V Penzionu Stonožka nedaleko Karlovy Studánky na vás čeká pohodový pobyt s ubytováním v originálním obytném sudu. Užijete si zde dokonalou aktivní dovolenou plnou výletů. Těšte se také na nové wellness s vnitřním bazénem, ale také na privátní relaxaci ve venkovní vířivce či sauně. Využít můžete i slevy na půjčení elektrokol či procedury.

O ubytování

Nově zrekonstruovaný Penzion Stonožka leží přesně mezi Vrbnem pod Pradědem (4 km) a Karlovou Studánkou (3 km) ve vesničce Ludvíkov, což je dokonalá pozice pro aktivní i relaxační dovolenou.

Sportovní nadšenci jistě rádi v zimě vyrazí na sjezdovku v některém z nedalekých ski areálů. Mezi nejoblíbenější patří areál Kopřivná (6 km), který je otevřený po celý rok, kromě lyžování totiž nabízí i půjčovnu jízdních kol, jízdu na horských buginách a další atrakce. Zalyžovat si můžete i v Pradědově aréně (2 km) a malou sjezdovku U sovy dokonce najdete hned pár metrů od penzionu.

Pokud cestujete hlavně za relaxem a wellness centrum v penzionu by vám bylo malé, navštivte třeba malebné Horské lázně Karlova Studánka (3,7 km), Termální lázně Velké Losiny (33,4 km) s pestrou nabídkou procedur nebo Balneopark Priessnitzovy lázně (27,2 km), unikátní léčebný areál v přírodě.

Nadšení výletnici jistě rádi pokoří horu Praděd (11,9 km) se slavným televizním vysílačem, nebo se vydají objevovat krásy Chráněné krajinné oblasti Jeseníky, která penzion obklopuje. Ta okouzlí hustými lesy i pohádkovými rašeliništi. A kdyby by vám chůze po zemi byla málo, můžete se projít také Stezkou v oblacích (60 km). Tato 710 metrů dlouhá lávka vás vynese až do výšky 55 metrů, kde můžete z točité věže pozorovat krásu okolní krajiny.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 8 pohodlných pokojů, které mají díky dřevěným stropům hřejivou atmosféru a nechybí jim vlastní koupelna, televize a WiFi připojení. K dispozici je také ubytování ve stylových obytných dřevěných sudech (dle varianty). Nedostatku pohodlí se v tomto případě rozhodně nemusíte bát, sudy mají vlastní sociální zařízení, elektrické topení, televizi a WiFi.

Na čem si pochutnáte?

V moderní restauraci si každé ráno pochutnáte na snídani a později také na večeři o dvou chodech. Restaurace se specializuje především na tradiční česká, ale i mezinárodní jídla.

Kde budete relaxovat?

Přímo v penzionu najdete malé wellness centrum, které se skládá z menšího vnitřního bazénu, sauny s ochlazovací kádí a venkovní vířivky.

Určitě navštivte také Thermal park v Hotelu Džbán *** a dopřejte si uvolňující koupel v sudu. Ke koupelím se používá minerální voda z léčivého pramene Maxmilián, který pramení přímo v útrobách hotelu. Každý koupací sud s vířivkou má kapacitu 8 osob. Kromě toho najdete v Thermal parku i saunu až pro 10 osob, ochlazovací káď a bazén s protiproudem. V hotelovém wellness centru se také za příplatek můžete těšit na různé masáže, zábaly či koupele (bylinné, uhličité, vitální).

Cestujete s dětmi?

Děti se do sytosti vydovádí na venkovním dětském hřišti s prolézačkami a houpačkami, které najdete v areálu penzionu.

Něco navíc

Večer si můžete zpestřit kulečníkem, přes den zase neváhejte vyrazit na cyklovýlet, v penzionu jsou k zapůjčení horská kola.

Penzion Stonožka

Penzion Stonožka

Ludvíkov 78 , Ludvíkov
Česká republika

Provozuje společnost:
Spolek Slezská republika IČ: 04642414


+420 734 428 536

info@penzionstonozka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Zastávka
10 m
Sjezdovka
70 m
Běžkování
70 m