Vydejte se do Krkonoš za relaxací. V Hotelu Gendorf *** vás kromě výborných snídaní formou bufetu čeká privátní wellness s vířivkou a 5 druhy saun. Dle varianty se těšte i na romantickou večeři při svíčkách a sekt s jahodami, případně na aroma masáž pro dva. Využít můžete slevy na masáže, konzumaci v restauraci i blízké kavárně U Zvonu. Jedná se o ideální výchozí bod pro objevování krás Vrchlabí a okolí.

O ubytování

Wellness hotel Gendorf *** se nachází v srdci malebného města Vrchlabí, které bývá nazýváno branou do Krkonoš. Přijeďte si užít výlety za památkami i do přírody a k tomu odpočinek v moderním wellness a zbrusu novém saunovém světě.

Díky poloze v centru města na břehu řeky Labe se příjemnou procházkou snadno dostanete k místní dominantě, zámku Vrchlabí (400 m), který je obklopen krásným parkem. Za vidění stojí také zajímavá expozice Krkonošského muzea (800 m).

Z výletních cílů v okolí doporučujeme krásný zámek Jilemnice (10 km), pramen Labe (21 km), lesní hrádek Aichelburg (25 km) nebo zříceninu hradu Dolní Štěpanice (12 km). Překrásná panoramata uvidíte z rozhledny Přední Žalý (6,5 km), rozhledny Černá hora (15 km) nebo ze Stezky v korunách stromů Krkonoše (16 km).

Krásným cílem výletu je také Černohorské rašeliniště (14 km), jehož unikátní ekosystém si prohlédnete na naučné stezce nebo z ptačí perspektivy z vyhlídkové věže.

Během zimy můžete vyrazit na lyže do blízkého Ski areálu Vrchlabí (2 km), případně do Ski resortu Černá hora (17 km) či Ski areálu Pec pod Sněžkou (32 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard s vlastní koupelnou. Součástí vybavení je televize, WiFi připojení, posezení a fén.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Mincovna si vyberete z pestrého jídelního lístku, na kterém najdete steaky, saláty, dětská jídla, sezonní pokrmy i hotovky. Za příznivého počasí můžete u jídla posedět na útulné zahrádce.

Kde budete relaxovat?

Zahoďte starosti všedních dní za hlavu a nechte se hýčkat v hotelovém Natura Herbal Spa & Wellness se zbrusu novým saunovým světem. Prohřát se tak můžete ve finské, solné, bylinné, infra a parní sauně. K dispozici je vířivka, ochlazovací bazének a Kneippův chodník. Dopřát si můžete také řadu relaxačních masáží, procedur i kosmetická ošetření.

Cestujete s dětmi?

V hotelu je k dispozici dětský koutek, který vaše ratolesti spolehlivě zabaví nejen při nepřízni počasí.

Něco navíc

Aktivní jedinci si mohou zasportovat v hotelovém fitness nebo při stolním tenise. O zábavu malých i velkých se postará herní místnost s kulečníkem, šipkami a stolním fotbálkem.

Hotel Gendorf ***

Hotel Gendorf ***

Krkonošská 153 , Vrchlabí
Česká republika

Provozuje společnost:
ERIKA HOTELS s.r.o. IČ: 64259471


+420 499 429 629

hotelgendorf@gendorf.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
60 Kč/noc - venku, 150 Kč/noc - garáž

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
15,5 km
Sjezdovka
2 km
Běžkování
1,8 km