Užijte si vánoční či silvestrovský pobyt v centru Mariánských Lázní s výhledem na Zpívající fontánu a jen pár kroků od kolonád. Hotel Kriváň **** nabízí ubytování v útulných pokojích, chutnou stravu ve formě polopenze a denně kávu s dezertem. K tomu vás čeká pořádná dávka relaxace ve vířivce, sauně či během vámi zvolené procedury. Těšte se i na slavnostní vánoční večeři či silvestrovský bufet a hudební program.

O ubytování

Nově otevřený Hotel Kriváň **** se nachází v samém centru Mariánských Lázní obklopen lázeňskými parky. Krátkou procházkou se snadno dostanete na Hlavní lázeňskou kolonádu (200 m) se Zpívající fontánou. Blahodárnou minerální vodu můžete ochutnat z více než 40 místních pramenů. Rudolfův a Karolinin pramen najdete na Hlavní kolonádě . Pramen Alexandra vyvěrá přímo v hotelu. Expozici více než 70 miniatur významných staveb z celého Česka nabízí Park Bohemium (2,5 km) . V nádherné okolní krajině je mnoho vyhlídek, například Clementsova (2 km), Mescéryho (2 km) či Hemelika (1 km). Milovníci golfu si svůj oblíbený sport mohou zahrát na několika vynikajících hřištích. Nejstarší české golfové hřiště Royal Golf Club je z hotelu vzdáleno 3 km. Na zimní radovánky můžete využít nedaleký Skiareál Mariánky (800 m).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním pokoji Standard, ve kterém najdete manželské lůžko, WiFi připojení, satelitní televizi a také ledničku. Za poplatek je možné využít také trezor. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou. K dispozici jsou za příplatek také pokoje s výhledem na kolonádu či balkonem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na bohatých snídaních formou bufetu. Večer vás zase čeká čtyřchodové menu - polévka, hlavní jídlo (to si vyberete ze 4 pokrmů), salátový bufet a dezert. Kdykoli během dne si můžete dopřát kávu, čaj, horkou čokoládu a dezert, malou svačinku či koktejl.

Kde budete relaxovat?

Za relaxací se vydejte do hotelového wellness centra, kde na vás čeká vířivka a finská sauna. Dopřát si tu můžete také některou z procedur - inhalace, parafín, zábal, masáž a další.

Hotel Kriváň ****

Hotel Kriváň ****

Masarykova 17/15 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
NS Hotel s.r.o. IČ: 26381834


+420 720 020 430

krivan.ml@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Hotel nenabízí parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
0,9 km