Užijte si vánoční dovolenou v krásné přírodě Krkonošského národního parku. V Hotelu Lenka *** si pohodlí užije celá vaše rodina. V ceně máte polopenzi, vstup do sauny, ale i slavnostní menu, svařené víno či horkou čokoládu a vánoční dárek. Na sjezdovky a k různým atrakcím to budete mít kousek!

O ubytování

Hotel Lenka *** se nachází v centru oblíbeného krkonošského rekreačního střediska Špindlerův Mlýn. Díky blízkosti lanovky ve Svatém Petru si užijete to nejlepší, co Krkonoše nabízejí, po celý rok.

Možnosti aktivit za každého počasí jsou ve Špindlerově Mlýně opravdu bohaté. Milovníky zimních sportů nadchne 27 km sjezdovek a další desítky kilometrů běžeckých tras včetně Krkonošské magistrály. Když nejsou okolní kopce zrovna pod sněhem, můžete si je sjet na kole či koloběžce. Ve Špindlerově Mlýně je možné navštívit Muzeum Lega (1,4 km) či lanový park (2 km), bobovou dráhu (2,2 km) nebo aquapark (2,5 km).

Okolím města vás provede spousta tematických naučných stezek, jako je například naučná stezka Labský důl, Hornická stezka nebo Mlynářovy okruhy. Značené turistické trasy vás zavedou k atraktivním výletním cílům, jako je Medvědínský vodopád (5,5 km), pramen Labe (10 km), rozhledna Hnědý vrch (12,7 km), zřícenina hradu Dolní Štěpanice (14 km) či Mumlavský vodopád (16 km). Pokud si rádi dáte do těla během výšlapu, zdolejte Sněžku (12 km) nebo další krkonošské vrcholy, jako je Luční hora (7 km) či Lesní hora (10 km).

Během výstupu na Černou horu si můžete udělat zastávku na Černohorském rašeliništi (17 km), jehož unikátní ekosystém si prohlédnete na naučné stezce nebo z ptačí perspektivy z vyhlídkové věže. Krásné výhledy nabízí také Stezka v korunách stromů Krkonoše (32 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve vzdušném, moderně vybaveném pokoji pro 2-4 osoby nebo v útulném rodinném pokoji pro 5 osob, který zahrnuje 2 oddělené ložnice. Každý pokoj je vybavený koupelnou se sprchovým koutem, televizí, WiFi připojením a stolkem s křesly k posezení. V rodinném pokoji navíc najdete také lednici, varnou konvici a fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci připravují speciality české i mezinárodní kuchyně, v nabídce bývají také vegetariánské a dietní varianty.

Kde budete relaxovat?

Pro uvolnění a regeneraci těla i mysli zavítejte do finské sauny a poté si odpočiňte v relaxační zóně. Nebo si vychutnáte hýčkání při masáži?

Cestujete s dětmi?

V blízkosti restaurace se nachází dětský koutek plný hraček pro děti různých věkových kategorií. Vy si tak můžete v klidu vychutnat třeba sklenku vína, aniž byste potomky spustili z očí. V blízkosti hotelu je venkovní hřiště s mnoha atrakcemi.

Hotel Lenka ***

Hotel Lenka ***

Lyžařská 282 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
HOLIDAY DREAM s.r.o. IČ: 04504844


+420 739 168 616

info@lenkahotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Zastávka
100 m
Aquapark
2,2 km
Sjezdovka
100 m
Běžkování
0,5 km