

Nebo vlastní kůži vyzkoušíte blahodárné účinky masáží a léčivých koupelí?

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je k dispozici venkovní hřiště s mnoha atrakcemi a dětský koutek plný her a zábavy.

Hotel Farma Vysoká ***

Hotel Farma Vysoká ***

Vysoká 9 , Chrastava
Česká republika

Provozuje společnost:
Bc. Václava Jarošová IČ: 64041069


+420 727 805 190

info@hotelfarmavysoka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
4 km
Zastávka
1,5 km
Sjezdovka
16 km
Běžkování
16 km

Tipy na výlet

Liberec

Liberec Tip na výlet

Liberec je město na severu Čech sahající svou historií do 13. století. Mnoho lidí si je spojí pouze s vysílačem Ještěd, město má ale své vlastní zajímavosti. Za jakýsi symbol obce můžeme považovat novorenesanční radnici, najdeme tu ale i krásné památky baroka a klasicismu.

Co byste neměli v Liberci minout:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickou zahradu
  • Nezapomeňte ani na moderní vědecké centrum iQLANDII s Planetáriem, DinoPark nebo Technické muzeum.

Za relaxací zamiřte do aquaparku s wellness centrem, které je zařízené ve stylu antických lázní. Aquapark je součástí centra Babylon.

Více informací
Zámek Frýdlant
Zámek Frýdlant
Hrad Grabštejn
Hrad Grabštejn
Rozhledna Nad Prosečí
Rozhledna Nad Prosečí